Contentcreatie: zichtbaar maken van je boodschap

Module 2:
Jouw boodschap naar beeld en tekst

Met een authentiek en waardevol verhaal kun je jezelf onderscheiden en mensen aan je binden. Maar ja, hoe ga je dat verhaal vertellen?

Je staart naar een leeg scherm. Waar je nu die knipperende cursor ziet, moet straks die belangrijke tekst staan voor je website of een mooie afbeelding voor je social media post.

Niet iedereen kan eenvoudig zijn of haar idee omzetten naar een pakkende tekst of een scrol stoppende afbeelding. En dat is precies is wat ik je ga leren tijdens deze contentcreatie workshop.
Leer hoe je vol zelfvertrouwen een goede pakkende tekst schrijft en hoe je deze boodschap versterkt met mooie afbeeldingen voor online content en drukwerk.
Eerstvolgende workshop is op 24 november bij De Foodstudio in Heerlen (Limburg)
De eerstvolgende workshop is in januari 2022. Schrijf je hieronder in voor de wachtlijst en ontvang als eerste de nieuwe datum en inschrijfmogelijkheid voor de workshop.
workshop-tekstschrijven-canva-afbeelding-opmaken.jpg

Zelf professionele content maken

Op een ongedwongen manier ga ik je aanleren hoe jij de aandacht trekt van je doelgroep en deze kan vasthouden met aansprekende teksten en bijpassend beeldmateriaal.

Tijdens deze doe-workshop leer je precies wat contentcreatie inhoudt op jouw eigen laptop met je eigen materiaal. Leer de fijne kneepjes uit de praktijk en krijg antwoord op al je vragen, zodat je het hierna helemaal zelf kunt doen.

Denk hierbij aan:

module2-jouw-boodschap-teksten-leren-schrijven-afbeeldingen-maken-contentcreatie-workshop-min.jpg

Worstel jij met het creëren van waardevolle content?

Content waarmee jij je onderscheidt van anderen, je doelgroep raakt en waarmee jij je zichtbaarheid vergroot?

Ik weet hoe frustrerend het kan zijn om je te onderscheiden van andere bedrijven of ondernemers in hetzelfde vakgebied. Dat het schrijven van teksten maar niet wil lukken. En als je dan toch wat op papier hebt, dan ben je er nog niet tevreden over. Het is het allemaal nét niet. Jij VOELT HET NIET en dus je lezer ook niet.

Je design is niet herkenbaar. De ene keer gebruik je blauw met dat strakke lettertype en de andere keer juist groen met dat toffe handgeschreven lettertype. Je kan geen duidelijke keuze maken, het past niet bij wat je wilt uitstralen en er is geen vaste lijn in te bekennen. 

Als brandcoach en marketing communicatie adviseur weet ik wat er nodig is om content in te zetten zodat je hiermee jouw doelgroep op de juiste manier aantrekt. Die kennis combineer ik in deze contentcreatie workshop met de 20+ jaar ervaring als trainer en coach bij internationale bedrijven, zodat je de lesstof echt eigen maakt.

Ik ga je aanleren hoe jij pakkende teksten schrijft die je doelgroep aanspreken en hoe jij sprekend beeldmateriaal maakt in Canva dat perfect past bij je merk, zonder dat je een designer hoeft in te schakelen.  

In de workshop “Jouw boodschap naar tekst en beeld” komen de volgende onderwerpen aan bod:

Programma

 • Voor wie? De workshop is voor iedereen die geen designer of copywriter wil inhuren, maar zelf de touwtjes in handen wil houden. Die wil weten hoe je een verhaal moet opbouwen en scrolstoppende afbeeldingen maakt die perfect passen bij je merk. Je hoeft geen kennis van Canva te hebben.
 • Wanneer? Januari 2022
 • Waar? De Foodstudio op C-mill in Heerlen.
 • Kosten? In 2021 een introductie actie van €325 voor €295 excl. BTW per persoon.
 • Aantal personen? Maximaal 6 personen, zodat iedereen voldoende tijd en persoonlijke aandacht kan krijgen. (Minimum is 2)
 • Voorbereiding: Vooraf krijg je een denkwerk huiswerkopdracht zodat je 9 posts kunt voorbereiden. Deze gaan we tijdens de workshop stap voor stap samen omzetten naar een goede tekst en sterk beeldmateriaal.
 • Inclusief : Leuke goodies, koffie, thee en heerlijk genieten van wat lekkers tijdens de pauzes van Natuurlijk! Charlotte - plant-based bakery
BONUS: Doordat we alle stappen samen doornemen, kan ik direct hulp bieden bij de dingen waar je op dat moment tegenaan loopt. Ook krijg je tijdens de workshop een werkboek. Dit bevat - naast de taken die je uitvoert tijdens de les - extra tips en tricks die je steeds opnieuw kunt toepassen.

Dit levert jou deze contentcreatie workshop je op:

Reserveer jouw plek!

Stel je voor dat je vol zelfvertrouwen begint met schrijven, omdat je weet dat je een tekst kunt schrijven waar je lezers als vanzelf doorheen ‘vliegen’. Dat je weet hoe je met tekst jouw boodschap helder overbrengt. Maar ook dat je weet hoe je aansprekend beeldmateriaal maakt dat niet alleen perfect past bij jouw merk, maar ook je teksten benadrukt op de juiste manier.

Deze ambitieuze ondernemers gingen je al voor

Vragen of twijfels?

Ja, het geleerde kan je toepassen op elk Social media kanaal, je mailings, blogs en zelfs je website. Deze contentcreatie workshop leert jou hoe je goede teksten schrijft en zorgt voor sterk beeldmateriaal.  Doordat je na deze workshop het hoe wat waarom en wanneer heel helder hebt, kan je veel makkelijker je teksten schrijven. 

 

Daarnaast leer je hoe je optimaal gebruik maakt van de gratis online design tool Canva. Hoe je de kant en klare sjablonen kunt gebruiken en volledig aan kunt passen naar jouw huisstijl. Ook ga je je eigen templates creëren die je vervolgens oneindig kunt aanpassen en inzetten.

Yes, absoluut! Juist dan is deze workshop perfect voor jou, want ik leer je hoe je creativiteit in jezelf aanwakkert. Binnenkort maak jij nieuwe content, schrijf je eigen teksten en maak je onweerstaanbare afbeeldingen.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Ondanks de flexibiliteit die online workshops bieden, merk ik dat er te vaak een gemis is van persoonlijk advies. Het is te algemeen opgezet in verband met de schaalbaarheid, zodat er zoveel mogelijk personen gebruik van kunnen maken.

 

Dit werkt voor veel ondernemers gewoonweg niet. Na de online workshop hebben ze nog steeds geen idee hoe ze het geleerde daadwerkelijk kunnen omzetten voor hun eigen bedrijf.

 

Daarom doe ik het anders. Tijdens deze hands-on workshop ga je namelijk met jouw eigen bedrijf en eigen spullen aan de slag. Ik ben er elke stap bij om jouw ideeën om te zetten naar content specifiek voor jouw unieke bedrijf. Hierbij is er genoeg ruimte voor persoonlijke vragen en om samen met de andere deelnemers te sparren. Het is dus écht een workshop op maat voor maximaal 6 personen.

 • je wilt effectief aan de slag gaan met content maken voor je social media, je website, mailings of blogs.
 • je wilt weten hoe je een idee moet omzetten naar een beeld en bijpassende tekst die je doelgroep geweldig vinden
 • je bent klaar met het hap-snap maken van posts die niets opleveren
 • je wilt sprankelende teksten op je website die de aandacht grijpen én vasthouden.
 • je wilt dat de tijd die je besteed aan je online marketing niet voor niets is
 • zowel voor starters als wanneer je al langer met je bedrijf bezig bent
 • je jouw bedrijf online een gezicht en een stem wilt geven die helemaal past bij wie jij bent en waar je voor staat
 • je de juiste klanten wilt aantrekken met content die zorgt voor de like-know-trust factor voor langdurige connecties
 • je een workshop wilt volgen waar jij écht iets aan hebt, omdat het ingaat op WIE JIJ BENT en waar je voor staat (persoonlijk en op maat)
 • je wilt vol vertrouwen zelf aan de slag met je marketing, zonder uren kwijt te zijn of tegenvallend resultaat

Klopt, het is een investering, een die je doet in jezelf en je bedrijf. Je kunt natuurlijk zo doorgaan zoals je nu doet,  maar dan verandert er ook niets.

 

Maak een flinke stap vooruit met deze eenmalige investering. Ga voor een duidelijke visie voor je content, meer online zichtbaarheid en maak hiermee je toekomst bestendig als ondernemer. Je krijgt namelijk alle tools in handen om je bedrijf op de juiste manier in de picture te zetten, voor nu en de komende jaren.

 

Het is mijn doel dat jij na de contentcreatie workshop zelfstandig en vol vertrouwen aan de slag kunt met je content. Dat je niet meer aanmoddert of met losse flodders schiet. Je weet hierna precies hoe en wat je moet doen om je doelgroep te raken in hart, hoofd en ziel.

Wat is het jou waard om voor eens en altijd korte metten te maken met urenlang bezig zijn, zonder resultaat?

Ja! Na de workshop bied ik elke deelnemer eenmalig 30 minuten gratis advies aan.
Module 2: jouw boodschap in beeld en tekst - contentcreatie workshop
WACHTLIJST

Zeker zijn van een plek voor de volgende workshop?

Schrijf je in voor de wachtlijst en ontvang als eerste de nieuwe datum en inschrijfmogelijkheid voor de workshop in de aankomende maanden.

Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet