Image
Top
Navigatie

Contentkalenders en planners voor meer focus bij je content marketing

Content marketing is een belangrijk onderdeel van online marketing. Content marketing is namelijk een goede manier om op te vallen, klanten aan je te binden, meer verkeer naar je website te leiden en zo nieuwe leads aan te trekken.

Door alleen leuke teksten te verzinnen en mooie visuals te maken ben je er nog niet. Want zonder een duidelijk plan achter al die posts heeft jouw content geen kans van slagen; een goede contentkalender is dan ook onmisbaar. Zo kun je gericht aan de slag en écht naar iets toe werken. Daarom heb ik verschillende oplossingen voor elk soort ondernemer ontwikkelt.

Spark it up contentplanner

Wil je met een tool aan de slag dat niet digitaal is, om effectief aan je bedrijf te werken? Dat je motiveert, je visie duidelijk maakt en je helpt dit stap voor stap uit te voeren?

Dan is deze contentplanner écht iets voor jou!

Uiteraard staan de vakanties, feestdagen en speciale inhaakdagen erin vermeldt zoals je bij elke agenda kunt verwachten. Maar deze contentplanner gaat veel verder dan dat. De planner helpt je niet alleen met meer overzicht in je marketingwerkzaamheden, structuur en rust in je hoofd.

Maar hiermee ga je dagelijks gericht aan de slag met de groei naar het succes van je bedrijf.

Excel Contentkalender 2021

Zoek je een tool die je helpt om niet meer hap-snap social media posts te maken? Maar gericht bezig te zijn met je content die je strategisch kunt inplannen?
Stop maar met zoeken, want hier is hij.

Met deze digitale contentkalender in Excel (of Google Sheets) heb je vanaf nu elke dag volop inspiratie voor content. Werk je volgens een duidelijk plan, hou je een goed overzicht en krijg je meer rust bij het opzetten van je content planning.

En het mooie ervan is dat je hiermee écht naar iets toe kunt werken. Want al jouw eigen taken en data kun je hierin opnemen.

Inhaakkalender 2021

Ben je op zoek naar inhaak inspiratie voor een leuke post, een toffe campagne, een handige tip of een inspirerende blog? En wil je hier ook bepaalde taken en doelen aan vasthangen, alsook je groei naar succes bijhouden?

Dan is de inhaakkalender wat jij nodig hebt.

Verras je volgers op social media met creatieve berichten die inhaken op leuke, grappige en bijzondere momenten. Zo is er bijna elke dag wel iets waar jij je bedrijf mee kunt verbinden, denk aan #swapideasday #CAPSLOCKDAY #DagvandeScheiding #doevriendelijkdag #burendag en nog meer dan 1.000 andere toffe inhaakmomenten.

Social spark sparringsessie

Geen planner, maar wel verrekte handig als je social media wilt inzetten voor je bedrijf, maar je weet nog niet precies hoe. Of je bent al een tijdje bezig, maar je wil weten of je op de goede weg bent.

Tijdens een sessie gaan wij gericht aan de slag om die ⚡ social spark ⚡ te laten overspringen met je publiek. Je leert dat social media ook heel leuk kan zijn, minder tijd hoeft op te slurpen en je leads kan opleveren door er effectief mee aan de slag te gaan.
Na deze sparringsessie kun je de juiste keuzes maken, heb je een duidelijke focus en heb je de antwoorden op al je inhoudelijke vragen over bloggen, social media en andere soorten van contentmarketing.

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account