Image
Top
Navigatie
Blog update op 19-12-2014 Leestijd: 1 minuten

Eerste optie adoptie campagne

Promotiecampagne omtrent asieldieren.

Voor de Provincie Limburg in België heeft ill graff design de promotie campagne en complete huisstijl met logo van “eerste optie adoptie” ontwikkelt om asieldieren in een meer positief daglicht te stellen.

In plaats van de negatieve of zelfs “oh kijk wat zijn ze zielig” benadering die steeds werd gebruikt. Door deze meer positieve benadering tijdens de campagne willen ze ervoor zorgen dat er bij aanschaf van een huisdier eerst naar asieldieren wordt gekeken, waardoor de veelal wrede broodfok zal afnemen. Veel mensen weten immers niet dat er in asielen ook rassen zitten, alsook kleine jonge dieren. Ook het goede advies van de mensen die door dagelijkse omgang met de dieren een beter beeld hebben kunnen vormen van het dier is hierbij een pluspunt. Zo kunnen ze exact zeggen welk soort dier het beste bij jouw gezinssituatie past. Vandaar ook de naam; eerste optie, adoptie.

De opdracht voor het ontwerpen van een huisstijl voor de campagne “eerste optie adoptie” is zeer goed uitgevoerd. De look & feel van de website, flyers en de andere kanalen is fris, dynamisch en helpt de asieldieren op een aantrekkelijke manier promoten. En dat was de opzet van de campagne, dus zeker heel geslaagd!
Els de Vriese
PROMOTIE CAMPAGNE / Provincie Limburg, Limburg (BE)
Met onze campagne Eerste Optie Adoptie slaagde Muriel van Ill Graff Design er bijzonder goed in om een vrij moeilijke boodschap op een positieve, frisse en toegankelijke manier te brengen aan een heterogeen publiek. Zowel professioneel als vlot in omgang, kortom fijn om samen te werken: Muriel is een straffe madam!
Benjamin Loisin
PROMOTIE CAMPAGNE / Bite Back
Delen is lief

Geschreven door

Muriel Snijders - Brand coach

Hi! Ik ben Muriel en heb inmiddels al honderden ondernemers geholpen met hun online én offline zichtbaarheid op het gebied van branding, design en social media. Met mijn jarenlange ervaring kan ik ondernemers en bedrijven net als jij helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Want geen enkel bedrijf is hetzelfde. Ik zorg dat je een sterk merk krijgt dat je doelgroep aanspreekt en je bedrijf laat groeien. Spreek ik je snel?

Categorieën

in de media

Volg illgraffdesign op Instagram

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account