Image
Top
Navigatie

Fotografie is meer dan een plaatje schieten

Het is een moment vastgrijpen in tijd.
Voeg beleving toe aan de dienst of het product dat je verkoopt.

Je kunt bij ill graff design terecht voor fotoreportages voor bedrijven, producten, artiesten en kunstenaars en particulieren.

Fotografie zorgt voor beleving. Het is een ideaal middel om een dienst of product visueel weer te geven en tekst te benadrukken. Ook kun je een bepaald moment vastgrijpen in tijd om deze later steeds opnieuw te kunnen beleven. Dat kan een detail zijn, een blik, een lach.. Het uiteindelijke beeld moet een meerwaarde hebben, het moet iets bewegen. Een plaatje schieten kan iedereen.

Portret fotografie

Portret fotografie wordt als geslaagd beschouwd, als de persoonlijkheid van degene die je fotografeert, op de foto tot uitdrukking komt. Door onze persoonlijke aanpak halen we je beste kwaliteiten naar voren en zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt. Hierdoor kom je natuurlijk en precies zoals je bent op de foto te staan.

Iemand die zegt; “Ik sta nooit mooi op foto’s”, willen we graag het tegendeel bewijzen.
Bekijk de foto’s in het portfolio

Zakelijke portretfoto's voor smoelenboek

Zakelijke portretfoto’s voor smoelenboek


Zorg voor een sterk imago van jouw bedrijf door het gebruik van professionele zakelijke foto’s

Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om zich goed te presenteren. Een professionele bedrijfsreportage of een zakelijk portret maakt hier onderdeel van uit. Wanneer je werknemers of het bedrijf een “gezicht” krijgen draagt dit bij aan imagoverbetering en sfeerbeleving.

Bedrijfsreportage

Een website of een brochure grafisch laten ontwerpen door een reclamebureau zorgt voor een professionele uitstraling. Maar de website of brochure is pas echt af wanneer er gebruik gemaakt wordt van professionele foto’s. Fotografie die de kernwaarden onderstreept en de huisstijl van het bedrijf vorm geeft. Het gaat dan om bijvoorbeeld fotografie voor een zakelijke brochure, jaarverslag, bedrijfswebsite, folder en bedrijfsfotografie voor allerlei andere vormen van zakelijke communicatie. Layout en fotografie vormen dan één geheel en versterken elkaar enorm. 

Zakelijke profielfoto

Denk bij portret fotografie ook aan een profielfoto voor social media platformen als LinkedIn, Facebook, Twitter en Google+ . Allemaal zakelijke netwerksites waar je jezelf en je bedrijf op een sterke manier kunt presenteren. Het gebruik van een mooie en professionele zakelijke profielfoto zorgt voor een goede eerste indruk.

Product fotografie

Of dit nu voor een gedrukte of digitale catalogus, flyer, brochure of website is. Als ondernemer ken je de toegevoegde waarde van perfecte product fotografie als geen ander.

De door ill graff design gemaakte beelden hebben een onderscheidende meerwaarde en vormen mede door de scherpe prijs een snel terugverdiende investering. Of het nu gaat om een productshot tegen een egale achtergrond, een vrijstaand gemaakte foto of een sfeerfoto op locatie: een goede productfoto verkoopt! 

Fotografie zoals jij het wilt
  • Waar worden de productfoto’s (packshots) voor gebruikt?
  • Wil je wel of geen vrijstaande beelden?
  • Wil je het product in zijn geheel in beeld of een detailfoto?
  • Uiteindelijk beslis jij de stijl waarmee we gaan werken.
  • Ook spreken we een levertijd af.

Ill graff design kan op 2 manieren aanleveren: hoge resolutie (drukwerk) en lage resolutie (internet).

Model fotografie

We houden enorm van nieuwe dingen uitproberen, dus als je een idee hebt voor een foto shoot, denken we graag met je mee. Het is niet “our way or the highway”, maar een samenwerking naar iets moois, iets treffends. Wat we verwachten van jou is dat je je eigen inbreng hebt, open staat voor suggesties en communiceert. Wanneer we een idee hebben, houden we een brainstormsessie met alle partijen. We leggen dan uit wat we in gedachten hebben door middel van foto’s, tekeningen of aan de hand van een muziekstuk. Alles kan ons inspireren, dus we zullen zoveel mogelijk dingen voorleggen om het gevoel dat we willen vastleggen, zo visueel duidelijk te maken. Dingen als betaalde shoots of op TFP basis, gebruiksrechten en dergelijke worden van te voren besproken en vastgelegd. Zo weet iedereen waar hij/zij aan toe is. De enige eis die we stellen is dat je op tijd bent. Afspraak is afspraak, vooral bij het boeken van een studio, andere modellen, visagie of stylist…

Tijd voor actie, let's meet!

Bel nu +31 (0) 6 173 50 824. Of vul onderstaand formulier in en ik neem vaak nog dezelfde werkdag contact met je op om een afspraak te maken.

  • Liever even bellen? Vul dan je telefoonnummer in.
  • Ik neem je privacy serieus en gebruik jouw persoonsgegevens alleen om de producten en services te leveren die je opvraagt. Door op onderstaande button te klikken geef je toestemming dat ill graff design je gegevens opslaat. Lees hier mijn volledige cookie- en privacy beleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2020 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Mijn account | Winkelmand