Image
Top
Navigatie

Handige ebooks voor ondernemers

Praktische werkboeken en handige naslagwerken als zakelijk e-books voor de drukke ondernemer over o.a. branding, webdesign en (content) marketing.

Of je nu starter of een 'gevorderde' ondernemer bent, je moet continu bijblijven. Dan is het fijn als je je kennis kunt bijspijkeren met een handig e-book, lekker languit op de bank, wanneer jou dit het beste uitkomt. Daarom help ik je graag op weg met praktische werkboeken en handige naslagwerken die je hieronder gratis kunt downloaden.

Krachtige woordenlijst

Het is een feit dat krachtige woorden en zinnen leiden tot meer reactie en hogere verkopen. Dit naslagwerk gaat jou hiermee helpen. Voor je het weet schrijf je pakkende titels die jouw doelgroep aanspreken en aanzetten tot actie.

Briefing voor je website

Wanneer je besloten hebt om een website te (laten) maken, zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Je krijgt namelijk zoveel informatie binnen… Daarom heb ik de briefing voor je website ontwikkelt die je helpt als leidraad over wat je wil en verwacht van jouw nieuwe website. 

Ook kun je het e-book als basis gebruiken om helder te krijgen wat jij eigenlijk nodig hebt, voor een offerte aanvraag en als checklist bij oplevering.

Omdat niet iedereen de vloeiende taal van webdesign spreekt. 😉

How to improve your brand

Wil jij jouw online zichtbaarheid vergroten?

Met dit 10 pagina-tellende werkboek kun je structuur brengen in je brand, je doelgroep definiëren en daarnaast ook nog je oude blogs en social media accounts een upgrade geven.

Inhaakkalender 2021

Ben je op zoek naar inspiratie om in contact te komen met je doelgroep?

Gebruik dan mijn handige inhaakkalender met alle leuke, belangrijke & (on)zinnige momenten van 2021. Zo is er bijna elke dag wel iets waar jij je bedrijf mee kunt verbinden, denk aan #swapideasday #CAPSLOCKDAY #DagvandeScheiding #doevriendelijkdag #burendag en nog meer dan 1.000 andere toffe inhaakmomenten.

Vanaf vandaag heb je ieder moment inspiratie voor content om over te posten voor een leuke post, een toffe campagne, een handige tip of een inspirerende blog.⁠

© Copyright 2020 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account