Meld je aan voor het gratis webinar: Verover het hart van je ideale klant

Teksten laten schrijven door een copywriter

Of het nu webteksten zijn voor je site, een brochure tekst, content voor je social media of een mailing. Je wilt pakkende teksten die lekker leesbaar zijn, je doelgroep aanspreken in de juiste toon en ze aanzetten tot actie.
Teksten laten schrijven door een copywriter

Wil jij teksten laten schrijven die van bezoekers klanten maken?

Je bent een kei in jouw vakgebied en dat wil je de hele wereld laten weten. Dus je hebt pakkende teksten nodig voor je website, content op social media en tekst voor je flyer of brochure. Zodat je potentiele klanten kan overtuigen dat jij de partij bent waar ze mee in zee moeten gaan.

Maar als ondernemer heb je niet altijd de tijd of kennis om deze teksten zo te schrijven dat ze overtuigend en prettig leesbaar zijn. Zodat ze jouw bezoekers een stapje dichter bij een aankoop brengen. Hier kan ik je mee helpen! Zowel voor het opzetten van teksten door een copywriter, het corrigeren of herschrijven van een bestaande tekst (regideren).

Teksten laten schrijven door een copywriter

Een copywriter zorgt ervoor dat er door het gebruik van bepaalde woorden, aanspreekvorm, stijl en de structuur van de tekst jouw doel bereikt wordt. Zo kan dit een commerciële tekst betreffen die een potentiële klant over de streep trekt. Alsook het neerschrijven van een duidelijke missie of visie van je bedrijfsidentiteit.

Je teksten, voor zover deze al aanwezig zijn, kunnen worden geredigeerd (herschreven worden). Maar ook is het mogelijk om ze vanaf het begin te laten opstellen door een copywriter. De doelgroep en wie jij bent als bedrijf zijnde worden hierbij scherp in het vizier gehouden. Zo weet je zeker dat de teksten de juiste indruk maken in de juiste toon  en deze aanzet tot actie. Denk hierbij niet alleen aan website teksten, maar ook aan brieven, mailings, brochures, social media berichten, persberichten, e.d.

De ene copywriter is de andere niet

Het soort copywriter dat je nodig hebt is volledig afhankelijk van de branche waarin jij je bevindt en het soort teksten dat nodig is. Daarom heb ik een team toppers voor elk soort branche in mijn netwerk zitten. Waaronder de zakelijke dienstverlening, zorg en welzijn, natuur-,  food- en beauty branche, maar ook technische schrijvers voor de automotive branche, ICT-sector e.d. 

Teksten laten schrijven kan al vanaf € 65 per uur. Ook kan er een projectprijs worden afgesproken wanneer het webteksten betreft voor een website of webshop.

Zoek je iemand om je teksten te vertalen?

Vertalen is een vak apart. Het is niet “alleen maar even” het Nederlands omzetten naar bijvoorbeeld Engels. De ene taal heeft een verschillende manier van verwoorden dan de andere taal en uitdrukkingen kunnen niet letterlijk vertaald worden. Denk maar aan het “Here comes the monkey out of the sleeve”.

Taal technisch gezien is het correct, maar het slaat de plank volledig mis. Toch wil je als bedrijf jouw doelgroep zo goed mogelijk tegemoet komen. Zeker als jouw bedrijf kort bij de grensstreek zit of op internationaal vlak werkt, is meertaligheid een must. Ook hierin kan ill graff design je ondersteunen met native vertalers uit verschillende vakgebieden.

Zelf teksten schrijven voor je website onder begeleiding

Of toch liever zelf teksten schrijven voor je website?

Misschien heb je niet het budget om een copywriter in te huren. Of wil je liever toch zelf teksten schrijven voor je website. Want wie kent jouw klant nou beter dan jij? En als je teksten schrijven leuk vindt, is het een WIN-WIN.

Ook dan kan ik je helpen met één-op-één workshop waardoor je zelf pakkende teksten leert schrijven. Teksten die niet alleen goed vindbaar zijn, maar ook lekker leesbaar zijn en perfect aansluiten bij jouw doelgroep.

Je schrijft dus zelf je webteksten, maar je staat er niet alleen voor.

Op die manier hoef je het niet langer uit te stellen, heb je de begeleiding van een professional en weet je voortaan hoe je het zelf goed kan aanpakken. Bovendien kan je meteen profiteren van de marketing tips die ik met je deel tijdens deze schrijfsessies. Waardoor jouw webteksten op een slimme manier de juiste snaar raken bij je doelgroep.

Teksten laten schrijven door een copywriter of toch liever zelf doen?

Welke optie je ook voor kiest, ik zorg dat jouw teksten de klant aanzetten tot actie, naast het feit dat ze juist geschreven zijn. Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken of het klikt!

Teksten laten schrijven door een copywriter
Personal branding geeft jouw authenticiteit weer, wie jij als ondernemer bent

Ken jij de Focus Academie al?

Speciaal voor de DIY ondernemer die zelf aan de slag wil. Door middel van coaching, workshops en slimme tools ontdek je hoe je focus kan aanbrengen in je Merk en Marketing. Waardoor je een solide basis krijgt, zodat je gerichter kan mikken en aantrekkelijk wordt voor de allerbeste klanten.

Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet