Image
Top
Navigatie
Blog update op 23-11-2015 Leestijd: 1 minuten

C&A toont real-time Facebook likes

Laat jij jouw aankoop beïnvloeden door Facebook likes?

Elke winkel of merk dat probeert om de kloof tussen de echte en de online wereld te overbruggen verdient erkenning voor hun inspanningen, ongeacht of ze slagen of niet. Hoewel er een aantal pogingen om dit te doen al zijn geweest, denk bijvoorbeeld aan de virtuele paskamer van TopShop.

Merken zijn nog steeds op zoek naar een manier om de twee werelden succesvol samen te smelten. De campagne, van de Braziliaanse modeketen C&A, is een verademing in deze zoektocht, een enorme stap vooruit. Ze geven de Facebook “like” een échte waarde.

kleerhangers-met-facebook-likes

C&A kwam met het idee om “Facebook likes” om te vormen naar de echte wereld als “fashion likes”. Het merk plaatste foto’s van een selectie kledingstukken op een speciale Facebook-pagina, waar klanten een “like” konden geven aan kledingstukken die ze het meest bevielen. Het briljante deel hiervan is dat er in de winkels, dezelfde kledingstukken hingen met een kledinghaak waarop het aantal likes real-time werden getoond. Hierdoor kunnen klanten een goed idee krijgen over hoe populair een artikel is(online tenminste).


Laat jij jouw aankoop beïnvloeden door Facebook likes?

Als dit in Nederland of België zou plaatsvinden, laat jij je dan beïnvloeden door het aantal Facebook likes? Of maakt voor jou dat niet zo veel uit wat anderen ervan vinden? We zijn benieuwd naar je reactie!

Delen is lief

Geschreven door

Muriel Snijders - Brand coach

Hi! Ik ben Muriel en heb inmiddels al honderden ondernemers geholpen met hun online én offline zichtbaarheid op het gebied van branding, design en social media. Met mijn jarenlange ervaring kan ik ondernemers en bedrijven net als jij helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Want geen enkel bedrijf is hetzelfde. Ik zorg dat je een sterk merk krijgt dat je doelgroep aanspreekt en je bedrijf laat groeien. Spreek ik je snel?

Volg illgraffdesign op Instagram

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account