Image
Top
Navigatie

Spark it up contentplanner

Een agenda & een tool om aan je bedrijf te werken in één!

Ieder succesvol bedrijf start met een plan

Als ondernemer heb je grootse plannen voor je bedrijf. Je bent hard bezig om aan je weg naar succes te timmeren. Dag in dag uit probeer je jouw producten of diensten te verkopen en jouw klanten zo goed mogelijk te helpen. Voor je het weet is het jaar alweer om en kijk je terug met de vraag "Wat heb ik eigenlijk gedaan?".

Spark it up Contentplanner voor al je social media marketing en contentcreatie

Je bent druk bezig, maar ziet geen resultaat.

 • Je bent hap-snap bezig met posten op social media.
 • Je hebt 20.000 lijstjes en zelfs lijstjes van lijstjes.
 • Je wilt aan de slag met je online zichtbaarheid maar weet niet hoe.
 • Je probeert stappen te zetten, maar komt geen meter vooruit.
 • Je gebruikt allerlei tools en apps, maar verliest het overzicht.
 • Het is chaos in je hoofd, omdat je aan zoveel dingen moet denken.
 • Je kan de tijd niet vinden om met je marketing bezig te zijn met je bedrijf.
 • Je hebt vaak geen inspiratie voor content die je kunt posten.
 • Je stelt dingen steeds weer uit omdat je niet weet waar je moet starten.
 • Je mist de balans in je werk (en privéleven).

Al die dingen samen zorgt voor enorm veel stress en onrust. Je weet dat je aan de slag moet gaan met de zichtbaarheid van je bedrijf, maar je hebt geen idee  hoe je dit het beste aanpakt. Je hebt een plan nodig dat jou helpt!

Waarschijnlijk zit je vol met ambities en goede plannen, je hoeft ze alleen nog maar uit te voeren. En daar blijft het vaak steken.

Over 5 jaar een succesvol bedrijf hebben kan een heel mooi doel zijn, maar het is een groot project met een lange looptijd. Net als de meeste droomdoelen: een mooie huis, verre reizen etc…

Je kunt dan beter dit grote doel opdelen in kleinere subdoelen en bijbehorende taken. Zo krijg je een plan met duidelijke termijnen dat veel eenvoudiger te volgen is. Hierdoor blijf je gemotiveerd en zet je elke dag een stap korter naar je einddoel.

Omdat je als gevolg hiervan een duidelijke focus hebt, werk je meer efficiënt, ben je meer productief, ervaar je minder stress en bespaar je uiteindelijk kostbare tijd.

Zo zorg je niet alleen voor meer structuur en rust in je hoofd, maar ben je dagelijks gericht bezig met de groei naar het succes van je bedrijf. En daarom heb ik de Spark it up Contentplanner ontwikkelt.

Deze planner helpt jou een overzichtelijk content marketing plan te maken dat makkelijk te volgen is om je doelen te bereiken. 

Probeer de contentplanner eens uit. Je kunt de template voor 2 maanden hieronder gratis downloaden!  Weet je meteen of of deze manier van plannen bij jou past.

Spark it up contentplanner voor al je social media marketing content

De contentplanner is meer dan alleen een agenda

Uiteraard staan de vakanties, feestdagen en speciale inhaakdagen erin vermeldt zoals bij elke agenda kunt verwachten. Maar deze contentplanner gaat veel verder dan dat.

De Spark it Up contentplanner is een tool dat je helpt om effectief aan je bedrijf te werken. Dat je motiveert, je visie duidelijk maakt en je helpt dit stap voor stap uit te voeren zodat jij je doelen kunt halen. Een vaste plek waar je al je gedachten, plannen en ideeën gestructureerd op een vaste plek bundelt.

Hoe kan de contentplanner mij als ondernemer helpen?

 • bul-plus Deel je droomdoel op in behapbare stukken zodat je op de juiste koers blijft. Hierdoor focus je op wat er écht belangrijk is.
 • bul-plus Leer de juiste prioriteiten stellen, zodat je je tijd slim besteed aan dingen die je ook iets opleveren.
 • bul-plus De planner helpt je met het vinden, prioriteren en halen van je doelen. Hierdoor krijg je meer overzicht en dus rust in je hoofd en minder stress.
 • bul-plus Zet dagelijks een klein stapje in de richting van je doel door effectief aan de slag te gaan met je contentmarketing op social media.
 • bul-plus 15 ongedateerde handige maandoverzichten en to-do's die je dagelijks dichterbij je doel brengen. Zo kun jij starten wanneer jij er klaar voor bent.
 • bul-plus Breng jouw grote projecten in kaart voor het hele jaar, zodat je écht naar iets toe kunt werken.
 • bul-plus Hou de groei bij van je followers, likes, nieuwsbrief abonnees en je omzet. Een bijzonder effectieve manier om je succes te meten én vieren!
 • bul-plus Maandthema's, prikkelende vragen en heel veel andere content ideeën waar je inspiratie uit kunt halen.
 • bul-plus Aan het eind van de maand heb je een reflectie moment waar je terug kijkt naar waar je trots of dankbaar voor bent en wat je anders kunt doen. Dit zorgt voor extra motivatie en een positievere mindset.
 • bul-plus Inclusief één gratis Spark up your Business coachingsessie van 45 minuten voor al je vragen en ideeën t.w.v. € 75.​
 • bul-plus Op mooi groot formaat (A4) gedrukt voor een goed overzicht.
 • bul-plus Er is genoeg ruimte voor je gouden kansen, je big nono's, creatieve braindumps, om te tekenen, mindmappen of te brainstormen over je plannen.
 • bul-plus Handige tips van een pro als het gaat om gemotiveerd te blijven, beter te leren plannen en meer uit je contentmarketing te halen.
 • bul-plus Heel veel stickers om je planner helemaal jij te maken en een visueel overzicht te behouden van wat je wanneer moet doen.
 • bul-plus Je krijgt er een luxe pen en mooie gouden paperclips bij voor die extra sparkle en dat maakt het plannen nog leuker!
 • bul-plus Maandelijkse praktische to-do's en trucs direct in je inbox om je zichtbaarheid te vergroten. Als stok(je) achter de deur en je extra handvaten alsook inzichten te geven over hoe je zowel social media, als je planning slimmer kunt aanpakken.
 • bul-plus Gedrukt op 120 grams houtvrij papier. Drukt niet door en omdat het FSC gecertificeerd is, is het goed voor mens, dier en milieu.
 • bul-plus Inclusief maandelijkse updates over data die belangrijk zijn, gewijzigd of verplaatst i.v.m. COVID
Liever eerst uitproberen? Dat kan natuurlijk ook!
Download de gratis contentplanner template
Ik ben totaal geen planner!! Maar dit jaar probeer ik het eens anders te doen. Daarom heb ik deze mooie content planner gekocht. Ik ben meteen enthousiast aan de slag gegaan. Met alle hulpmiddelen en motiverende mails die Muriel biedt heb ik geen excuus meer om niet te plannen! De planner zelf is een cadeautje om te ontvangen, mooi in een bewaardoos en met gouden diamant pen!! De inhoud is overzichtelijk en bevat veel extra info en handvaten. Alles om het jaar zakelijk goed te plannen.
NatuurlijkCharlotte-plant-based-bakery-vegan-bakkerij-webshop-min.jpg
Charlotte Post
Natuurlijk! Charlotte - Plantbased Bakery
Een shout-out naar mijn brandcoach Muriel van @illgraffdesign ! 🤩⁠
Niet alleen ben ik mede door haar input uitgekomen op mijn logo; maar geeft zij mij handvaten om te groeien tot de #bosslady die ik al ben en wil zijn in de toekomst! ⁠ ⁠
Van hulp met het schrijven van een ondernemersplan, naar het aanschaffen van haar toffe uitgebreide content planner om mijn lieve klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn, én alles voor mezelf op een rijtje te zetten 🖤 Hij is prachtig geworden!⁠
logo-kelscats-kattencoach-kattenexpert-paraveterinair.jpg
Kelsey Hendriks
Kels'Cats - Kattenexpert

Hoe gebruik je de contentplanner?

Door dingen op te schrijven kun je rust brengen in de chaos en ze voor je zien. De meesten gebruiken de Spark it Up contentplanner puur voor orde, om structuur aan te brengen, voor to-do lijstjes, om hun doelen beter te definiëren a.d.h.v. een planning en om duidelijkheid te creëren als het allemaal door elkaar begint te lopen.

Natuurlijk kun je naast de planner ook de agenda in je telefoon gebruiken voor al je afspraken. Hierdoor wordt de contentplanner dan een werkboek waar je mee aan de slag kunt gaan.

Voor bijvoorbeeld het brainstormen over onderwerpen voor content, het opzetten van een social media contentplan om je diensten of producten te verkopen, hoe jij je bedrijf naar het next level wilt tillen, hoe jij je doelen wilt bereiken etc…

Bovendien krijg je maandelijks tips van een pro in je inbox om nog meer uit je planner te halen. Zo leer je niet alleen om dingen gedaan te krijgen, hoe je contentmarketing effectief kunt inzetten voor je bedrijf, maar ook hoe je meer in balans komt en de focus kunt behouden.
Inclusief één gratis Spark up your Business coachingsessie van 45 minuten voor al je vragen en ideeën.​

Een doelgerichte en inspirerende planner voor meer succes, structuur en rust in je hoofd.

Meer overzicht & structuur in je content planning

Doordat je als ondernemer steeds bezig bent om te werken IN je bedrijf om de klanten zo goed mogelijk te helpen, wordt er vaak vergeten om te werken AAN je bedrijf. Eerst geld in het laatje krijgen, dan komt de rest later wel. Maar helaas, zo werkt het niet. Want als je groeit, krijg je het steeds drukker en verlies je het overzicht. En dat is precies de reden dat de meeste ondernemers altijd tijd te kort komen en niet hun doelen bereiken.

Door met een content planning te werken ga je gestructureerd aan de slag. De planner helpt met het verzinnen van relevante onderwerpen, op schema blijven en altijd up-to-date content hebben waarmee je stappen maakt richting je uiteindelijke doel. Zo heb je geen stress over wat je moet schrijven, maar maak je gestructureerde, relevante content die jouw doelgroep triggert en laat je jouw business groeien.

Contentplanner heeft een handig maandoverzicht om je doelen te halen en meer structuur aan te brengen in je planning
De contentplanner heeft een handig maandoverzicht om meer structuur aan te brengen in je planning

Investeer in jezelf en start met een plan!

Om je de meeste flexibiliteit en vrijheid te geven bij jouw planning, heb ik de contentplanner ongedateerd ontworpen. Zo kun jij ermee starten wanneer jij er klaar voor bent. Dus of dit nu aan het begin van het jaar is, halverwege het jaar of bijna aan het einde. Jij kiest zelf wanneer je ermee start.

Ook kun je hem zowel voor je zakelijke als persoonlijke doelen gebruiken.

Daarnaast is de contentplanner voor iedere ondernemer bruikbaar die actief aan de slag wil met de contentstrategie van zijn of haar bedrijf. Of je nu een chaoot bent die meer structuur zoekt, een planner die meer inspiratie wilt of een dromer die zijn doel wilt bereiken. 

Voor zowel jonge ondernemers die net pas zijn gestart, als voor doorgewinterde ondernemers die gericht met hun online zichtbaarheid aan de slag willen gaan.

Mijn doel is namelijk om alle vormen en maten van ondernemers te helpen en te zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt. Niet om jezelf op de borst te kloppen, maar om beter te maken wat al goed is én dit durven te benoemen. Want als je jezelf niet uitspreekt, word je ook niet uitgekozen. 

Zodat je stappen kunt maken naar die extra omzet, geweldige klanten en dat succesvolle bedrijf waar je heerlijk trots op kunt zijn. Maar zolang je geen deadline zet aan je droom, blijft het dat wat het is…slechts een droom.

En voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor slechts 75€ investeer je niet alleen in jezelf en je bedrijf, maar krijg je er ook een gratis Spark up your Business coachingsessie bij van 45 minuten voor al je vragen en ideeën.​

Dus zet nu die eerste stap naar jouw succes en start met een plan! #ondernemermeteenplan

Inclusief een luxe doos om je planner in op te bergen
Incl. luxe doos om je planner in op te bergen
Stickers voor de contentplanner om helemaal jij te maken
Incl. 3 social media stickers & maandstickers, 3 paperclips en gouden pen

Liever eerst de Contentplanner uitproberen?

Dat kan natuurlijk ook!

Want wanneer je je hieronder inschrijft, ontvang je meteen de downloadlink voor de gratis template voor oktober en november. Inclusief de speciale dagen en uitleg over hoe je hem moet gebruiken. Kun je direct uitproberen of deze planner bij je past. Print hem uit en start direct met plannen!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Delen is lief
 • 8
  Gedeeld

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account