contentkalender 2022 in excel

Je content plannen voor social media was nog nooit zo makkelijk!

Wil je meer impact maken met je content op social media?

De ene dag heb je enorm veel inspiratie voor een grappige Instagram post, een interessante blog of een vrolijke Tweet. Maar de andere dag blijf je naar je scherm staren en die blinkende cursor in dat lege document. Alsmaar wachtend op inspiratie voor mooie content...

Contentkalender 2021 voor social media gemaakt door brandcoach ill graff design

Herkenbaar?

Als brandcoach weet ik hoe belangrijk het is om je bedrijf “in the picture” te zetten en te houden. Dat je zichtbaar moet zijn en wil zijn. Maar jeetje mina wat kost dat veel tijd. Hoe maak je connectie met je volgers? En waar moet je over posten? Elke keer weer is het een uitdaging. Social media moet toch leuk zijn, geen dagtaak?

Gelukkig biedt mijn handige contentkalender in Excel daar een uitkomst!

Al meer dan 10 jaar deel ik content met mijn volgers en help klanten met hun content creatie en strategie voor meer zichtbaarheid. Hierdoor weet ik wat wel en niet werkt.

Die kennis heb ik nu gebundeld in een digitale marketingkalender, zodat social media jou geen tijd meer kost, maar juist oplevert. Krijg volop inspiratie, post consistent zonder al te veel moeite met de kant-en-klare contentplanning en maak het weer leuk!

Social media contentkalender in Excel voor 2022

Dé contentkalender in Excel voor 2022

Zoek je een interactieve tool die je helpt om te stoppen met het hap-snap posten op social media?

Stop maar met zoeken, want hier is hij.

Met deze handige contentkalender in Excel (of Google Sheets) werk je volgens een duidelijk plan. Het helpt je om op een simpele manier een contentplanning te maken voor al je social media kanalen op één plek.

Zeg maar gedag tegen dat eindeloos gescroll op Pinterest, Google en Instagram. Weg met die last-minute stress over wat je nu weer in hemelsnaam moet gaan posten.⁠ Hallo overzicht!

Nooit meer zonder inspiratie om een bericht, blog of email op social media te schrijven

Een effectieve content kalender is meer dan alleen een agenda.

Je hebt een overzicht per maand met dagelijkse posts en ideeën die je kunt delen. Naast deze kant-en-klare contentplanning krijg je enorm veel tips, how-to’s en zit hij boordevol inspiratie met als doel om zoveel mogelijk impact te maken. Hallo meer likes, comments, shares en clicks!. 

Je ervaart minder last-minute stress, weet ruim van te voren welk soort content er gemaakt moet worden en speelt in op momenten die belangrijk zijn voor jouw doelgroep.

Start met plannen, maak je content en posten maar. Zo simpel kan het zijn!  Bekijk de video en zie hoe makkelijk het is om jouw contentplanning voor social media op orde te krijgen. x

p.s. De video is nog voor 2021. In de content kalender versie van 2022 is voor elke dag het soort post dat je kunt maken ook al ingevuld. Dat maakt het nóg makkelijker. Een nieuwe video is in de maak!

Met deze contentkalender bespaar je tijd en krijg je inspiratie voor je social media

Plan your work, then work your plan.

Wat zit er in deze Excel content kalender voor 2022?

Dit zit er in:

De content kalender voor 2022 is volledig aanpasbaar voor jouw bedrijf. Voeg jouw eigen onderwerpen, events en andere belangrijke data toe. Print ze eventueel uit en hang ze op voor een overzicht voor jou (en je team), zodat je er concreet met je promotie naartoe kunt werken.

Bespaar jezelf ca. 5+ uur per week om dingen zelf uit te zoeken, dat is meer dan 260 UUR op een jaar! En als elk uur van jou minimaal € 30 waard is, kun je dit JAAR minimaal € 7.800 besparen!

Nu voor € 59 excl. btw

Work smarter.... not harder!

Allen F. Morgenstern.

Je social media contentplanning in 2022 wordt een makkie!

Al mijn kennis binnen handbereik

Deze contentkalender in Excel is meer dan alleen kant-en-klare contentplanning voor 2022. Het is een enorm goed gevulde marketingkalender boordevol tips, duidelijke uitleg en goede ideeën die je helpen aan meer likes, comments, shares en clicks.

Betere resultaten

De opzet van de contentkalender zorgt voor een goede mix van verschillende soorten content om jezelf te promoten, je expertise te laten zien en de connectie aan te gaan met je volgers.

Voor elk type ondernemer

Juist omdat je de inhoud van de digitale content kalender kunt aanpassen, kun je hem voor elke branche of soort onderneming gebruiken.

Ondernemers die de marketingkalender al gebruiken: schoonheidssalon, grafisch vormgever, restaurant, verzekeringsagent, personal trainer, voedingscoach, online marketeer, kinderdagopvang, webdesigner en meer…

Voor elk social media kanaal

Het maakt niet uit of je veel of weinig volgers hebt. Of je contentkalender in Excel wilt gebruiken voor Instagram, Facebook, LinkedIn, je blog of je nieuwsbrief. De contentkalender is voor elk social media kanaal geschikt.

Niet alleen dat, maar ook de content ideëen zijn voor elk soort content type toepasbaar! Of het nu enkele posts, tweets, stories, reels of video’s zijn.

Hou meer tijd over

Door een contentkalender bij te houden kun je vooruit plannen, je werk indelen, multitasken vermijden en al je creatieve hersenspinsels opslaan voor een later moment.
Geen last-minute gedoe meer, late nachten of onderbroken vakantietijd. En als extra bonus hou je meer tijd over voor andere leuke dingen.

Makkelijk in gebruik

Geen ingewikkeld onoverzichtelijk Excel-bestand, maar een handig, intuïtief, overzichtelijk werkboek verdeeld over verschillende tabbladen. Elke maand bevat thema’s waarover je kunt posten en dagen waarop je kunt inhaken.

Geef er jouw eigen draai aan

Natuurlijk kan het zijn dat andere ondernemers op dezelfde dag een post plaatsen over bijvoorbeeld #Koningsdag of #Blackfriday, maar door jouw unieke branding en standpunt geef je er jouw eigen draai aan.

Want er is maar een ondernemer zoals jij, met jouw unieke point-of-view. Dat maakt zo’n post ook lekker authentiek!

Alles in één handig overzicht

De contentkalender zorgt voor een betere uitvoering van je contentstrategie doordat je alles op een plek hebt staan. Je plaatst hierin al je ideetjes voor blog artikelen, nieuwsbrieven, e-books en je social media posts.
Hierdoor krijg je een mooi overzicht van welke content er onderling samenhangend is, ben je effectiever bezig en kun je echt naar iets toe werken.

Stop met uren onnodig werk (en frustratie) te steken in je social media content strategie en start met een kant-en-klaar plan in 2022!

Alles dat je nodig hebt om je content te plannen, consistent te posten en online zichtbaar te zijn

Deze contentkalender in Excel is waarschijnlijk de eerste indruk is die je van mij krijgt en daarom heb ik meer dan 260 uur besteed aan het samenstellen van deze marketingkalender – om er 100% zeker van te zijn dat jij er ook écht iets aan hebt.

En om volledig transparant te zijn, reden dat ik dit tegen zo’n lage prijs verkoop is omdat ik hoop dat – wanneer je besluit om je bedrijf verder te laten groeien – je ervoor kiest om met mij samen te werken. Dus je kunt er zeker te weten van uitgaan dat ik mijn uiterste best heb gedaan om ervoor te zorgen dat deze contentkalender echt ALLES bevat wat je nodig hebt en meer.

Bespaar jezelf veel tijd en een hoop frustratie om een goed social media contentplanning op te stellen ...

Want die heb ik al voor je gemaakt! 😉

Bestel hem nu voor € 59 excl. btw

Hoe gebruik je de contentkalender in Excel
Video afspelen
Contentkalender in Excel 2022 met een kant-en-klare contentplanning voor social media Contentkalender in Excel 2022 met een kant-en-klare contentplanning voor social media Contentkalender in Excel 2022 met een kant-en-klare contentplanning voor social media
18 Shares
Pin7
Share11
Share
WhatsApp
Tweet