Meld je aan voor het gratis webinar: Verover het hart van je ideale klant

Handige ebooks voor ondernemers

Handige ebooks voor ondernemers

De instant boost voor jouw (start up) business

Of je nu starter of een 'gevorderde' ondernemer bent, je moet continu bijblijven. Dan is het fijn als je je kennis kunt bijspijkeren met een handig e-book, lekker languit op de bank, wanneer jou dit het beste uitkomt. Daarom help ik je graag op weg met praktische werkboeken en handige naslagwerken die je hieronder gratis kunt downloaden.

Je ideale klant bepalen

Met dit ebook kan je beter richten voor meer resultaat
Als je iedereen in één keer probeert te bereiken, zal je uiteindelijk niemand bereiken. Zie het als lukraak 1.000 pijlen schieten en hopen dat je iets raakt. Maar wanneer je weet waar jouw ideale klant – je droomklant – écht behoefte aan heeft, haal je het meeste uit jouw tijd én geld.
Met dit handige werkboek krijg je aan de hand van specifieke vragen een goed inzicht wie jouw ideale klant is, waar ze wakker van ligt, wat er speelt in haar wereld en hoe je deze het beste kunt aanspreken.
Hierdoor hoef je niet meer eindeloos te worstelen met het hoe en wat wanneer je teksten gaat schrijven of afbeeldingen opmaakt voor een post op Insta of LinkedIn. Hallo meer tijd én aansprekende posts die je volgers geweldig gaan vinden!

Inhaakkalender 2023

ebook met alle speciale dagen voor het jaar
Ben je op zoek naar inspiratie om in contact te komen met je doelgroep?

Verras je volgers op social media met creatieve content die inhaken op leuke, grappige en bijzondere momenten. Zo is er bijna elke dag wel iets waar jij je bedrijf mee kunt verbinden, denk aan #swapideasday #CAPSLOCKDAY #DagvandeScheiding #doevriendelijkdag #burendag en nog meer dan 1.900 andere toffe inhaakmomenten.

Vanaf vandaag heb je ieder moment inspiratie voor content om over te posten voor een leuke post, een toffe campagne, een handige tip of een inspirerende blog.⁠

Briefing voor je website

De wensen en eisen voor je website duidelijk in kaart

Wanneer je besloten hebt om een website te (laten) maken, zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Je krijgt namelijk zoveel informatie binnen… Daarom heb ik de briefing voor je website ontwikkelt die je helpt als leidraad over wat je wil en verwacht van jouw nieuwe website.

Ook kun je het 18 pagina’s tellende e-book als basis gebruiken om helder te krijgen wat jij eigenlijk nodig hebt, om hem zelf te bouwen, voor een offerte aanvraag en als checklist bij oplevering.
Omdat niet iedereen de vloeiende taal van webdesign spreekt. 😉

Brand starterkit

Ga vandaag nog aan de slag met je merkstrategie!​

Met dit handige werkboek kun je direct aan de slag om de basis te leggen voor een ijzersterke merkstrategie. Het ebook is gevuld met vragen om jou op scherp te zetten.

Daarnaast geef ik je extra uitleg zodat je slimme keuzes kunt maken. Keuzes die niet alleen goed bij jou passen, maar ook bij je droomklant, zodat jij een sterk merk neer kan zetten dat jou gaat helpen succesvol te groeien.

Krachtige woordenlijst

Leer pakkende teksten schrijven met de tips in dit ebook
Het is een feit dat krachtige woorden en zinnen leiden tot meer reactie en hogere verkopen. Dit naslagwerk gaat jou hiermee helpen. Voor je het weet schrijf je pakkende titels die jouw doelgroep aanspreken en aanzetten tot actie.

How to improve your brand

Wil jij jouw online zichtbaarheid vergroten?

Laat je merk groeien op een organische manier, zonder dat je er handen vol geld aan uit hoeft te geven.

Met dit 25 pagina-tellende werkboek leer je hoe je zelf makkelijk je zichtbaarheid kunt vergroten voor je blog, je social media en je nieuwsbrief.

Je leert aan de hand van enkele vragen en opdrachten in dit brand werkboek hoe je er nu voor staat en waar de gouden kansen liggen. Zo kan je met kleine aanpassingen direct zelf aan de slag om je zichtbaarheid vergroten.

Rebranding checklist

Twijfel je of het tijd is voor een rebranding van je merk?

Met dit handige ebook krijg je het antwoord op die vraag. Het ebook is gevuld met vragen om een goed inzicht te krijgen in het waarom van een eventuele rebranding en om je op scherp te zetten.

Daarnaast bevat het een checklist om helder te krijgen welke onderdelen je dan zeker niet moet vergeten als je ermee aan de slag wilt gaan.

Handige Ebooks voor ondernemers
Personal branding geeft jouw authenticiteit weer, wie jij als ondernemer bent

Ken jij de Focus Academie al?

Speciaal voor de DIY ondernemer die zelf aan de slag wil. Door middel van coaching, workshops en slimme tools ontdek je hoe je focus kan aanbrengen in je Merk en Marketing. Waardoor je een solide basis krijgt, zodat je gerichter kan mikken en aantrekkelijk wordt voor de allerbeste klanten.

Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet