Meld je aan voor het gratis webinar: Verover het hart van je ideale klant

Contentplanning tools voor meer focus bij je marketing plannen

Content marketing is goede manier om online op te vallen, klanten aan je te binden, meer verkeer naar je website te leiden en zo nieuwe leads aan te trekken. ​​Maar dan moet je wel de juiste tools hebben om je contentplanning te helpen uitvoeren.
Contentplanning tools voor meer focus bij je content marketing

Contentkalender en planners om je plannen om te zetten naar daden

Maar door alleen leuke teksten te verzinnen en mooie visuals te maken ben je er nog niet. Want zonder een duidelijk plan heeft jouw content geen kans van slagen; goede planning tools zijn dan ook onmisbaar. Zo kun je gericht aan de slag en écht naar iets toe werken. Daarom heb ik verschillende oplossingen voor elk soort ondernemer.​

Inhaakkalender 2023

Digitale jaarkalender met speciale dagen
Ben je op zoek naar inhaak inspiratie voor een leuke post, een toffe campagne, een handige tip of een inspirerende blog? En wil je hier ook bepaalde taken en doelen aan vasthangen, alsook je groei naar succes bijhouden?
Dan is de inhaakkalender wat jij nodig hebt.

Verras je volgers op social media met creatieve content die inhaken op leuke, grappige en bijzondere momenten. Zo is er bijna elke dag wel iets waar jij je bedrijf mee kunt verbinden, denk aan #swapideasday #CAPSLOCKDAY #DagvandeScheiding #doevriendelijkdag #burendag en nog meer dan 1.900 andere toffe inhaakmomenten.

Zowel verkrijgbaar in PDF-versie als een filterbare Excel lijst als gratis download.

Excel Contentkalender 2022-2023

Kant-en-klaar contentplan meer focus bij je marketing

Zoek je een interactieve tool die je helpt om te stoppen met het hap-snap posten op social media? Wil je met een gerichte focus aan de slag?

Stop maar met zoeken, want hier is hij.

Per maand heb je een duidelijk overzicht van dagelijkse posts en content ideeën die je kunt delen op je eigen social mediakanalen via het “I VALUE YOU”-marketingprincipe. Zowel voor geschreven content als voor video’s of stories. Met als doel: zoveel mogelijk impact maken met je contentmarketing. Hallo meer likes, comments, shares en clicks!

Hierdoor ervaar je minder last-minute stress, weet je ruim van te voren welk soort content er gemaakt moet worden en bouwt tegelijkertijd aan de know-like-trust factor voor je merk. Zo word je niet alleen goed zichtbaar. Maar ook heeft je publiek sneller door wat jij voor ze kan betekenen.

Van 1 november 2022 t/m 31 december 2023.

Spark it Up contentplanner

ongedateerde contentplanner op papier

Wil je aan de slag met een tool dat niet digitaal is, om effectief AAN je bedrijf te werken? Dat je motiveert, je visie duidelijk maakt en je helpt dit stap voor stap uit te voeren?

Dan is deze contentplanner écht iets voor jou!
Door contentmarketing op een slimme manier in te zetten ga je gestructureerd aan de slag en hou je het overzicht van waar je mee bezig bent. De planner helpt jou om dagelijks stappen te blijven zetten richting je uiteindelijke doel.
Omdat je leert hoe je jouw tijd en energie effectief steekt in alleen waardevolle content die je doelgroep triggert én relevant is voor jouw bedrijf.
Hierdoor ervaar je minder stress over “wat je nu weer moet gaan verzinnen”, blijf je op schema, werk je elke dag opnieuw AAN je bedrijf en laat je jouw business groeien.

Brain Dump notitieboekje

Uit je hoofd. Op papier.
Je brein is er om ideeën te hebben. Niet om ze allemaal te onthouden.

David Allen schrijft erover in zijn boek Getting Things Done. Een braindump is een ideale methode om een grote schoonmaak te houden in je hoofd. Door dit regelmatig te doen, help je jezelf om al jouw gedachtes en to-do’s UIT je hoofd te halen, OP papier te zetten. 

Vergelijk het met het opruimen van je mailbox, het legen van je browsercache of het uitsorteren en opbergen van de was. Opgeruimd staat netjes. Bovendien krijg je ook meer inzicht in alles waar jouw aandacht naar toe gaat.

Ideaal om te gebruiken voor je content brainstormsessies, inspiratie opwekken en het ordenen van al de ideeën die je in je hoofd hebt.

En met de handige uitleg en triggerlist in het Brain Dump notitieboekje kan je direct aan de slag.

Merkanalyse

vergroten van je aantrekkingskracht

Geen contentplanning tool, maar wel verrekte handig als je social media wilt inzetten voor je bedrijf, maar je weet nog niet precies hoe. Of je bent al een tijdje bezig, maar je wil weten of je op de goede weg bent.

In 90 minuten gaan wij gericht aan de slag om jouw aantrekkingskracht te vergroten voor je droomklant. Je ontdekt hoe je momenteel overkomt en waar je wat zou kunnen verbeteren.  Maar ook kijken we of je de juiste kanalen gebruikt om jouw specifieke doelgroep te bereiken. En hoe je die optimaal kan inzetten in combinatie met jouw overige communicatie middelen. 

Na de Merkanalyse weet je precies hoe je jouw aantrekkingskracht kan vergroten. Trek je de juiste klanten. Kan je makkelijker keuzes maken voor je marketing, doordat je weet waar jouw focus ligt. En besteed je minder tijd aan dingen die je niets opleveren.
Contentplanning tools voor meer focus bij je content marketing
Personal branding geeft jouw authenticiteit weer, wie jij als ondernemer bent

Ken jij de Focus Academie al?

Speciaal voor de DIY ondernemer die zelf aan de slag wil. Door middel van coaching, workshops en slimme tools ontdek je hoe je focus kan aanbrengen in je Merk en Marketing. Waardoor je een solide basis krijgt, zodat je gerichter kan mikken en aantrekkelijk wordt voor de allerbeste klanten.

Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet