Meld je aan voor het gratis webinar: Van Moeilijke naar Droomklanten aantrekken met de blije klanten methode

Make it Bloom

Strategisch marketingadvies om je bedrijf gericht te laten groeien

Je ervaart specifieke uitdagingen waar je tegenaan loopt  als ondernemer en je weet wat je nodig hebt, maar een uitgewerkte marketingstrategie is niet de oplossing die je zoekt. Dus ben je op zoek naar gericht marketingadvies om je bedrijf te laten groeien

Wat is een marketingadvies, zonder al die overbodige poespas?

Net als jij weet ik hoe frustrerend het kan zijn dat je hulp vraagt voor een bepaald marketing vraagstuk voor je bedrijf en die partij probeert je te overtuigen om iets te kopen waar je niet naar op zoek bent. Waarom zou je een paperclip vervoeren met een vrachtwagen, als je met een enveloppe hetzelfde resultaat kan behalen? Daarom doe ik het anders…

Want je zoekt naar strategische inzichten voor jouw concrete uitdagingen, zodat je jouw marketing op een efficiënte manier kan inzetten. Je wilt een aanpak die echt voor jou werkt en moeiteloos aanvoelt. Daarom ben je op zoek naar een professional die je persoonlijk marketingadvies kan geven voor de specifieke obstakels waar jij tegenaan loopt. En niet iemand die je meer probeert te verkopen dan je nodig hebt. Want je bent wel klaar met al die gladde verkooppraatjes en loze beloftes. 

Je wilt gewoon een eerlijke marketing coach die je helpt bij een van deze uitdagingen:

Persoonlijke marketingoplossingen die werken voor jouw bedrijf

Geen enkele ondernemer is hetzelfde. Daarom geloof ik in een persoonlijke aanpak waarbij het marketingadvies aansluit op jouw specifieke behoeften, ongeacht de grootte of branche van je bedrijf. 

Met die reden krijg ik ook steeds te horen van mijn klanten dat het een aanpak is die voor hun werkt. Dat het marketing is met een hart. Waarmee je die menselijke connectie maakt met de ander. Geen overvloed aan oppervlakkige oplossingen of misleidende “Amerikaanse” marketingtrucjes, maar een oprechte benadering die jou daadwerkelijk helpt.

Natuurlijk maak ik gebruik van bewezen formules en succesvolle marketingprincipes, zoals die van Cialdini, Kotler en de P’s en C’s. Maar ik zorg ervoor dat deze principes begrijpelijk en tastbaar worden gemaakt, zodat jij precies begrijpt hoe ze voor jou kunnen werken. 

Zo krijg je geen kopieer-en-plakwerk, maar de kennis en tools waarmee je zelf gericht aan de slag kunt gaan. Strategisch marketingadvies dat verhelderend werkt. Waardoor je resultaten ziet op zowel de korte als de lange termijn. 

marketingadvies in limburg - brand coach ill graff design
Zeker kan ik mijn eigen lofzang houden, maar ik laat liever mijn klanten aan het woord:
Ook als je al jarenlang ondernemer bent, kan het best lastig zijn om je zichtbaarheid op een passende manier te vergroten en te verbeteren. Muriel wist al snel met gerichte vragen de voor mij juiste stijl te vinden. Haar adviezen volgen op logische wijze uit een weldoordachte dialoog.
branding en marketing coach voor mediator uit Heerlen
Hans Verstappen
Corio Bemiddeling en Mediation uit Heerlen
Muriel heeft mij heel goed geholpen met structuur brengen in de manier waarop ik mijn verhaal het beste online kan communiceren. Haar vermogen om goed te luisteren naar mijn wensen en zich kunnen inleven in mijn onderneming, mijn klant en de markt maakte dit proces heel plezierig. Ze laat je zelf nadenken en stelt kritische vragen op het juiste moment. Nu weet ik precies wat ik moet doen om de communicatie van mijn bedrijf naar een next level te tillen.
Marketingadvies
Jeffrey Heiligers
The Future Prospects Lab - Design consultant

Ongeacht het marketingdoel dat je wil bereiken. Of dit nu het aantrekken van meer leuke klanten is, meer omzet draaien, je marketingprocessen optimaliseren of het vergroten van je zichtbaarheid en vindbaarheid. 

Met een Make it Bloom coachingsessie, krijg je het gerichte marketingadvies dat je nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien en bloeien.

Voor wie is de Make it Bloom marketing coaching bedoeld:

Dit marketingadvies is voor jou als: 

✅ Je klaar bent om gericht met je marketing aan de slag te gaan

✅ Je jouw marketingbudget efficiënt wilt besteden voor daadwerkelijk resultaat

✅ Je jouw bedrijf wilt laten groeien en bloeien

✅ Je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding en advies op maat

Dit is niet voor jou als: 

❌ Je nog niet met je marketing bent gestart

❌ Je geen tijd en energie wilt investeren in het verbeteren van jouw marketing

❌ Je op zoek bent naar snelle, magische oplossingen zonder inspanning

❌ Je het liever allemaal zelf wilt uitzoeken

Zo werkt het:

01

Boek je sessie

Vraag het marketingadvies aan via die mooie rode knop.

02

Plan je sessie in

Na je betaling kan je direct jouw coachingsessie inplannen in mijn online agenda op een moment dat het jou het beste past. 

03

Beschrijf je situatie

In het formulier  kan je jouw huidige situatie en de dingen waar je tegenaan loopt binnen je merk en marketing werkzaamheden beschrijven. 

04

De sessie zelf

Vervolgens gaan we in 3 uur gericht aan de slag met het vermarkten van jouw bedrijf op het specifieke gebied dat je hebt aangegeven. Waarbij je kijken hoe we jouw marketing inspanningen kunnen verbeteren op een efficiënte en doeltreffende manier voor meer resultaat. 

Wat is het resultaat van het Make it Bloom marketingadvies?

Hierna heb jij de tools, inzichten én kennis in handen voor jouw specifieke hulpvraag waar jij (of je team) vervolgens doelgericht mee aan de slag kan. Maar dan zonder die ellenlange rapporten of eindeloze vergaderingen waar je niets aan hebt.

De investering voor het marketingadvies is eenmalig

€ 450 excl. btw

Na je betaling kan je direct jouw coachingsessie inplannen in mijn online agenda.

Veelgestelde vragen over het marketing advies

Marketingadvies is professioneel advies en begeleiding op het gebied van marketing om je bedrijf te helpen groeien, je merk te versterken, effectiever te communiceren met je doelgroep, je merkbekendheid te vergroten en je bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Marketingadvies kan je bedrijf op verschillende manieren helpen:

Ten eerst kan het je helpen om effectieve marketingstrategieën en -campagnes te ontwikkelen, die gericht zijn op het aantrekken van nieuwe klanten, het vergroten van je klantenbestand en het stimuleren van herhaalaankopen. Waardoor je een hogere omzet en groei van je bedrijf kan realiseren.

Marketingadvies kan ook helpen bij het identificeren van kansen en uitdagingen in jee markt, het begrijpen van het gedrag en de behoeften van je doelgroep, en het vinden van de meest geschikte marketingkanalen en -instrumenten om je doelgroep effectief te bereiken.

Als mede ondernemer begrijp ik dat het maken van de juiste keuze een uitdaging kan zijn. Want je kan jouw geld en tijd slechts één keer uitgeven. Daarom bied ik je de mogelijkheid om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak kunnen we in alle rust jouw vraagstuk bespreken en onderzoeken of mijn marketingadvies de beste oplossing voor jou is.

Op deze manier krijg je meer helderheid over jouw behoeften en weet je direct of ik de juiste persoon ben om je te helpen. Maar ook of er een klik is. Ook niet geheel onbelangrijk. 😉

Wat mijn aanpak echt uniek en onderscheidend maakt, is mijn diepgaande betrokkenheid bij jouw succes. Want ik ben ervan overtuigd dat elke ondernemer een enorm potentieel in zich heeft. Daarom werk ik nauw met je samen om jouw unieke visie en doelen volledig te begrijpen. Zodat ik dit ook kan vertalen naar dat wat je nodig hebt. Sim-pel.

Brede ervaring, specifieke strategieën

Daarnaast heb ik ervaring met diverse ondernemers in verschillende branches, van ZZP’ers tot MKB-bedrijven en zelfs grote organisaties. Met behulp van deze brede ervaring kan ik je effectieve oplossingen aanbieden die specifiek aansluiten bij jouw hulpvraag. Niet alleen scheelt je dit veel tijd en geld, maar ook zorgt het sneller voor resultaat. Wel zo prettig.

Open en eerlijk 

Ook geef ik aan wanneer je iets beter niet kunt doen. Want een goed marketingadvies is eerlijk, efficiënt en persoonlijk op jouw behoefte aangepast. Soms is een eenvoudige oplossing beter dan een complexe strategie. Daarom help ik je om de juiste keuzes te maken. Met de bedoeling om verspilling van tijd, geld en energie te voorkomen.

Een begrijpelijke vraag. Hoewel er online inderdaad veel informatie beschikbaar is over marketing, geloof ik sterk in de meerwaarde van professioneel en persoonlijk marketingadvies. Hier zijn enkele redenen waarom mijn advies van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw bedrijf:

Op maat gemaakt advies:

Mijn marketingadvies is volledig afgestemd op jouw bedrijf en specifieke hulpvraag. Ik neem de tijd om je huidige situatie, concurrentie, doelgroep en andere belangrijke factoren grondig te analyseren. Op basis daarvan geef ik advies dat naadloos aansluit bij jouw unieke situatie, behoeften en doelen.

Besparing van tijd en middelen:

Het zoeken naar informatie online kan veel tijd en energie kosten. Bovendien loop je het risico dat je de ontdekte oplossingen niet goed kunt toepassen op jouw specifieke bedrijf. Dit kan leiden tot het verspillen van kostbare energie, geld en moeite aan zaken die simpelweg niet werken voor jou. Je kunt ook onnodig omwegen nemen terwijl er eenvoudigere oplossingen beschikbaar zijn.

Als jouw marketingcoach kan ik je waardevolle tijd besparen door de relevante informatie te filteren, te analyseren en aan te passen aan jouw specifieke situatie. Hierdoor hoef je niet zelf eindeloos te zoeken en te experimenteren, maar ontvang je direct gericht marketingadvies dat aansluit bij jouw bedrijf. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld doordat je middelen gerichter en efficiënter worden ingezet.

Objectiviteit en frisse perspectieven:

Als ondernemer kan het moeilijk zijn om objectief naar jouw eigen bedrijf en marketinginspanningen te kijken. Een marketingcoach met brede ervaring in de praktijk biedt dan een frisse en objectieve kijk op jouw bedrijf. Dit stelt me in staat om nieuwe en creatieve ideeën aan te dragen, frisse perspectieven te bieden en eventuele blinde vlekken te identificeren. Samen kunnen we innovatieve benaderingen ontwikkelen en kansen ontdekken die je mogelijk over het hoofd hebt gezien.

Na het marketingadvies bied ik ook ondersteuning om jou verder te helpen als je dit nodig hebt. Dit omvat verschillende mogelijkheden, afhankelijk van jouw specifieke behoeften en doelen.

Ten eerste kan ik je assisteren bij het vertalen van het marketingadvies naar concrete middelen. Denk aan het ontwerpen van een professionele website of alleen de salespagina’s, het creëren van social media templates, drukwerk, je digitale weggever en het ontwikkelen van andere communicatiemiddelen die je nodig hebt voor je marketing werkzaamheden.

Maar ook bied ik een Marketing on Demand service aan voor bestaande klanten. Hierbij ben ik flexibel en op afroep beschikbaar om jou te ondersteunen met jouw marketingactiviteiten. Bijvoorbeeld wanneer je extra hulp nodig hebt bij specifieke projecten of campagnes.

Mocht je meer informatie willen over deze mogelijkheden of specifieke vragen hebben, nodig ik je graag uit voor een persoonlijk gesprek waarin ik dit verder kan toelichten en afstemmen op jouw individuele situatie.

Make it Bloom – marketingadvies Make it Bloom – marketingadvies
Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet