GRATIS E-BOOK

Brand starterkit voor een goede start van je merk

Klaar om jouw merk duidelijk neer te zetten? Ontvang nu mijn gratis Brand Starterkit, jouw gids naar een sterke brand identity.

Of je nu net begonnen bent, binnenkort wilt starten of je bestaande merk wilt versterken. Dit ebook biedt jou de tools en inzichten om jouw merk duidelijk neer te zetten met een passende look & feel.
Klik je op e-book aanvragen dan ontvang je zowel het e-book alsook 4 handige mails die jou gaan helpen. Boordevol tips over het bedenken en maken van content. Alsook het aantrekken van jouw droomklant op de juiste manier. Over uitschrijven doe ik niet moeilijk, dat kan in elke mail.
Brand starterkit voor het bepalen van de look en feel van je merkidentiteit

De eerste stappen naar een succesvolle brand identity

Aan de hand van inspirerende vragen in mijn Brand Starterkit help ik je om een goed beeld te vormen van jouw bedrijf en merk. 

Leer op een nieuwe manier naar je merk te kijken, vanuit de kern van wie jij bent en wie jouw ideale klant is. Ontdek waarom je doet wat je doet, wat jou uniek maakt en voor wie je het doet. Zo werk je aan jouw merk

Maar ik begrijp ook dat het bepalen van een sterke brand identity soms een uitdaging kan zijn, vooral als dit niet jouw expertisegebied is. Daarom bied ik je hierbij een gratis brand consult aan, waarin we samen jouw bevindingen bespreken en jouw antwoorden aanscherpen.

Wat zit er in de Brand Starter kit?

Download het gratis e-book “Brand Starterkit”

Doe mee en zet vandaag de eerste stappen naar een onderscheidende en impactvolle brand identity!

Brand starterkit voor een goede start van je merk Brand starterkit voor een goede start van je merk
Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet