Meld je aan voor het gratis webinar: Van Moeilijke naar Droomklanten aantrekken met de blije klanten methode

Hi! Ik ben Muriel Snijders,
het gezicht achter ill graff design

Als brand coach met een passie voor betekenisvolle verbindingen, help ik ondernemers om meer te doen waar ze voor gemaakt zijn. Zodat ze kunnen groeien en bloeien tot die succesvolle ondernemer waarvan ik weet dat ze die kunnen zijn.

Muriel Snijders: Brand coach en marketingmarketingpartner in Limburg

Mijn ondernemersverhaal

Als introverte multipassionate ondernemer

Samen met mijn partner en onze twee geliefde furbabies, Max en Mees, navigeer ik als introvert door verschillende passies en ondernemersavonturen in Bourgondisch Limburg, Brunssum.

Ondanks mijn achtergrond als 6e graad ondernemer ben ik niet direct gestart met mijn bedrijf. Maar heb bewust gekozen voor loondienst. Mijn carrière heeft me door diverse branches geleid, met een onverzadigbare honger naar kennis en groei. Daarom had ik vaak twee banen en deed een studie ernaast of andersom.

Stap voor stap ben ik buiten mijn comfortzone getreden, nieuwe uitdagingen aangegaan en waardevolle inzichten opgedaan. Dit heeft me geleerd kansen te herkennen en benutten. Alsook effectieve oplossingen te vinden en snel te schakelen tussen branches en situaties.

Muriel Snijders - Personal branding coach uit Limburg

Van reclamebureau naar brand coach

Een missie om het anders te doen

Toch kroop het Ondernemersbloed waar het niet gaan kon. Want ik zag te veel mensen om mij heen die ongelukkig waren met wat ze deden. Daarnaast werden ze niet gezien, niet gehoord. En de passie voor hun vak? Die waren ze allang verloren…

Dus op Valentijnsdag in 2011 heb ik ill graff design opgericht, een reclamebureau in Limburg, met een missie om het anders te doen. Met als doel: zorgen dat ondernemers weer plezier halen uit wat ze doen en trots laten zien wie ze zijn. 

Maar ook om diepere verbindingen en duurzame relaties op te bouwen met mijn klanten. Dus geen loze verkooppraatjes of gladde praatjes, maar authentieke mens-tot-mens connecties. Iets wat ik vaak miste bij veel marketing- en branding bureaus in mijn omgeving. 

Ik wilde een team vormen met mijn klanten, samenwerken en van binnenuit verbeteren wat al goed is. En dit laten zien in hun communicatiemateriaal.

Mijn missie als brand coach

Verbinding maken tussen ondernemers en hun purpose

Maar mijn “aha!” moment kwam pas toen ik besefte dat ik niet alleen mooie dingen wilde maken, maar vooral mensen wilde verbinden met hun purpose. Het besef dat ik kon bijdragen aan het creëren van betekenisvolle verbindingen tussen ondernemers en hun branding, om zo een positieve impact te hebben, was een eye-opener voor mij.

Daardoor werd mijn missie glashelder: de mens met haar purpose verbinden, één ondernemer per keer. Om een ripple effect te creëren. En uiteindelijk heel de wereld mooier, beter en gelukkiger te maken. 

Vandaar dat ik enkele jaren geleden een herpositionering heb gedaan naar brand coach, om duidelijk te maken wat ik voor anderen kan betekenen.

Terug naar de kern van branding en marketing

Van innerlijke kern naar een sterke basis: mijn persoonlijke rebranding verhaal naar brand coach

Terugblikkend was de rebranding van mijn eigen proces als het leggen van puzzelstukjes die perfect in elkaar pasten. En nu, jaren later, ben ik nog steeds trots op de stap die ik heb genomen. Door mijn gevoelens te volgen en verbonden te zijn met mijn innerlijke zelf, mijn kern van wie ik echt diep van binnen ben, vond ik mijn basis en energie terug als brand coach. Dit is precies waar het om draait bij je merk en je marketing: teruggaan naar de kern om van daaruit een solide basis op te bouwen. Waardoor je gerichter kunt mikken, minder concurrentie ervaart en aantrekkelijk wordt voor de allerbeste klanten. Want er bestaat maar een van jou, dus waarom zou je je anders moeten voordoen? Juist dat maakt jou zo bijzonder.

Voor mij bestaat er dan ook niets mooiers. Of geeft me meer voldoening, dan mijn klanten te zien opbloeien terwijl ze doen waar ze gepassioneerd over zijn. Ik noem ze daarom soms liefdevol mijn “kleintjes”. Omdat ik de transformatie dichtbij meemaak, van wie ze waren naar wie ze willen zijn. 

Passie omzetten in succes: Samen op weg naar ondernemersdroom

En ik wens dit ook voor jou! Dat je doet waarvoor je gemaakt bent. Zodat je geen gebrek meer hebt aan energie en plezier in je werk of ondernemerschap. Want je hebt een prachtig bedrijf met geweldige producten of diensten die levens kunnen veranderen, inclusief dat van jou. Maar misschien val je niet op in een markt waarin hard schreeuwen alle aandacht opeist, ondanks dat je dag in dag uit keihard werkt voor je passie. Laat mij je helpen om op een effectieve manier te groeien en bloeien tot die succesvolle ondernemer waarvan ik weet dat je die kunt zijn.

Let's connect

Nog steeds hier? Ik ben razend benieuwd naar jouw verhaal!

Laten we kennismaken en kijken of het klikt!

Voor ambitieuze ondernemers die impact willen maken met hun merk

Met ill graff design werk ik het liefst met gedreven ondernemers die streven naar een betekenisvolle visuele identiteit waarmee ze zich op een dieper niveau kunnen verbinden met hun klanten.

Of je nu een startende ondernemer bent die haar merk in de markt wil zetten en een sterke start wil maken, of een ervaren ondernemer die al langer bestaat en op zoek is naar manieren om meer impact te maken, ik sta voor je klaar.

Brand coaching voor een doeltreffende marketingstrategie en authentieke merkbeleving

Als brand coach ligt mijn focus op het ontwikkelen van sterke merken met een doeltreffende marketingstrategie, aansprekend merkdesign en een goed vindbare website of ander promotiemateriaal. Ik help je graag met het creëren van een authentiek verhaal dat jouw klanten raakt in hart, hoofd en ziel, en zo een duurzame verbinding met hen tot stand brengt.

Bovendien ondersteun ik drukke ondernemers door focus aan te brengen, slimme oplossingen te bedenken en taken te optimaliseren. Zodat jij meer tijd overhoudt om te doen wat je het liefste doet: jouw onderneming laten groeien en bloeien.

Muriel Snijders, brand coach voor ambitieuze ondernemers in Limburg

Mijn belofte aan jou

Veelzijdig & gefocust

Bij mij vind je geen loze woorden, maar gedegen kennis, helder advies en een scherpe focus op wat voor jou belangrijk is. En dat gaat een stuk makkelijker als iemand de al markt kent waarin jij zit.

doelgericht leiderschap

Ik hou niet van trends volgen of jezelf klein houden. Met een doelgerichte aanpak stuur ik op resultaat en stimuleer innovatie en groei. Ik mik op duurzame impact, niet middelmatig resultaat.

no-nonsense
Sim-pel en duidelijk, met transparante communicatie die zegt waar het op staat. Daarnaast zijn mijn team en ik realistisch in onze aanpak en vermijden overbodige poespas.
Slimme oplossingen

Wanneer jij hulp nodig hebt, zorg ik voor slimme oplossingen die jouw werk makkelijker en efficiënter maken. Dus beschouw mij als ‘het vrouwtje dat dingen regelt’. Want daar ben ik goed in.

Betrokken & bevlogen

Ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw situatie, jouw doelstellingen en jouw onderneming. Luister aandachtig naar je en lees tussen de regels door. Zo hoor ik ook wat je niet durft te zeggen.

Sociaal gedreven

Als brand coach meet ik mijn succes niet alleen aan de winst, maar ook aan de sociale impact die ik maak. Want mijn doel is om de wereld beter en gelukkiger te maken – ondernemer voor ondernemer. Met beide benen op de grond.

Wat mijn klanten zeggen:

Muriel is een creatieve duizendpoot. Wat haar kenmerkt is zowel haar grafische als technische kennis. Dat maakt dat Muriel voor mij uniek is. Ze weet met haar inzichten heel goed de wensen van haar klant te vertalen naar concrete oplossingen en middelen. Een echte conceptdenker. Niet iemand die enkel een “opdracht” aanneemt, maar meedenkt om te komen tot een optimaal resultaat. Van strategie tot visuele identiteit en bijpassende middelen. Muriel is planmatig, houdt zich aan afspraken en is bovenal een hartstikke fijn persoon om mee samen te werken.
Marketing en communicatie advies in Limburg
Cyriel Hendrix
Hendrix & Co. Marketing & Communicatie
Muriel heeft mijn site ontworpen en gebouwd. Ze heeft goed naar mijn wensen geluisterd en meer dan dat. Door haar kennis en ervaring heeft ze er meteen voor gezorgd dat het voor mijn bezoekers duidelijk is wat ik voor hun kan betekenen als fotograaf. Elk facet van mijn bedrijf krijgt de aandacht. Nu mijn site 3 maanden online staat merk ik dat mijn pagina beter gevonden wordt via Google en dat klanten meteen de informatie krijgen die ze zoeken. En dat resulteert weer in meer aanvragen voor offertes en opdrachten.
Website ontwerp fotograaf
Andrea Beckers
Fotograaf - Beckflash Fotografie

Samenwerken voor succesvolle marketing en branding is mijn filosofie!

Als brand coach kies ik zorgvuldig mijn team van professionals die stuk voor stuk unieke vaardigheden en kennis bieden. Zoals illustraties, content creatie, webontwikkeling, copywriting, social media management of andere specialisaties

Door te werken met de besten in hun vakgebied, kan ik mijn klanten het allerbeste bieden. In tegenstelling tot andere marketing- en brandbureaus werk ik bewust niet met grote bureaus, maar alleen met kleine zelfstandige experts. 

Hierdoor kan ik persoonlijk degenen selecteren die het meest geschikt zijn voor elk project, gebaseerd op hun expertise en passie voor het vak. En stelt mij dit in staat om 100% zeker te zijn dat elk teamlid doet waar hij of zij energie uithaalt en echt in uitblinkt.

Op die manier kan ik als brand coach mijn klanten de hoogste kwaliteit en innovatieve oplossingen bieden voor hun marketing- en branding behoeften. Zo betaal je niet voor ongebruikte mankracht, onnodige overheadkosten of mensen die minder enthousiast zijn over jouw product of dienst. 

Daarom kies ik bewust voor professionals die net zo gedreven zijn als ik en houden van wat ze doen. Zo vormen we samen een topteam dat het beste in elkaar naar boven haalt en elk project tot een groot succes maakt.

Samen leren, samen delen, samen groeien

Maar mijn samenwerking met de besten beperkt zich niet alleen tot mijn eigen projecten.

Ook word ik als brand coach regelmatig ingehuurd door andere ondernemers en organisaties om mijn expertise te delen en masterclasses te geven;

Starterscentrum Limburg

Starterscentrum Limburg

Het StartersCentrum ondersteunt iedereen die een eigen bedrijf wil starten, adviseert ondernemers/zzp’ers in de opstartfase en ondernemers/zzp’ers die startproblemen ondervinden.

Driving Dutch Design

Driving Dutch Design

Driving Dutch Design (DDD) is hét professionaliserings- en netwerkprogramma van Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO), Dutch Design Foundation (DDF) en Stichting Stokroos dat gedreven ontwerpers op weg helpt in de wereld van het creatief ondernemerschap.

Inspiratiehuis voor ondernemers

Inspiratiehuis voor Ondernemers

Inspiratiehuis voor Ondernemers helpt startende en pas gestarte ondernemers een stevig fundament neer te zetten voor hun bedrijf. Waarbij elementen als ondernemingsplan opzetten, waardepropositie bepalen, communicatie, kennis en vaardigheden als ook inspiratie in een constructieve mix worden aangeboden.

Gilde Opleidingen Roermond

Gilde opleidingen Roermond

Voor deze school heb ik een masterclass opgezet voor studenten die geïnteresseerd zijn in retailmarketing waarbij ik mijn inzichten en ervaring heb gedeeld over de klantreis en effectieve marketingstrategieën.

I’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.

- MAYA ANGELOU
Mijn motto: laat een blijvende indruk achter van je merk
Goed doelen steunen als ondernemer vind ik belangrijk

Samen de wereld mooier maken

Samen de wereld mooier maken is voor mij een belangrijk uitgangspunt. Als brand coach help ik niet alleen ondernemers, mijn naaste familie en vrienden. Maar ook goede doelen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Daarom kies ik elk jaar een organisatie uit om mijn expertise in te zetten voor klantentrouw, merkversterking, imago-verbetering of (her)positionering.

Voor mij gaat het erom dat je geen groot bedrijf hoeft te zijn om een positieve impact te maken. Alle beetjes helpen. Mijn focus ligt hierbij op thema’s als armoede, verwaarlozing, huiselijk geweld en het algehele welzijn van mens en dier. Ik heb inmiddels diverse instellingen, stichtingen en andere non-profit bedrijven kunnen ondersteunen.

Mijn bijdrage als brand coach aan een mooiere wereld:

Ik zie het als een voorrecht om anderen te helpen en terug te geven aan de maatschappij waarin we allemaal samenleven. In de toekomst blijf ik me inzetten voor maatschappelijke betrokkenheid en het maken van een verschil, omdat ik geloof dat we samen de wereld een stukje mooier kunnen maken.

Met onze campagne Eerste Optie Adoptie slaagde Muriel van Ill Graff Design er bijzonder goed in om een vrij moeilijke boodschap op een positieve, frisse en toegankelijke manier te brengen aan een heterogeen publiek. Zowel professioneel als vlot in omgang, kortom fijn om samen te werken: Muriel is een straffe madam!
Social media Marketing strategie en campagne voor dierenasiel Belgie
Benjamin Loisin
Bite Back - Dierenbescherming
Uitstekende service. Vlotte en persoonlijke aanpak. Zeer creatief. Er wordt rekening gehouden met het vooraf gesteld budget. Zeer open en duidelijke communicatie. We kijken uit naar volgende samenwerking.
Vormgeving van drukwerk en promotiemateriaal in huisstijl voor events
Mara Graux
Huis van de Mens - Vrijzinnig humanistische dienstverlening

Wat is jouw volgende stap?

Een merk ontwikkelen dat raakt door brand coach ill graff design uit Limburg
Een merk ontwikkelen dat raakt
Merkpromotie met een krachtige strategie
Merkpromotie met een krachtige strategie
Coaching voor ondernemers
Coaching voor ondernemers
Muriel Snijders - Brand coach voor ondernemers bij ill graff design uit Limburg
Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet