Content marketing is essentieel in je marketingplan

Contentkalenders en planners voor meer focus

Content marketing is namelijk een goede manier om online op te vallen, klanten aan je te binden, meer verkeer naar je website te leiden en zo nieuwe leads aan te trekken. ​

Maar door alleen leuke teksten te verzinnen en mooie visuals te maken ben je er nog niet. Want zonder een duidelijk plan heeft jouw content geen kans van slagen; een goede contentkalender of planner is dan ook onmisbaar. Zo kun je gericht aan de slag en écht naar iets toe werken. Daarom heb ik verschillende oplossingen voor elk soort ondernemer.​

Inhaakkalender 2022

Ben je op zoek naar inhaak inspiratie voor een leuke post, een toffe campagne, een handige tip of een inspirerende blog? En wil je hier ook bepaalde taken en doelen aan vasthangen, alsook je groei naar succes bijhouden?
Dan is de inhaakkalender wat jij nodig hebt.

Verras je volgers op social media met creatieve content die inhaken op leuke, grappige en bijzondere momenten. Zo is er bijna elke dag wel iets waar jij je bedrijf mee kunt verbinden, denk aan #swapideasday #CAPSLOCKDAY #DagvandeScheiding #doevriendelijkdag #burendag en nog meer dan 1.750 andere toffe inhaakmomenten.

Excel Contentkalender 2022

Zoek je een interactieve tool die je helpt om te stoppen met het hap-snap posten op social media?
Stop maar met zoeken, want hier is hij.
Met deze handige contentkalender in Excel (of Google Sheets) werk je volgens een duidelijk plan. Het helpt je om op een simpele manier een contentplanning te maken voor al je social media kanalen op één plek.

Je hebt een overzicht per maand met dagelijkse posts en ideeën die je kunt delen. Naast deze kant-en-klare contentplanning krijg je enorm veel tips, how-to’s en zit hij boordevol inspiratie met als doel om zoveel mogelijk impact te maken. Hallo meer likes, comments, shares en clicks!

Je ervaart minder last-minute stress, weet ruim van te voren welk soort content er gemaakt moet worden en speelt in op momenten die belangrijk zijn voor jouw doelgroep. Zo simpel kan het zijn!

Van 1 oktober 2021 t/m 31 december 2022.

Spark it Up contentplanner

Wil je aan de slag met een tool dat niet digitaal is, om effectief AAN je bedrijf te werken? Dat je motiveert, je visie duidelijk maakt en je helpt dit stap voor stap uit te voeren?

Dan is deze contentplanner écht iets voor jou!
Door contentmarketing op een slimme manier in te zetten ga je gestructureerd aan de slag en hou je het overzicht van waar je mee bezig bent. De planner helpt jou om dagelijks stappen te blijven zetten richting je uiteindelijke doel.
Omdat je leert hoe je jouw tijd en energie effectief steekt in alleen waardevolle content die je doelgroep triggert én relevant is voor jouw bedrijf.
Hierdoor ervaar je minder stress over “wat je nu weer moet gaan verzinnen”, blijf je op schema, werk je elke dag opnieuw AAN je bedrijf en laat je jouw business groeien.

Social Spark sparringsessie

Geen planner, maar wel verrekte handig als je social media wilt inzetten voor je bedrijf, maar je weet nog niet precies hoe. Of je bent al een tijdje bezig, maar je wil weten of je op de goede weg bent.

In 90 minuten gaan wij gericht aan de slag om die social spark ⚡ te laten overspringen met je droomklant. Je leert dat social media ook heel leuk kan zijn, minder tijd hoeft op te slurpen en je leads kan opleveren door er effectief mee aan de slag te gaan.

Na deze sparringsessie kun je de juiste keuzes maken, heb je een duidelijke focus, krijg antwoorden op al je inhoudelijke vragen over Social Media en weet je hoe je hiermee jouw droomklant kunt aantrekken op de juiste manier.

Contentkalenders en planners voor meer focus bij je content marketing​
Zichtbaarheid Workshop in Zuid-Limburg: offline, online de beste worden
Beter zichtbaar worden?

Volg dé zichtbaarheid workshop voor ambitieuze ondernemers

In 3 stappen leer je hoe jij jezelf goed in de markt zet op een authentieke manier, zonder jezelf te verliezen. Zowel voor je website, je social media, je mailings en alle overige communicatie middelen.
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet