Image
Top
Navigatie

Brainstormen doe je samen.

Inspiratie sessies die concreet bijdragen.

Elke ondernemer weet dat na verloop van tijd inspiratie kan vervagen en patronen kunnen vastroesten.

Ill graff design kan je helpen deze patronen te doorbreken door middel van een brainstormsessie. In deze sessie bespreken we op welke punten je onderneming ondersteuning nodig heeft. Ook kijken we samen naar de mogelijkheden om optimaal gebruik te maken van de laatste vernieuwingen op het gebied van webdesign en de tools die je kunt gebruiken om de lijntjes tussen jou en je klanten nóg korter te maken.

Profiteer optimaal van onze kennis en ervaring met online en offline campagnes, het opzetten van acties of evenementen en het gebruik van handige tools als Foursquare, Facebook, Twitter, Instagram en nog veel meer. Iedere brainstormsessie is een nieuwe creatieve uitdaging. Leuk, spannend en geeft volop energie om aan de slag te gaan.

Een doelgerichte brainstormsessie die concreet bijdraagt

Aan de hand van praktische brainstormtechnieken, laat ill graff design je tot nieuwe (online en offline) inzichten komen. Er wordt gebruik gemaakt van associaties, connecties en combinaties van verschillende afzonderlijke ideeën om nieuwe ideeën te genereren. In een opzet waarbij alle deelnemers de kans krijgen op ongedwongen wijze hun eigen inzichten, ervaringen en meningen toe te lichten. Met als resultaat: een duidelijk beeld van nieuwe kansen, mogelijkheden en invalshoeken voor je bedrijf. Een brainstormsessie duurt ongeveer 2 tot 3 uur, afhankelijk van het onderwerp.

Van bouwsteen naar uitgewerkt idee

Uit de gekozen ideeën gaan we een aantal verder uitwerken. Dit is de leuke fase van de brainstormsessie, omdat er nu iets ontstaat dat we écht kunnen gaan realiseren. We kijken naar de sterke en zwakke punten van het idee. Wat is de potentie, hoeveel inspanning kost de realisatie, zijn er nog zorgen. Hebben we ook deze vragen beantwoord dan stap je met een sterk verhaal de brainstormsessie uit.

Wat kan ik ermee?

Soms kan uit de brainstormsessie blijken dat er aanpassingen gemaakt moeten worden op de website of qua vormgeving. Deze ideeën kunnen dan toegepast worden door de bestaande webmaster of grafisch vormgever. Kies je er voor om de aanpassingen door ill graff design te laten doorvoeren, dan zal deze brainstormsessie als uitgangspunt gebruikt worden om hetgeen dat aangekaart is om te zetten naar een werkend projectplan.

Wil jij handige tips om succesvol(ler) te ondernemen?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwe invalshoeken en geduchte strategieën

Elke ondernemer weet dat na verloop van tijd inspiratie kan vervagen en patronen kunnen vastroesten. Maar ook als beginnend ondernemer heb je niet direct alle kennis in pacht. Soms kun je een steuntje in de rug gebruiken.

Analyse & advies

Door minimale aanpassingen kan je grote voordelen behalen. Met een frisse blik wordt er naar jouw online identiteit gekeken en verbeterpunten aangereikt.

Spark sessie

Een spark sessie werkt als een soort ontstopper. Op die momenten dat je wat superkracht kan gebruiken. In een sessie van 90 minuten denken we met je mee.

Workshops

Diverse keren per jaar organiseert ill graff design diverse workshops en evenementen waar jij als ondernemer je voordeel uit kunt halen.

Campagnes

Hoe zorg je dat je jouw bedrijf of actie extra onder de aandacht brengt? Als bedrijf wil je je doelgroep aanspreken en deze omzetten naar vaste klanten.

Tijd voor actie, let's meet!

Bel nu +31 (0) 6 173 50 824. Of vul onderstaand formulier in en ik neem vaak nog dezelfde werkdag contact met je op om een afspraak te maken.

  • Liever even bellen? Vul dan je telefoonnummer in.
  • Ik neem je privacy serieus en gebruik jouw persoonsgegevens alleen om de producten en services te leveren die je opvraagt. Door op onderstaande button te klikken geef je toestemming dat ill graff design je gegevens opslaat. Lees hier mijn volledige cookie- en privacy beleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2019 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Mijn account | Winkelmand