Image
Top
Navigatie

contentkalender 2021 voor al je social media

Je content plannen in Excel was nog nooit zo makkelijk!

Zoek je inspiratie voor toffe content op social media?

De ene dag heb je enorm veel inspiratie voor een grappige Instagram post, een interessante blog of een vrolijke Tweet. Maar de andere dag blijf je naar je scherm staren en die blinkende cursor in dat lege document. Alsmaar wachtend op inspiratie voor mooie content...

Contentkalender 2021 voor social media gemaakt door brandcoach ill graff design

Herkenbaar?

Als brandcoach weet ik hoe belangrijk het is om je bedrijf “in the picture” te zetten en te houden. Dat je zichtbaar moet zijn en wil zijn. Maar jeetje mina wat kost dat veel tijd. Hoe maak je connectie met je volgers? En waar moet je over posten? Elke keer weer is het een uitdaging. Social media moet toch leuk zijn, geen dagtaak?

Gelukkig biedt mijn handige Excel contentkalender daar een uitkomst!

Al 10 jaar deel ik Social Media content met mijn volgers en help klanten met hun content creatie en strategie voor meer zichtbaarheid. Hierdoor weet ik wat wel en niet werkt.

Die kennis heb ik nu gebundeld in een marketingkalender in Excel zodat social media jou geen tijd meer kost, maar juist oplevert. Krijg volop inspiratie, post consistent zonder al te veel moeite en maak het weer leuk!

Plan al je social media posts met deze contentkalender voor 2021

Dé contentkalender van 2021 in Excel

Zoek je een digitale tool die je helpt om niet meer hap-snap social media posts te maken? Maar gericht bezig te zijn met je content die je strategisch kunt inplannen?

Stop maar met zoeken, want hier is hij.

Met deze handige contentkalender in Excel heb je vanaf nu elke dag volop inspiratie voor content. Werk je volgens een duidelijk plan, hou je een goed overzicht en krijg je meer rust bij het opzetten van je content planning.

Zeg maar gedag tegen dat eindeloos gescroll op Pinterest, Google en Instagram. Weg met die last-minute stress over wat je nu weer in hemelsnaam moet gaan posten.⁠ Hallo overzicht!

Nooit meer zonder inspiratie om een blog, nieuwsbrief of post op social media te schrijven

Een effectieve contentkalender is meer dan alleen een agenda.
Met deze contentkalender bespaar je tijd en krijg je inspiratie voor je social media. Je hebt een overzicht per maand met dagelijkse posts en ideeën die je kunt delen op je eigen social mediakanalen. Zowel voor geschreven content als voor video’s of stories. Met als doel: zoveel mogelijk impact maken met je contentmarketing.

Ervaar minder last-minute stress, weet ruim van te voren welk soort content er gemaakt moet worden en speel in op momenten die belangrijk zijn voor jouw doelgroep. 

Start met plannen, maak je content en posten maar. Zo makkelijk kan het zijn, wie had dat gedacht? Bekijk de video en zie hoe makkelijk het is om jouw contentplanning voor social media op orde te krijgen.

Met deze contentkalender bespaar je tijd en krijg je inspiratie voor je social media

Plan your work, then work your plan.

Wat zit er in de Excel contentkalender voor 2021?

Dit zit er in:

 • bul-plus Digitale contentkalender november 2020 t/m 31 december 2021
 • bul-plus Incl. gratis update voor 2022 (direct in je mailbox in november)
 • bul-plus Elke dag inspiratie voor content
 • bul-plus Meer dan 1.000 inhaakmomenten
 • bul-plus 149 vraagsuggesties voor meer interactie
 • bul-plus 82 effectieve content creatie ideeën
 • bul-plus 98 passende quotes
 • bul-plus Tips voor planning, interactie en handige tools
 • bul-plus Bruikbaar voor Microsoft Excel en Google Sheets
 • bul-plus Geen moeilijk gedoe, start direct met plannen
 • bul-plus Overzichtelijke structuur
 • bul-plus Hij is interactief; het verschuiven of verplaatsen van een post is eenvoudig.
 • bul-plus Maand-, week- & dagthema's
 • bul-plus Alle vakanties (Nederland en België), vakbeurzen en festivals
 • bul-plus Incl. maandelijkse mail met aangepaste data ivm COVID
 • bul-plus Bespaar jezelf uren aan uitzoekwerk
 • bul-plus Bekijk de video voor een volledig overzicht
 • bul-plus Maandelijkse marketingtips direct in je inbox om je gemotiveerd te houden
 • bul-plus Plaats links van researchmateriaal op een extra tab, zo heb je alles bij elkaar.
 • bul-plus Bereid de captions van je post voor in de contentkalender incl hashtags
 • bul-plus Het is digitaal en dus op elke pc, tablet of smartphone te gebruiken.

Het Excel werkboek is volledig aanpasbaar voor jouw bedrijf. Voeg jouw eigen onderwerpen, events en andere belangrijke data toe. Print ze eventueel uit en hang ze op voor een overzicht voor jou (en je team), zodat je er concreet met je promotie naartoe kunt werken. 

Als je nu besteld krijg je in november de gratis update voor 2022 erbij!

Nu voor € 69 incl btw

Bespaar jezelf ca. 5+ uur per week om dingen zelf uit te zoeken, dat is meer dan 260 UUR op een jaar! En als elk uur van jou minimaal € 30 waard is, kun je dit JAAR minimaal € 7.800 besparen!

Work smarter.... not harder!

Allen F. Morgenstern

Je social media contentplanning wordt een makkie!

Al mijn kennis binnen handbereik

De contentkalender draait om meer dan alleen contentplanning. Het is een enorm goed gevulde kalender boordevol tips, duidelijke uitleg en goede ideeën die je helpen aan meer likes, comments, shares en clicks. 

Voor elk social media kanaal

Het maakt niet uit of je veel of weinig volgers hebt. Of je hem wil gebruiken voor Instagram, Facebook, LinkedIn of je nieuwsbrief. De contentkalender is voor elk social media kanaal geschikt.

Niet alleen dat, maar de content ideëen zijn ook voor elk soort content type toepasbaar!

Voor elk type ondernemer

Juist omdat je de inhoud van de contentkalender kunt aanpassen, kun je hem voor elke branche of soort onderneming gebruiken.
Ondernemers die hem al gebruiken: schoonheidssalon, grafisch vormgever, restaurant, verzekeringsagent, personal trainer, voedingscoach, online marketeer, kinderdagopvang, webdesigner en meer…

Hou meer tijd over

Door een contentkalender bij te houden kun je vooruit plannen, je werk indelen, multitasken vermijden en al je creatieve hersenspinsels opslaan voor een later moment.
Geen last-minute gedoe meer, late nachten of onderbroken vakantietijd. En als extra bonus hou je meer tijd over voor andere leuke dingen.

Makkelijk in gebruik

Geen ingewikkeld onoverzichtelijk Excel-bestand, maar een handig, intuïtief, overzichtelijk werkboek verdeeld over verschillende tabbladen. Elke maand bevat thema’s waarover je kunt posten en dagen waarop je kunt inhaken.

Betere resultaten

De opzet van de contentkalender zorgt voor een goede mix van verschillende soorten content om jezelf te promoten, je expertise te laten zien en ook echt connecties aan te gaan met je volgers.

Geef er jouw eigen draai aan

Natuurlijk kan het zijn dat andere ondernemers op dezelfde dag een post plaatsen over bijvoorbeeld #Koningsdag of #Blackfriday, maar door jouw unieke branding geef je er jouw eigen draai aan.
Want er is maar een ondernemer zoals jij, met jouw unieke point-of-view. Dat maakt zo’n post ook lekker authentiek!

Alles in één handig overzicht

De contentkalender zorgt voor een betere uitvoering van je contentstrategie doordat je alles op een plek hebt staan. Je plaatst hierin al je ideetjes voor blog artikelen, nieuwsbrieven, e-books en je social media posts.
Hierdoor krijg je een mooi overzicht van welke content er onderling samenhangend is, ben je effectiever bezig en kun je echt naar iets toe werken.

Stop met uren onnodig werk (en frustratie) te steken in je social media content strategie en start met een kant-en-klaar plan!

Alles dat je nodig hebt om je content te plannen, consistent te posten en online zichtbaar te zijn

Dit product is waarschijnlijk de eerste indruk is die je van mij krijgt en daarom heb ik meer dan 260 uur besteed aan het samenstellen van deze contentkalender in Excel – om er 100% zeker van te zijn dat jij er ook écht iets aan hebt.

En om volledig transparant te zijn, de reden dat ik dit tegen zo’n lage prijs verkoop is omdat ik hoop dat – wanneer je besluit om je bedrijf verder te laten groeien – je ervoor kiest om met mij samen te werken. Dus je kunt er zeker te weten van uitgaan dat ik mijn uiterste best heb gedaan om ervoor te zorgen dat deze contentkalender echt ALLES bevat wat je nodig hebt en meer.

Bespaar jezelf veel tijd en een hoop frustratie om een goed social media contentplan op te stellen ... klik op de onderstaande button en bestel nu jouw contentkalender!

Incl. update voor 2022!

Nu voor € 69 incl btw

Hoe gebruik je de contentkalender in Excel?
Video afspelen
Delen is lief
 • 7
  Gedeeld

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account