social media contentkalender in excel 2022

Je contentplanning voor social media was nog nooit zo makkelijk!

Meer zichtbaar worden op social media lukt niet?

De ene dag heb je onwijs veel inspiratie voor een grappige Instagram post, een interessante blog of een vrolijke Tweet. Maar de andere dag blijf je naar je scherm staren en die blinkende cursor in dat lege document. Alsmaar wachtend op inspiratie voor mooie content... En dat kan best frustrerend zijn. Het zou fijn zijn als je een social media marketingkalender zou hebben die je elke dag van volop inspiratie zou kunnen voorzien.

Contentkalender in Excel / social media marketingkalender 2022 gemaakt door brandcoach ill graff design

Geen inspiratie voor content?

Als brandcoach weet ik hoe belangrijk het is om je bedrijf “in the picture” te zetten en te houden. Dat je zichtbaar moet zijn en wil zijn. Maar jeetje mina wat kost dat veel tijd. Hoe maak je connectie met je volgers? En waar moet je content over posten? Elke keer weer is het een uitdaging. Social media moet toch leuk zijn, geen dagtaak?

Daarnaast zou het fijn zijn dat je de tijd die je in het maken van content steekt, ook wat zou opleveren: meer klanten, meer websiteverkeer of omzet. Maar ja… hoe pak je dat goed aan?

Gelukkig biedt mijn social media contentkalender in Excel de uitkomst!

Al meer dan 10 jaar deel ik content met mijn volgers en help klanten met een strategie en opzetten van een marketingkalender voor meer structuur en zichtbaarheid van hun bedrijf. Hierdoor weet ik wat wel en niet werkt in verschillende branches. Die kennis heb ik nu gebundeld in een digitale content kalender, zodat social media jou geen tijd meer kost, maar juist oplevert.

Hiermee heb je een kant en klare social media content kalender die jou helpt om moeiteloos posts te bedenken voor elke dag. Deze marketingkalender zit boordevol met content inspiratie voor social media die waardevol is voor je doelgroep én jou meer zichtbaar maakt online.
Social media contentkalender in Excel voor 2022

Dé contentkalender in Excel voor 2022

Zoek je een interactieve tool die je helpt om te stoppen met het hap-snap posten op social media?

Zodat je social media effectief inzet voor je bedrijf? Waarmee je klanten aantrekt en je zichtbaarheid op de juiste manier vergroot?

Stop maar met zoeken, want hier is hij.

Met deze contentkalender in Excel (of Google Sheets) werk je volgens een duidelijk plan gebaseerd op een slimme content strategie. Het helpt je om op een simpele manier je contentplanning op de rit te krijgen voor al je social media kanalen op één plek.

Zeg maar gedag tegen dat eindeloos gescroll op Pinterest, Google en Instagram op zoek naar inspiratie. Weg met die last-minute stress over wat je nu weer moet gaan posten.⁠…

Hallo overzicht en meer zichtbaarheid!

Nooit meer zonder inspiratie voor je social media, blog of emailmarketing

Een effectieve content kalender voor social media is meer dan alleen een agenda waarin jij noteert wanneer je welke post moet plaatsen. Dit moet een overzichtelijke marketingkalender zijn die jou helpt om je boodschap duidelijk te maken, klanten aan te trekken en je bedrijf laat groeien.

Daarom heb ik deze contentkalender in Excel opgezet aan de hand van een slimme content strategie om de know-like trust factor te vergroten. Zodat je een goede mix hebt van verschillende soorten content per maand om jezelf te promoten, je expertise te laten zien en de connectie aan te gaan met je volgers.

Wat doet deze social media kalender voor jou?

Geen gedoe meer of “waar moet ik het nu in hemelsnaam weer over gaan hebben?’. Maar met deze marketingkalender kan je gericht content maken waaruit je duidelijk naar voren laat komen hoe jij jouw klant het beste kunt helpen.

Dat is niet alleen effectiever (de klanttevredenheid stijgt) maar ook efficiënter (je kunt stoppen met ontwikkelen van allerlei materiaal waar niemand op zit te wachten). Zo ontstaat er een goede basis voor vertrouwen met jouw bedrijf, merk of organisatie. Maar ook geeft het je een streepje voor op de concurrentie.

Bekijk de video voor een overzicht van alle items in de contentkalender in Excel.
Met deze contentkalender bespaar je tijd en heb je volop inspiratie voor al je social media content

Bekijk de video voor een compleet overzicht van de social media content kalender

Social media marketingkalender (contentkalender in Excel) voor 2022
Video afspelen over Social media marketingkalender (contentkalender in Excel) voor 2022

Met een slimme marketingkalender schat je jouw tijd beter in, en krijg je meer focus en overzicht.

Wat zit er in deze Excel content kalender voor 2022?

Dit zit er in:

De social media content kalender is voor elk soort bedrijf of branche toepasbaar. Je ontvangt de download en handleiding direct na jouw bestelling in je mail. Kan je meteen starten met je contentplanning!

Neem een kijkje in de Contentkalender in Excel: bekijk de video.

Bespaar jezelf veel tijd en een hoop frustratie om zelf een goede social media contentplanning op te stellen ...

Want die heb ik al voor je gemaakt en je kunt er direct mee aan de slag! 😉

Nu voor € 59 excl. btw

Work smarter.... not harder!

Allen F. Morgenstern.

Je social media contentplanning in 2022 wordt een makkie!

Al mijn kennis binnen handbereik

Deze contentkalender in Excel is meer dan alleen kant-en-klare contentplanning voor 2022. Het is een goed gevulde marketingkalender boordevol tips, duidelijke uitleg en goede ideeën die je helpen aan meer likes, comments, shares en clicks.

Betere resultaten

De opzet van deze social media kalender heeft als basis een content strategie die voor elk soort ondernemer werkt. Het bevat een slimme strategie waarmee je de know-like trust factor en dus je zichtbaarheid vergroot.

Deze bestaat uit een goede mix van verschillende soorten content om jezelf te promoten, je expertise te laten zien en de connectie aan te gaan met je volgers. Waardoor je betere online resultaten gaat halen.

Voor elk type ondernemer

Juist omdat je de inhoud van de digitale content kalender kunt aanpassen, kun je hem voor elke branche of onderneming gebruiken.

Ondernemers die de marketingkalender al gebruiken: schoonheidssalon, grafisch vormgever, restaurant, verzekeringsagent, personal trainer, voedingscoach, online marketeer, kinderdagopvang, webdesigner, fotograaf en meer…

Voor elk social media kanaal

Het maakt niet uit of je veel of weinig volgers hebt. Of je de social media kalender wilt gebruiken voor Instagram, Facebook, LinkedIn, je blog of je nieuwsbrief. De contentkalender in Excel is voor elk online kanaal geschikt. 

Niet alleen dat, maar ook de content ideeën van deze marketingkalender zijn voor elk type content toepasbaar! Of het nu enkele posts, tweets, stories, reels of video’s zijn.

Hou meer tijd over

Door een contentkalender bij te houden kun je vooruit plannen, je werk indelen, multitasken vermijden en al je creatieve hersenspinsels opslaan voor een later moment.
Geen last-minute gedoe meer, late nachten of onderbroken vakantietijd. En als extra bonus hou je meer tijd over voor andere leuke dingen.

Makkelijk in gebruik

Geen ingewikkeld onoverzichtelijk Excel-bestand, maar een handig, intuïtief, overzichtelijk werkboek verdeeld over verschillende tabbladen. Met een duidelijke contentplanning die voor elk social media kanaal toepasbaar is. 

Elke maand bevat thema’s waarover je kunt posten en dagen waarop je kunt inhaken. Ook is voor elke dag een inspiratie idee opgezet waarmee jij je doelgroep kunt bereiken.

Geef er jouw eigen draai aan

Natuurlijk kan het zijn dat andere ondernemers op dezelfde dag een post plaatsen over bijvoorbeeld #Koningsdag of #Blackfriday, maar door jouw unieke branding en standpunt geef je er jouw eigen draai aan.

Want er is maar een ondernemer zoals jij, met jouw unieke point-of-view. Dat maakt zo’n post ook lekker authentiek!

Alles in één handig overzicht

De contentkalender zorgt voor een betere uitvoering van je content strategie doordat je alle templates hiervoor op een plek hebt staan. Je plaatst hierin al je ideetjes voor blog artikelen, nieuwsbrieven, e-books en je social media posts.

Hierdoor krijg je een mooi overzicht van welke content er onderling samenhangend is, ben je effectiever bezig en kun je echt naar iets toe werken.

Stop met uren onnodig werk (en frustratie) te steken om zelf een social media kalender op te zetten en start met een kant-en-klare contentplanning in 2022!

Hiermee heb je content inspiratie voor elke dag van het jaar. En dat voor de prijs van slechts 1x uit eten, een leuk jurkje of die mooie tas.

Slimme marketingkalender om je social media content strategisch in te zetten voor meer zichtbaarheid

Deze contentkalender in Excel is waarschijnlijk de eerste indruk is die je van mij krijgt en daarom heb ik meer dan 260 uur besteed aan het samenstellen van deze marketingkalender – om er 100% zeker van te zijn dat jij er ook écht iets aan hebt.

Door te werken met deze social media kalender spaar je niet alleen tijd en hou je een goed overzicht, maar zorg je er ook voor dat je regelmatig post, meer hoogwaardige content maakt en verklein je het risico op fouten. 

En om volledig transparant te zijn… De reden dat ik deze marketingkalender tegen zo’n lage prijs verkoop, is omdat ik hoop dat – wanneer je besluit om je bedrijf verder te laten groeien – je ervoor kiest om met mij samen te werken. Dus je kunt er zeker te weten van uitgaan dat ik mijn uiterste best heb gedaan om ervoor te zorgen dat deze contentkalender in Excel echt ALLES bevat wat je nodig hebt om je bedrijf goed zichtbaar te maken.

Bespaar jezelf de tijd en moeite om dingen zelf uit te zoeken met deze handige social media content kalender! En ga direct aan de slag met je zichtbaarheid.

Bestel hem nu voor € 59 excl. btw

Social Media Contentkalender in Excel 2022 met een kant-en-klare contentplanning voor je posts Social Media Contentkalender in Excel 2022 met een kant-en-klare contentplanning voor je posts Social Media Contentkalender in Excel 2022 met een kant-en-klare contentplanning voor je posts
Zichtbaarheid Workshop in Zuid-Limburg: offline, online de beste worden
Beter zichtbaar worden?

Volg dé zichtbaarheid workshop voor ambitieuze ondernemers

In 3 stappen leer je hoe jij jezelf goed in de markt zet op een authentieke manier, zonder jezelf te verliezen. Zowel voor je website, je social media, je mailings en alle overige communicatie middelen.
19 Shares
Pin7
Share12
Share
WhatsApp
Tweet