Image
Top
Navigatie

Contentkalenders en planners voor meer focus bij je content marketing

Content marketing is een belangrijk onderdeel van online marketing. Content marketing is namelijk een goede manier om op te vallen, klanten aan je te binden, meer verkeer naar je website te leiden en zo nieuwe leads aan te trekken.

Zoek je een tool dat je helpt om niet meer hap-snap social media posts te maken? En ben je het zat om urenlang alle content voor je website blog, mailings en Social Media te maken en nog geen resultaten te behalen? Dan heb ik de oplossing voor jou!
Plan je content slim in met behulp van een contentkalender. Een contentkalender helpt je te bepalen wanneer welke content wordt geplaatst op welk communicatiekanaal voor maximaal resultaat. Op die manier werk je echt naar iets toe! Meer zichtbaarheid, meer websiteverkeer, meer verkoop…

Spark it up contentplanner

Waarschijnlijk zit je vol met ambities en goede plannen, je hoeft ze alleen nog maar uit te voeren. En daar blijft het vaak steken. Want hoe doe je dat? Hoe pak je dat goed aan?

Deze contentplanner gaat jou hiermee helpen. Zodat je effectief aan de slag kunt gaan om je doelen te halen met behulp van contentmarketing. Het is een tool dat expres niet digitaal is waarmee je overzicht creert. Een plan met een duidelijke structuur van wanneer je wat moet doen, zodat je meer rust in je hoofd krijgt.

Een planner die je motiveert, inspireert, je visie duidelijk maakt over hoe jij je doelen kunt halen en je helpt dit stap voor stap uit te voeren. Zodat jouw bedrijf zichtbaar kan groeien.

Excel Contentkalender 2021

Met deze digitale contentkalender in Excel (of Google Sheets) heb je vanaf nu elke dag volop inspiratie voor content. 

Per maand heb je een duidelijk overzicht dagelijkse posts en content ideeën die je kunt delen op je eigen social mediakanalen. Zowel voor geschreven content als voor video’s of stories. Met als doel: zoveel mogelijk impact maken met je contentmarketing.

Ervaar minder last-minute stress over wat je nu weer moet posten. Want hiermee weet je ruim van te voren welk soort content er gemaakt moet worden en speel je in op momenten die belangrijk zijn voor jouw doelgroep.
En het mooie ervan is dat je hiermee écht naar iets toe kunt werken. Want al jouw eigen taken en data kun je hierin opnemen.

Inhaakkalender 2021

Ben je op zoek naar inhaak inspiratie voor een leuke post, een toffe campagne, een handige tip of een inspirerende blog? En wil je hier ook bepaalde taken en doelen aan vasthangen, alsook je groei naar succes bijhouden?

Dan is de inhaakkalender wat jij nodig hebt.

Verras je volgers op social media met creatieve berichten die inhaken op leuke, grappige en bijzondere momenten. Zo is er bijna elke dag wel iets waar jij je bedrijf mee kunt verbinden, denk aan #swapideasday #CAPSLOCKDAY #DagvandeScheiding #doevriendelijkdag #burendag en nog meer dan 1.000 andere toffe inhaakmomenten.

Social spark sparringsessie

Geen planner, maar wel verrekte handig als je social media wilt inzetten voor je bedrijf, maar je weet nog niet precies hoe. Of je bent al een tijdje bezig, maar je wil weten of je op de goede weg bent.

Tijdens een sessie gaan wij gericht aan de slag om die ⚡ social spark ⚡ te laten overspringen met je publiek. Je leert dat social media ook heel leuk kan zijn, minder tijd hoeft op te slurpen en je leads kan opleveren door er effectief mee aan de slag te gaan.

Na deze sparringsessie kun je de juiste keuzes maken, heb je een duidelijke focus en heb je de antwoorden op al je inhoudelijke vragen Social Media en hoe je dit effectief inzet voor je bedrijf.

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account