Image
Top
Navigatie

Muriel Snijders – brandcoach bij ill graff design

Als brandcoach help ik ondernemers met hun online én offline zichtbaarheid.

Er is veel deskundigheid zelf in huis, zodat er snel geschakeld kan worden om jouw project tot een succes te maken. Samen met een klein team aan experts werk ik aan slechts één doel: ervoor te zorgen dat jij als ondernemer de beste versie van jezelf wordt. We kruipen in de huid van je bedrijf en haar klanten om je merk te analyseren, de kernwaarden naar boven te halen en om te zetten in een strategie voor al je online en offline communicatie. Denk daarbij aan WordPress en Magento webshop specialisten, copywriters, vertaalbureau’s, gespecialiseerde drukkerijen en project marketing adviseurs.

Voor ambitieuze ondernemers

Met ill graff design werk ik het liefst met ambitieuze ondernemers die streven naar een visuele identiteit waar hun klanten zich mee kunnen verbinden. Die hun klanten willen raken in hart en ziel met een authentiek verhaal.

De focus ligt hierbij op het ontwikkelen van sterke merken met een doeltreffende merkstrategie, aansprekend merkdesign én een goed vindbare website voor kleine en grote bedrijven.

Daarnaast neem ik graag bepaalde taken van drukke ondernemers over, zodat je weer toekomt aan wat jij het liefst doet.

Als brandcoach help ik ondernemers de beste versie van zichzelf te worden
even voorstellen?

Muriel Snijders

Hi!

Ik ben Muriel en heb inmiddels al honderden ondernemers geholpen met hun online én offline zichtbaarheid op het gebied van branding, design en social media. Met mijn jarenlange ervaring kan ik ondernemers en bedrijven net als jij helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Want geen enkel bedrijf is hetzelfde.

Authenticiteit vind ik hierbij een van de belangrijkste elementen bij het ontwikkelen van een merk. Want als je dicht bij jezelf blijft en vanuit je persoonlijke waarden handelt, hoe beter je in staat bent jezelf te onderscheiden van anderen en je eigen merk – je personal brand – kunt neerzetten.

Samen zorgen we dat je een sterk merk krijgt dat je doelgroep aanspreekt en je bedrijf laat groeien.

onze pluspunten

persoonlijk & to-the-point

bul-plus
Communicatie

Dit gaat een stuk makkelijker wanneer je de markt kent waarin deze zich bevindt. Geen blabla, maar gedegen en helder advies.

bul-plus
Persoonlijk

Ik en mijn team zijn oprecht geïnteresseerd in jouw situatie, jouw doelstellingen en jouw onderneming. Het is ons uitgangspunt om tot een topresultaat te komen.

bul-plus
Full service

Je kunt niet alles zelf. Daarom helpen wij je wanneer jij het nodig hebt. Behandel ons maar als ‘het vrouwtje dat dingen regelt’. Daar zijn we namelijk goed in.

bul-plus
To-the-point

We zijn eerlijk en oprecht, want dat heb je nodig als ondernemer. En ondernemers zijn nu eenmaal eigenwijs. Wij zijn ook eigenwijs, maar dan wel met goed onderbouwde argumenten.

bul-plus
Nuchter

Geen gladde praatjes, dure panden of snelle auto’s. Wel opgestroopte mouwen en hard werken.

up close & personal

samenwerken maakt sterker

bul-plus
We willen alles van je weten

Wat is je visie, je missie en waar zie jij jezelf en je onderneming over 5 jaar? Hoe meer informatie, hoe beter het advies dat we je kunnen geven.

bul-plus
Wij kunnen niet alles alleen

Om tot een goed resultaat te komen hebben we jouw input nodig. Samen zorgen we dat jouw project slaagt.

bul-plus
Wij nemen de tijd voor je

Geen overhaaste beslissingen of ondoordachte acties. Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken en dat deze de juiste is voor jouw doelgroep.

bul-plus
Wij werken als een team

Ook met onze klanten. Een open mindset is hierbij de sleutel van een krachtige samenwerking.

Goed doel steunen als bedrijf

Samen de wereld mooier maken

Ik zie het als een voorrecht om anderen te kunnen helpen. 

Niet alleen ondernemers, maar ook goede doelen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Daarom kies ik elk jaar een organisatie uit die ik met ill graff design kan helpen met klantentrouw, versterking of behoud van een relatie, versterking van een merk, verbetering imago of (re)positionering… 

Je hoeft immers geen groot bedrijf te zijn om de wereld mooier te maken, alle beetjes helpen.

Sinds 2011 heeft ill graff design diverse projecten geholpen waaronder Stichting Wensulance, Voedselbank Limburg, Kledingbank Limburg en diverse dierenasielen o.l.v. Provincie Limburg in heel België.

Nieuwsgierig geworden?
Say hello!

  • Wil je de beste versie van jezelf worden?
  • Voel je behoefte om even te sparren?
  • Ben je zoek naar branding, design of social media die echt bij jou en je bedrijf past?
  • Heb je ondersteuning nodig bij je dagelijkse bezigheden?

Ik help je graag op de juiste weg.

Neem contact op en maak een vrijblijvende afspraak om te kijken of het klikt!

  • Liever even bellen? Vul dan je telefoonnummer in.
  • Niet verplicht, wel altijd fijn om te weten. 😉
  • Ik neem je privacy serieus en gebruik jouw persoonsgegevens alleen om de producten en services te leveren die je opvraagt. Door op onderstaande button te klikken geef je toestemming dat ill graff design je gegevens opslaat. Lees hier mijn volledige cookie- en privacy beleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2020 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account