Image
Top
Navigatie
Blog update op 04-10-2014 Leestijd: 1 minuten

Gesloten tijdens de feestdagen

ill graff design is niet bereikbaar tijdens de feestdagen.

Op de drempel van het nieuwe jaar dank ik iedereen hartelijk voor het in ill graff design gestelde vertrouwen en het prettige contact met klanten, partners en con-collega’s.

Graag wens ik jou en je naasten fijne feestdagen en een succesvol nieuwjaar met volop nieuwe kansen, creatieve uitdagingen en samenwerkingsverbanden.

ill graff design blikt graag even met je vooruit op het nieuwe jaar waarin de service nog verder wordt uitgebreid.

Gesloten tijdens de feestdagen

In het aankomende jaar is samenwerken met diverse vaste partijen een feit. Hierdoor kan er een groter pakket aan diensten worden aangeboden. Geen gedoe meer met allerlei bedrijven, zelf dingen moeten regelen of achteraan gaan en kostbare tijd verliezen. Je bent immers liever bezig met hetgeen waar jij goed in bent. Ik neem je die beslommeringen uit handen, je hebt een vaste aanspreekpartner en het wordt gewoon geregeld. Als vanouds blijft ill graff design service gericht, persoonlijk en duidelijk. Daarnaast wordt de website opgefrist met de nieuwste technische snufjes, regelmatige tips als download en relevante informatie waar jij als ondernemer van kan profiteren. Deze zal in het vroege voorjaar operationeel zijn.

Tevens maak ik van deze mogelijkheid gebruik om je te informeren dat ill graff design vanaf 23 december tot 3 januari 2014 gesloten is. Vanaf 6 januari sta ik uiteraard weer voor je klaar!

Met vriendelijke groet,

Muriel Snijders

Delen is lief

Geschreven door

Muriel Snijders - Brand coach

Hi! Ik ben Muriel en heb inmiddels al honderden ondernemers geholpen met hun online én offline zichtbaarheid op het gebied van branding, design en social media. Met mijn jarenlange ervaring kan ik ondernemers en bedrijven net als jij helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Want geen enkel bedrijf is hetzelfde. Ik zorg dat je een sterk merk krijgt dat je doelgroep aanspreekt en je bedrijf laat groeien. Spreek ik je snel?

Categorieën

in de media

Volg illgraffdesign op Instagram

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account