Image
Top
Navigatie
Geschreven op 20-12-2014 Leestijd: 1 minuten

Gesloten tijdens de feestdagen

ill graff design is niet bereikbaar tijdens de feestdagen.

Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij alle klanten, partners en con-collega’s hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact. Graag wensen wij jou en je naasten sfeervolle kerstdagen en een succesvol nieuwjaar, waarin wij hopen weer mooie projecten samen te realiseren.

Dat 2015 een succesvol jaar mag worden met volop nieuwe kansen, creatieve uitdagingen en samenwerkingsverbanden.

Tevens maak maken wij van deze mogelijkheid gebruik om je te informeren dat ill graff design vanaf 22 december tot 2 januari 2015 gesloten is. Vanaf 5 januari staan we uiteraard weer voor je klaar!

Een laatste tip voor het nieuwe jaar: Neem even de tijd om de nieuwe website te bekijken. Wat is er dan nieuw op illgraff-design.com zou je zeggen? Alles! Eigenlijk is het enige wat gelijk is gebleven, onze kwaliteit en enthousiaste service.

Kerstkaart IGD 2014
Delen is lief

Geschreven door

Muriel Snijders - Brand coach

Hi! Ik ben Muriel en heb inmiddels al honderden ondernemers geholpen met hun online én offline zichtbaarheid op het gebied van branding, design en social media. Met mijn jarenlange ervaring kan ik ondernemers en bedrijven net als jij helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Want geen enkel bedrijf is hetzelfde. Ik zorg dat je een sterk merk krijgt dat je doelgroep aanspreekt en je bedrijf laat groeien. Spreek ik je snel?

Categorieën

in de media

Volg illgraffdesign op Instagram

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account