Maak in minder tijd meer impact met mijn slimme branding tools

Maak in minder tijd meer impact met mijn slimme branding tools

In mijn tijd als brand coach heb ik ondervonden dat veel ondernemers steeds tegen dezelfde problemen aanlopen. Taken die veel energie vergen, je tijd opslurpen of gewoonweg eenvoudiger zouden moeten zijn.

Daarom heb ik diverse handige tools, e-books, coaching sessies en templates ontwikkelt om je zichtbaarheid te vergroten of bepaalde taken wat makkelijker te maken. Zodat je in minder tijd meer impact kunt maken. En je weer gaat toekomen aan wat jij het allerliefste doet. Net zoals ik.

Handige e-books voor drukke ondernemers

Of je nu een startend ondernemer bent of een oude rot in het vak, uitgeleerd ben je nooit. Daarnaast wil je jouw kennis bijschaven op het gebied van branding, marketing en hoe je je verder kunt ontwikkelen in je ondernemerschap.

Dan is het fijn als je dit kan doen met een handig e-book of praktisch werkboek dat je duidelijk alles stap voor stap uitlegt, wanneer jou dit het beste uitkomt.

En het mooie ervan is, je kunt ze helemaal gratis downloaden. 

Contentkalenders & planners

Je hebt enorm veel social media kanalen, je website, nieuwsbrief en een lange to-do lijst. Probeer daar maar eens overzicht over te houden. Dat is nagenoeg onmogelijk.

Mijn contentkalenders en planners helpen je eenvoudig je planning bij te houden, inzicht te krijgen in de werkdruk en krijg je enorm veel content ideeën aangereikt om je te inspireren.

Zo kun je als drukke ondernemer effectief aan de slag met je content marketing in plaats van hap snap een post hier of een mailing daar.

Zeg maar gedag tegen die voortdurende druk van “wat moet ik nu weer posten?” 

Hallo inspiratie, rust en overzicht!

Don't be busy, be productive

Ga effectief aan de slag met het vergroten van je zichtbaarheid of verbeter je productiviteit met de kant-en-klare producten in de Focus Academie. 

Of het nu gaat om vaste templates die je direct kunt gebruiken, tijd besparende tools of strategiesessies die je inzicht geven over waar en hoe het beter kan als ondernemer.

Kant-en-klare oplossingen voor drukke ondernemers
Wil jij groeien als ondernemer en als mens?

Strategie en coaching voor ambitieuze ondernemers

Droom jij ervan om succesvol te zijn met je eigen bedrijf? Maar weet je niet zo goed hoe je klanten aan moet trekken of heb je er nu onvoldoende?
Wil je graag stappen maken met je bedrijf, groeien als ondernemer en als mens, maar weet je niet welke stap nu de juiste is?

Dan is het fijn dat je op iemand kunt terugvallen die de klappen van de zweep kent als 6e graad ondernemer met een goedlopend eigen bedrijf. 

Een ondernemerscoach die weet waar je tegenaan loopt en je helpt op een manier die bij jou past. 

Wil jij groeien als ondernemer en als mens?

Aan de hand van praktische tips, weetjes & handleidingen in mijn mailings leer je hoe
Maak in minder tijd meer impact met slimme branding tools​
Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
7 Shares
Pin3
Share4
Share
WhatsApp
Tweet