De contentmarketing workshop
start weer in juli

De volgende keer erbij zijn?

jouw verhaal naar contentplan

Contentmarketing workshop

Wil jij originele content bedenken die jouw merkverhaal goed weergeven? Waarmee jij jouw droomklanten kan aantrekken?

In deze contentmarketing workshop leer je hoe jij eindeloos content kunt bedenken. Waarmee je het verhaal van je bedrijf vertelt op een authentieke manier.

Relevante content die jouw volgers waardevol vinden en aanspreekt. Ook gaan we jouw droomklant bepalen. Want als je precies weet voor wie je het doet, kan je makkelijker je boodschap vertellen en komt hij ook aan.

Help! Wat moet ik nu weer gaan posten? Elke. Keer. Weer.

Elke keer weer opnieuw loop je tegen hetzelfde aan. Je moet iets posten op je socials, maar weet niet wat. Relevante content bedenken valt je zwaar en je valt steeds in herhaling. Hierdoor ervaar je onnodig veel druk. Dus je posts maar wat, dan heb je dat ook weer gehad. Vervolgens vallen de reacties ook nog eens tegen… Waar doe je het voor?

Waarschijnlijk zal jij je dan ook herkennen in de onderstaande dingen. Wanneer je content moet bedenken voor je volgende post:

 • Heb je geen idee wat je moet gaan vertellen?

 • Valt het je zwaar om regelmatig content te bedenken en posten?

 • Merk je dat je niet precies weet wie jouw ideale klant nu écht is?

 • Vraag jij je af of je content wel relevant genoeg is voor je volgers?

 • Weet je niet hoe jij jouw boodschap duidelijk kan maken voor je klanten?

 • Lukt het maar niet om je volgers meer betrokken te krijgen?

 • Vind je het lastig om jezelf in de markt te zetten?

 • Wil je meer structuur, en regelmaat, zonder die last-minute content stress?

Social media content bedenken steeds weer een uitdaging?

Ben je uren kwijt aan social media, maar deel je niets nieuws?

Ik weet hoe vermoeiend het is. Steeds opnieuw content bedenken voor je social media posts. Dat je twijfelt over wat goede of relevante content is. Is het interessant genoeg? Zit er wel iemand op jouw wijsheden te wachten?

Op een gegeven moment weet je ook niet meer waar je het moet zoeken. Je hebt het gevoel dat je steeds in herhaling valt. Of hetzelfde zegt als alle andere ondernemers in jouw vakgebied. Hoe maak je het verschil?

Een inspirerend merkverhaal vertellen waarmee je klanten kan aantrekken

Je bent niet de enige die dit zo ervaart

Content bedenken is een van de grootste uitdagingen waar veel ondernemers tegen aan lopen. Soms hebben ze helemaal geen inspiratie voor social media content of juist te veel.

Toen ik begon met social media was het voor mij niet anders. Ik deelde alles wat er in mij opkwam. Het ontbrak mij niet aan content ideeën. Ik had er juist te veel. 

Waardoor er totaal geen samenhang was tussen de verschillende posts. Ook ging mijn boodschap van hot naar her. Er was geen pijl op te trekken.

Met als gevolg dat mijn volgers totaal niet begrepen waar ik nu echt voor stond.  Waarom iemand bij mij moest aankloppen, in plaats van bij mijn concurrent.

Bovendien zorgde de waan van de dag dat ik soms vergat om iets te plaatsen. En hop er was weer een week voorbij. Dus ik plaatste maar snel even iets, zodat ik er weer “vanaf was”. 

Omdat ik genoeg had van de talloze uren die ik besteedde aan posts, die mij uiteindelijk niets onder de streep opleveren, ben ik het anders gaan aanpakken.

Een merkverhaal met een boodschap die aankomt bij je volgers

Door stil te staan bij wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik voor de ander kan betekenen werd het al een stuk duidelijker. Hoe ik het verschil kon maken in mijn branche, zonder dat ik van hak op de tak sprong. Dat komt door een goed doordachte basis; de rode draad voor mijn unieke merkverhaal.

Bovendien was ik te veel bezig met wat ik wilde vertellen, in plaats van wat de ander wilde horen. Doordat ik mijn boodschap ging richten op waardevolle en relevante content voor mijn specifieke droomklant, vielen ineens alle puzzelstukjes op de juiste plek. Met als gevolg dat interessante content bedenken tegenwoordig een makkie is.

En dat wens ik ook voor jou. Dat jij eindeloos veel content kan bedenken die past bij jou en je bedrijf. Waardoor je regelmatig content kan delen die jouw droomklanten aanspreekt en aanzet tot actie. 

Hoe zou jij je voelen als...

Wat zijn de voordelen van de contentmarketing workshop in Limburg?
 • Je een heldere visie hebt voor je merk, zodat jij jezelf goed in de markt kan zetten?

 • Je minder tijd kwijt bent aan content bedenken, omdat je precies waar je het over moet hebben?

 • Je exact weet wie jouw droomklant is en hoe je die het beste aanspreekt?

 • Je eindeloos veel content kan bedenken die jou en je bedrijf goed weergeven?

 • Je originele content kan delen waar jouw volgers ook écht op zitten te wachten?

 • Je weet waar jouw unieke aantrekkingskracht ligt en dit kan vertalen naar een goed merkverhaal?

 • Je op regelmatige basis content kan maken, zonder die last-minute stress?

 • Je een duidelijke focus hebt over dat wat je gaat delen aan de hand van een slim content plan?

Een workshop waarbij je alles wat je eigenlijk al weet over je eigen bedrijf, gaat verpakken in korte en krachtige teksten en acties om potentiele klanten te bereiken. Muriel is een topper om je er op een andere, effectieve manier naar te laten kijken.
Website met webshop laten maken voor massagepraktijk in Maastricht
Edith Remmen
Visagie Maastricht

Voor wie is deze contentmarketing workshop geschikt?

Deze workshop is voor iedere ondernemer die wil starten met content marketing. En op regelmatige basis waardevolle content wilt delen op Instagram, Faceboook, je blog, mailing of welk social media kanaal dan ook.

Dit is perfect voor jou als je...

Ondernemers die deze zichtbaarheidsworkshop al hebben gevolgd zijn o.a. winkeliers, fotografen, coaches, beauty professionals, fitness trainers, spiritueel therapeuten en IT specialisten.

Details contentmarketing workshop in Limburg

 • Datum

  We starten weer met deze workshop in juli! Wil je hem niet missen?
  Schrijf je in voor de wachtlijst voor de volgende workshop

 • Locatie

  Studio de Hees Nieuwhuisstraat 3, 6417 AG Heerlen.
  Een inspirerende locatie in het hartje van Zuid-Limburg.
  Uiteraard hou ik mij hierbij aan de dan geldende richtlijnen van de overheid.

 • Aantal

  Maximaal 6 personen kunnen per workshop deelnemen. (minimaal 2)

 • Investering

  Ter introductie is de prijs voor deze contentmarketing workshop € 295 excl. BTW i.p.v. € 325.

 • Inclusief

  - Koffie, thee, water en wat lekkers voor de innerlijke mens.
  - Marketing & branding advies specifiek voor jouw bedrijf.
  - Een naslagboek met extra tips & goodies.
  - Sparren en leren met 5 ander ondernemers
  - Na de workshop krijg je eenmalig 30 minuten gratis persoonlijk advies op een moment dat dit jou het beste uitkomt.

Veelgestelde vragen over de workshop

Zeker als je net pas gaat beginnen met social media, is deze contentmarketing workshop voor jou perfect. Doordat we de basis van contentmarketing samen doornemen tijdens de workshop, heb jij meteen de juiste focus om hiermee aan de slag te gaan.

Ja, het geleerde kan je toepassen op elk Social media kanaal, je mailings, blogs en zelfs de landingspagina’s op je website. Deze contentmarketing workshop helpt jou om het denkwerk dat erachter zit, de marketingstrategie te bepalen. Doordat je na deze workshop het hoe wat waarom en wanneer heel helder hebt, kan je veel makkelijker je teksten schrijven. Je weet namelijk welk soort content je doelgroep ook daadwerkelijk boeit, hoe je het interessant en waardevol voor ze kunt maken.

Nee, absoluut niet. Juist als je teveel content ideeën hebt, zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Door middel van de verschillende technieken die ik je aanleer tijdens de contentmarketing workshop, ontdek jij hoe je focus kan houden op wat belangrijk is. Zodat je geen tijd meer verspilt aan content bedenken en maken, die je uiteindelijk niets gaat opleveren.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Ondanks de flexibiliteit die online workshops bieden, merk ik dat vooral bij het content bedenken er te vaak een gemis is van persoonlijk advies. Het is te algemeen opgezet in verband met de schaalbaarheid, zodat er zoveel mogelijk personen gebruik van kunnen maken.

Dit werkt voor veel ondernemers gewoonweg niet. Na de online workshop hebben ze nog steeds geen idee hoe ze het geleerde daadwerkelijk kunnen omzetten voor hun eigen bedrijf.

Daarom doe ik het anders. Tijdens deze offline workshop gaan we met jouw unieke merkverhaal aan de slag. Voor jouw specifieke droomklant en niche. Hierbij is er genoeg ruimte voor persoonlijke vragen en om samen met de andere deelnemers te sparren. Het is dus écht een workshop op maat voor maximaal 6 personen.

Wil je graag deze workshop volgen, maar is Limburg nét iets te ver voor je? Kijk dan eens naar de Spark your content workshop. Dit is een één-op-één content workshop via Zoom.

Eventueel kan ik op aanvraag ook deze contentmarketing workshop bij jou in de buurt organiseren. Stuur mij dan even een mailtje op info@illgraff-design.com.

Kan je de datum niet die is vastgelegd, maar wil je wel de workshop volgen? Voeg jezelf dan toe aan de wachtlijst. Je krijgt bij een eerstvolgende nieuwe datum direct van mij een seintje wanneer we gaan starten.
Ja dat kan. De BTW is voor ondernemers aftrekbaar. En de workshop zelf kan je aangeven in je boekhouding als zijnde studiekosten.
Geld zou nooit een issue mogen spelen als het gaat om de groei van je bedrijf. Dus uiteraard kan je ook de zichtbaarheidsworkshop in termijnen betalen. Stuur mij dan even een mailtje op info@illgraff-design.com.

Klopt, het is een investering, een die je doet in jezelf en je bedrijf. Je kunt natuurlijk zo doorgaan zoals je nu doet,  maar dan verandert er ook niets.

Maak een flinke stap vooruit met deze eenmalige investering. Ga voor een duidelijke visie voor je content, meer online zichtbaarheid en maak hiermee je toekomst bestendig als ondernemer. Je krijgt namelijk alle tools in handen om je bedrijf op de juiste manier in de picture te zetten, voor nu en de komende jaren.

Het is mijn doel dat jij na de  contentmarketing workshop zelfstandig en vol vertrouwen aan de slag kunt met je content bedenken en maken. Dat je niet meer aanmoddert of met losse flodders schiet. Je weet hierna precies hoe en wat je moet doen om je doelgroep te raken in hart, hoofd en ziel.

Wat is het jou waard om voor eens en altijd korte metten te maken met urenlang bezig zijn, zonder resultaat?

Ja! Na de workshop bied ik sowieso elke deelnemer eenmalig 30 minuten gratis advies aan op een moment dat dit jou het beste past. Daarnaast kan ik je ook op andere gebieden ondersteunen om je zichtbaarheid te verbeteren.
Contentmarketing workshop in Limburg: jouw merkverhaal naar content plan Contentmarketing workshop in Limburg: jouw merkverhaal naar content plan
Zichtbaarheid Workshop in Zuid-Limburg: offline, online de beste worden
Beter zichtbaar worden?

Volg dé zichtbaarheid workshop voor ambitieuze ondernemers

In 3 stappen leer je hoe jij jezelf goed in de markt zet op een authentieke manier, zonder jezelf te verliezen. Zowel voor je website, je social media, je mailings en alle overige communicatie middelen.
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet