Meld je aan voor het gratis webinar: Verover het hart van je ideale klant

Brand coach voor ondernemers

Als brand coach help ik ondernemers met hun online én offline zichtbaarheid. Om jouw expertise en meerwaarde te ontdekken, deze helder te formuleren en te communiceren op een manier die je doelgroep raakt. Ongeacht je vraagstuk heb ik altijd wel een oplossing die perfect bij jou en je bedrijf past.

Samen met een klein team aan experts werk ik aan slechts één doel: ervoor te zorgen dat jij als ondernemer de beste versie van jezelf wordt. We kruipen in de huid van je bedrijf en haar klanten om je merk te analyseren, de kernwaarden naar boven te halen en om te zetten in een doeltreffende merkstrategie voor al je communicatie.

Er is veel deskundigheid zelf in huis, zodat er snel geschakeld kan worden om jouw project tot een succes te maken. Denk hierbij aan WordPress en Magento specialisten, copywriters, vertaalbureau’s, fotografen, gespecialiseerde drukkerijen en marketing adviseurs.

Strategische branding en aansprekend design voor succesvolle merken

Eigenaar - brand coach - sparringpartner

Muriel Snijders

Hi!

Ik ben Muriel en heb inmiddels al honderden ondernemers geholpen met hun online én offline zichtbaarheid op het gebied van branding, design en als sparringpartner. Door ervoor te zorgen dat elke ondernemer de beste versie van zichzelf wordt, wil ik de wereld mooier en gelukkig maken.
Niet om jezelf op de borst te kloppen, maar om beter te maken wat al goed is én dit durven te benoemen. Want als je jezelf niet uitspreekt, word je ook niet uitgekozen. Door een brand te ontwikkelen dat authentiek en uniek is, waar je trots op kunt zijn en dat perfect bij je past maak ik dit duidelijk.

Daarnaast help ik meer balans en rust te creëren met slimme marketingoplossingen en als sparringpartner, zodat je meer bezig kunt zijn met dat wat je het liefst doet en jou gelukkig maakt.

Authenticiteit vind ik hierbij een van de belangrijkste elementen bij het ontwikkelen van een merk. Want als je dicht bij jezelf blijft en vanuit je persoonlijke waarden handelt, hoe beter je in staat bent jezelf te onderscheiden van anderen en je eigen merk – je personal brand – kunt neerzetten.

Samen zorgen we dat je een sterk merk krijgt dat je doelgroep aanspreekt en je bedrijf laat groeien.

Voor ambitieuze ondernemers

Met ill graff design werk ik het liefst met ambitieuze ondernemers die streven naar een visuele identiteit waar hun klanten zich mee kunnen verbinden. Die hun klanten willen raken in hart, hoofd en ziel met een authentiek verhaal.

Mijn focus als brand coach ligt hierbij op het ontwikkelen van sterke merken met een doeltreffende marketingstrategie, aansprekend merkdesign én een goed vindbare website voor kleine en grote bedrijven. Een merkverhaal dat klopt van a tot z.

Daarnaast neem ik graag bepaalde taken van drukke ondernemers over, zodat je weer toekomt aan wat jij het liefst doet.
Brand coach voor ondernemers
mijn belofte aan jou

persoonlijk &
to-the-point

bul-plus
Veelzijdig & transparant

Communicatie gaat een stuk makkelijker wanneer iemand de markt kent waarin jij zit. Geen blabla, maar gedegen kennis en helder advies.

bul-plus
Betrokken & bevlogen

Ik (en mijn team) zijn oprecht geïnteresseerd in jouw situatie, jouw doelstellingen en jouw onderneming. Het is ons uitgangspunt om tot een topresultaat te komen.

Full service & slimme oplossingen

Je kunt niet alles zelf. Daarom help ik je wanneer jij het nodig hebt. Met slimme oplossingen die jouw werk makkelijker maken. Behandel mij maar als ‘het vrouwtje dat dingen regelt’. Daar ben ik namelijk goed in.

bul-plus
No-nonsense & doelgericht

Ik ben eerlijk en oprecht, want dat heb je nodig als ondernemer. En ondernemers zijn nu eenmaal eigenwijs. Ik ben ook eigenwijs, maar dan wel met goed onderbouwde argumenten.

bul-plus
Sociaal gedreven & down-to-earth

Ik wil de wereld - ondernemer voor ondernemer - mooier en gelukkiger maken. Dus geen gladde praatjes, dure panden of snelle auto’s. Wel opgestroopte mouwen en hard werken.

up close & personal

samenwerken maakt sterker

bul-plus
Ik wil alles van je weten

Wat is je visie, je missie en waar zie jij jezelf en je onderneming over 5 jaar? Hoe meer informatie, hoe beter het advies dat ik je kan geven.

bul-plus
Ik kan niet alles alleen

Om tot een goed resultaat te komen heb ik jouw input nodig. Samen zorgen we dat jouw project slaagt.

bul-plus
Ik neem de tijd voor je

Geen overhaaste beslissingen of ondoordachte acties. Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken en dat deze de juiste is voor jouw doelgroep.

bul-plus
Ik werk als een team

Niet alleen met mijn team, maar ook met mijn klanten. Een open mindset en heldere communicatie zijn hierbij de sleutel van een krachtige samenwerking.

Goed doelen steunen als ondernemer vind ik belangrijk

Samen de wereld mooier maken

Ik zie het als een voorrecht om anderen te helpen.

Niet alleen ondernemers, mijn naaste familie en vrienden, maar ook goede doelen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Daarom kies ik elk jaar een organisatie uit die ik als brand coach  kan helpen met klantentrouw, versterking of behoud van een relatie, versterking van een merk, verbetering imago of (her)positionering…

Je hoeft namelijk geen groot bedrijf te zijn om de wereld mooier te maken, alle beetjes helpen. En op deze manier kan ik teruggeven aan de maatschappij waarin wij allemaal samen leven. Mijn focus ligt hierbij op thema’s als armoede, verwaarlozing, huiselijk geweld en het algehele welzijn van mens en dier.

Sinds de start van mijn bedrijf heb ik diverse instellingen, stichtingen en andere non-profit bedrijven kunnen ondersteunen waaronder: 

Kennismaken met Muriel Snijders, Brand coach uit Limburg

Spreekt mijn manier van werken je aan?

Plan direct een afspraak in mijn agenda om te kijken of het klikt!

Tijdens dit kennismakingsgesprek leer ik je graag beter kennen… Wie je bent, wat je doet, wat je passies zijn en je toekomstdromen. En uiteraard ook datgene waarvoor je wilt dat ik contact met je opneem.

Of het nu vragen zijn over branding, design, marketing of andere uitdagingen die je wilt bespreken. Vraag maar raak!
Ik help je daarna graag verder met een aanpak die volledig bij jou past. Tot binnenkort!
Muriel Snijders - Brand coach voor ondernemers bij ill graff design
Personal branding geeft jouw authenticiteit weer, wie jij als ondernemer bent

Ken jij de Focus Academie al?

Speciaal voor de DIY ondernemer die zelf aan de slag wil. Door middel van coaching, workshops en slimme tools ontdek je hoe je focus kan aanbrengen in je Merk en Marketing. Waardoor je een solide basis krijgt, zodat je gerichter kan mikken en aantrekkelijk wordt voor de allerbeste klanten.

Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet