Contentcreatie uitbesteden voor content marketing

Met contentcreatie deel je kennis, vertel je jouw verhaal en bind je klanten aan je merk

Om als bedrijf je doelgroep online te overtuigen moet je met een verhaal komen dat raakt, vermaakt en verrast. 

Worstel jij met het creëren van unieke, relevante content? Merk je dat je “iets” moet doen om je zichtbaarheid te vergroten en klanten aan te trekken? Ik help je graag om content te maken waarmee jij je onderscheidt van anderen en je doelgroep raakt.

Wat is content creatie en waarom heb je het nodig?

Misschien zegt de term content je weinig, maar het betekent niets meer en niets minder dan de informatie die je online overbrengt aan lezers of klanten. Letterlijk vertaald staat contentcreatie voor het maken van inhoud. Inhoud die relevant, waardevol en vermakelijk is waarmee je jouw doelgroep bereikt. 

Hierbij draait het niet om het maken van content voor de content. Maar het draait om de meerwaarde die je jouw lezers of kijkers biedt. Contentcreatie is namelijk geen doel op zich. Het is een middel binnen online (content)marketing dat je kan gebruiken om je doelgroep te bereiken, te beïnvloeden en uiteindelijk te overtuigen dat jij de beste persoon bent om zaken mee te doen.

Met goede content trek je bezoekers naar je merk, word je meer zichtbaar, kun je het vertrouwen winnen van potentiële klanten, zorg je voor meer naamsbekendheid en blijf je top-of-mind.

Wat zijn de voordelen van contentcreatie?

Contentcreatie gaat dus veel verder dan alleen een blog of een plaatje te delen via je website, op social media of via andere kanalen. Wanneer je content op de juiste manier inzet kan het je op den duur meer opleveren dan je wellicht denkt.

01

Meer leads

Want wanneer je inhoud gelezen wordt of gelezen roep je een reactie op. Dit kan een download van een e-book zijn, een like of share alsook dat iemand contact met je op gaat nemen. En dat is de uiteindelijke bedoeling van het effectief inzetten van relevante content voor een bedrijf: het krijgen van leads.

02

Beter vindbaar

Een bijkomend voordeel is dat Google goede content op je website helemaal geweldig vindt. Het zorgt voor een betere vindbaarheid en hiermee verhoog je het aantal website bezoekers.

03

Authoriteit

Door regelmatig waardevolle content te delen op jouw online kanalen groeit ook je authoriteit op het gebied waarover jij schrijft of informatie deelt. Je wordt hierdoor als snel gezien als dé expert in je vak. Met die meerwaarde heb je een streepje voor op jouw concurrent.

Wil je de contentcreatie voor je marketing zelf doen of liever uitbesteden?

Als je nieuwe klanten wilt bereiken, aantrekken en ze coverteren (omzetten naar een klant) met behulp van content marketing. Dan moet je regelmatig inhoud maken die mensen inspireert en activeert. 

Ik help jou hier graag bij: van effectieve contentstrategie en -uitvoering tot monitoring en bijsturing.  

Of het nu gaat om content strategie of plan op te zetten voor je website, social media, mailing of blog. Of dat je liever zelf aan de slag gaat met contentcreatie. En je slechts een paar handvaten nodig hebt om verder te kunnen.

Ook dan sta ik voor je klaar. Bekijk de verschillende oplossingen hieronder of maak een afspraak om jouw marketing vraagstuk te bespreken. 

Contentcreatie - ook voor het vormgeven van je gratis weggever

Vormgeving van content die je deelt als weggever

Meer klanten met een freebie of klantenmagneet
Een van de meest makkelijke manieren om e-mailadressen te verzamelen is het delen van gratis weggever. Bijvoorbeeld een e-book of templates. En  met de kennis die je al in huis hebt ligt de drempel om zelf een e-book samen te stellen vrij laag. Want als je een beetje kunt schrijven kun je direct aan de slag gaan.

Maar dat e-book ook een beetje leuk opmaken, zodat het er mooi uitziet en lekker wegleest, is toch een ander verhaal.

Laat mij jou hierbij helpen. Met een weggever die perfect bij jou en je bedrijf past, je merkverhaal vertelt en doelgroep laat zien wat er mogelijk is wanneer ze voor jou kiezen.

Social Media content, templates & advies

Bereik jouw doelgroep met social media content

Social Media is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. We staan er mee op en gaan er mee naar bed. De kansen om je naamsbekendheid te vergroten zijn eindeloos. 

Daarom is goede content enorm belangrijk voor social media. Maar hoe pak je dat goed aan?

Ik help je met het maken en bedenken van inspirerende posts die opvallen. Maar ook voor het opzetten van een doeltreffende strategie, het maken van een contentplan of ontwerp van Social Media templates kun je bij mij terecht.

Social media marketing strategie om je doelen te bereiken
Meer websiteverkeer en leads verzamelen met landingspagina's

Landingspagina's

Meer verkopen en leads met een effectieve salespagina
Een salespagina is een speciaal ingerichte landingspagina op je website met één specifiek doel: verkopen van je dienst of product.
Niet alleen ga je zo de organische vindbaarheid vergroten van een bepaald product of dienst op je website. Maar ook vindt een websitebezoeker zo precies wat hij zoekt. En zal deze sneller overgaan tot het drukken op de koopknop of zijn gegevens invullen bij een formulier.

Zo kan je de conversieratio verhogen van je marketingcampagne en de kosten verlagen die je normaliter steekt bij het werven van een lead of verkoop.

Copywriting & vertalen

Pakkende teksten die jouw verhaal vertellen

Voor elke vorm van communicatie is er wel tekst nodig. Of dit nu content is voor op je website, captions voor je Social Media posts, je mailings, brochure of op een flyer.

Maar niet iedereen is even goed in het verzinnen of schrijven van pakkende teksten die je doelgroep aanspreken. Dan is het fijn dat je kunt vertrouwen op een copywriter in jouw vakgebied die je hierbij helpt. Ook als het in een andere taal is.

Daarnaast is een persoonlijke workshop om beter teksten te leren schrijven voor je content ook een optie!

Copywriter helpt met het verzinnen of schrijven van teksten voor je website of social media
Zakelijke bedrijfsreportage

Fotografie

Met beelden laat je zien wie je bent en waar je voor staat

Dat een beeld meer zegt dan 1.000 woorden hoef ik je vast niet meer te vertellen. 

Met fotografie kun je de merkbeleving verhogen, bepaalde content benadrukken en een visueel verhaal vertellen over jou, je bedrijf en dat wat je doet.

Geef je bedrijf een gezicht met sprekende beelden die perfect passen bij je merk en je doelgroep.

Stuur een nieuwsbrief mailing waar je lezers blij van worden!

E-mail marketing

Bouw een band op met mensen die al interesse in jou hebben

E-mail marketing is voor elke ondernemer interessant. Hoe groot of klein je bedrijf ook is. Je wil namelijk communiceren met je doelgroep en hiervoor is e-mail marketing uitermate geschikt. Want waar Social Media vluchtig is en iemand je posts dus kan mislopen, bereik je met een nieuwsbrief altijd jouw doelgroep.

Ik kan je helpen bij het opzetten van een nieuwsbrief systeem in jouw huisstijl, automatiseren van bepaalde taken of het bedenken van content voor je mailings of andere promotiecampagnes.

Contentmarketing tools voor meer focus bij je contentcreatie

Slimme oplossingen

tools voor meer focus bij je contentcreatie
Door alleen leuke teksten te verzinnen en mooie visuals te maken ben je er nog niet.

Want zonder een duidelijk plan achter al die posts heeft jouw content geen kans van slagen; goede planning tools zijn dan ook onmisbaar. Zo kun je gericht aan de slag met je contentcreatie en écht naar iets toe werken.

Zeg maar gedag tegen het hap-snap maken van social media posts en die voortdurende druk van “wat moet ik nu weer posten?” 

Hallo inspiratie, rust en overzicht!

Contentcreatie workshops

Vergroot je kennis en kunde
Als ondernemer wil je dingen zoveel mogelijk zelf doen En daar is helemaal niets mis mee. Sterker nog, ik juich je ambitie toe! Want zo kom je er ook precies achter wat je helemaal geweldig vindt. En de dingen waar je toch iets minder goed in bent.
Je merkt dan dat het je soms ontbreekt aan kennis. Denk je te moeilijk, ben je veel tijd kwijt aan dingen zelf uit te zoeken of weet je niet welke tools het best geschikt zijn.
In dat kader heb ik daarom enkele contentcreatie en andere kennis workshops opgezet. Waarbij je tal van tools en technieken leert om je kennis en kunde bij te spijkeren. Hierna kan je met vernieuwd inzicht direct aan de slag met wat je hebt geleerd om jouw bedrijf succesvol te maken.
Onderneem slimmer met coaching in de vorm van een workshop
Contentcreatie Contentcreatie
Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet