Image
Top
Navigatie

Niet elk bedrijf is hetzelfde

Voor elke behoefte hebben we een passende (maatwerk)oplossing.

Geen standaard templates of design, maar unieke vormgeving!

Alle onderdelen worden speciaal op maat ontworpen en gecodeerd. Wij maken geen overhaaste beslissingen of ondoordachte acties. Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Wij zorgen dat deze de juiste is voor jouw klanten.

Het web vervangt steeds meer traditionele media als kranten, tijdschriften, radio en televisie. We gebruiken het web steeds langer en steeds intensiever. Niet alleen voor informatie, maar ook voor vermaak en voor ons sociale leven.

Onderscheidend vermogen

Een van de belangrijkste aspecten van elke waardepropositie is het onderscheidend vermogen. Dat is precies de reden dat wij nog nooit een klant hebben aangetroffen die geholpen is met een standaard oplossing. Elke website of grafisch ontwerp dat wij maken bestaat voor een groot deel uit maatwerk. Natuurlijk proberen we de kosten laag te houden door waar mogelijk code te hergebruiken. Maar uiteindelijk wil je jouw eigen identiteit en specifieke wensen terugzien in de ontwerpen of website.

Goedkoop is duurkoop?

Mensen zoeken vaak naar goedkope alternatieven en denken veel te lichtvaardig over een website, visitekaartje, folder of huisstijl ontwerp. Tegenwoordig zijn er allerlei programma’s verkrijgbaar waar je het zelf mee kan maken en zijn er online aanbieders die het erg makkelijk maken.

Deze mensen stellen terecht de vraag: “Waarom veel geld uitgeven als het niet hoeft?”

Met alle gratis software die je tegenwoordig op internet kan vinden, hebben we kleinere opdrachten zien doorschuiven naar die ‘handige buurjongen of neef’. Want die zijn zo handig met computers, en willen voor die paar honderd euro wel iets ‘knutselen’. Jammer genoeg is vaak het geval dat het logo niet uit te vergroten is en drukkers er niets mee kunnen, de website is niet vindbaar of moeilijk aan te passen, ga zo maar door… Kwaliteit van de productie is dan in het algemeen met het badwater weggegooid. Uiteindelijk ben je meer tijd kwijt (vaak ook geld) en heb je nóg niet dat wat je uiteindelijk wilde.

Maatwerk website

In 90% van alle aanvragen van klanten gaat het grotendeels over hoe de website eruitziet. Daardoor heerst het idee dat zodra het ontwerp klaar is, de site daarmee zo goed als af is. Zaken als optimalisatie van laadtijden, zoekmachine vindbaarheid en andere onzichtbare cruciale verbeteringen van de website zijn meestal niet verkoopbaar, want je “ziet” dit niet terugkomen op de website.

Ook moet de website aansluiten op de wensen die jij en je doelgroep hebben. De verschillende onderdelen van de website zetten de bezoeker aan tot actie (nieuwsbrief, offerteaanvraag, product kopen). Wat heb je aan een mooie website die niet vindbaar is, geen producten kan verkopen of leads kan genereren?

Lees meer over de call-to-action

Waar gaat de tijd in zitten?

We bekijken de bestaande situatie, de gewenste situatie, de concurrentie en analyseren alle gegevens. Niet aan het einde, maar in het begin van het traject zorgt ill graff design in nauw overleg met jou dat de inhoud van de website helder is. Als de doelstellingen en de inhoud duidelijk zijn, begint het daadwerkelijke bouwen van de website of webshop.

Tijdens het ontwerp maken we gebruik van een wireframe voor de grotere projecten. De diverse breakpoints in het responsive design worden erin opgenomen, alsook de beweging en verandering van de verschillende (call-to-action) elementen. Voor kleinere projecten nemen we direct de stijl mee. De globale elementen worden ontworpen: kleuren, GUI (grafische gebruikersinterface), logo bepaling, welke elementen primair/secundair zijn, lettertypes, kopjes, etc…

Vervolgens kunnen we het prototype opmaken aan de hand van de stijl elementen waardoor vorm en functie samenkomen. Er wordt getest op diverse apparaten om te zien of alles werkt naar behoren. Na de koppeling met eventueel een CMS kan de eerste testversie van de website opgeleverd worden. Door beide partijen wordt alles in overleg nagelopen en uitvoerig getest.

Bij de oplevering van het systeem op het uiteindelijke domein, worden de laatste koppelingen met Google en/of social media voltooid. Als afsluiter krijg je een training zodat je zelf alles kan onderhouden indien gewenst.

Lees meer over onze werkwijze

Tijd voor actie, let's meet!

Bel nu +31 (0) 6 173 50 824. Of vul onderstaand formulier in en ik neem vaak nog dezelfde werkdag contact met je op om een afspraak te maken.

  • Liever even bellen? Vul dan je telefoonnummer in.
  • Ik neem je privacy serieus en gebruik jouw persoonsgegevens alleen om de producten en services te leveren die je opvraagt. Door op onderstaande button te klikken geef je toestemming dat ill graff design je gegevens opslaat. Lees hier mijn volledige cookie- en privacy beleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2020 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Mijn account | Winkelmand