Image
Top
Navigatie

Geen standaard ontwerp of gladde praatjes

Sterke strategische oplossingen, realistisch en efficiënt.

Iedereen kan zelf prima een website, logo of een leuke brochure maken met plaatjes.

Maar spreekt die website ook jouw doelgroep aan? Zorgt die brochure dat de klant aangezet wordt tot actie? Laten we eerlijk zijn, het draait er uiteindelijk om dat jij jouw boterham moet verdienen. Met een duidelijk advies, waarbij alle componenten (vormgeving, functionaliteit, commercieel inzicht en doelgroepstrategie) in het achterhoofd worden gehouden, prikkel je jouw doelgroep op de juiste manier.

Website

Een website is het eerste contactmoment met een (potentiële) klant. Een goede website moet toegespitst zijn op de doelgroep en deze aanzetten tot actie.

Webshop

Online verkoop van producten neemt enorm hard toe. Een webshop met een optimale smartphone- of tabletbeleving is tegenwoordig onmisbaar.

Huisstijl

Een huisstijl is meer dan alleen een logo. Een krachtige huisstijl is onderscheidend, herkenbaar en past bij de identiteit en ambities van je bedrijf.

Spark up your business

Met een bak vol aan gedegen kennis van “hoe het beter kan” help ik je graag op jouw weg naar succes.

Website analyse

Laat jij kansen liggen? Ontdek hoe jij van minder bezoekers, meer klanten kunt maken. Verbeter je vindbaarheid op Google met een website analyse.

Illustratie

Een illustratie of tekening zorgt dat de lijn van het verhaal visueel zichtbaar wordt voor de lezer en hierdoor wordt de sfeer extra benadrukt.

Social Media

Social media kanalen zoals Twitter, Facebook en Youtube zijn van vitaal belang bij je marketingstrategie. Met een doordachte strategie kan je je merk versterken.

Copywriting

Teksten moeten klanten aanzetten tot actie, naast het feit dat ze juist geschreven zijn. Of het nu gaat om lange teksten (jaarverslagen), tweets, of alleen een slogan.

Heb jij een strategisch goede online en offline bedrijfsidentiteit?

Tijd voor actie, let's meet!

Bel nu +31 (0) 6 173 50 824. Of vul onderstaand formulier in en ik neem vaak nog dezelfde werkdag contact met je op om een afspraak te maken.

  • Liever even bellen? Vul dan je telefoonnummer in.
  • Ik neem je privacy serieus en gebruik jouw persoonsgegevens alleen om de producten en services te leveren die je opvraagt. Door op onderstaande button te klikken geef je toestemming dat ill graff design je gegevens opslaat. Lees hier mijn volledige cookie- en privacy beleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2019 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Mijn account | Winkelmand