GRATIS E-BOOK

Krijg al je eisen voor je website helder met de Website Briefing

Nieuwe website laten maken? Met de gratis Website Briefing Checklist krijg je niet alleen een helder beeld van wat je precies wilt. Maar leer je ook hoe je jouw eisen en wensen effectief kunt overbrengen naar een website bouwer.

Of je nu zelf je website wilt bouwen of het uitbesteedt, deze checklist zorgt ervoor dat je niets over het hoofd ziet en tot de essentie van het doel van je website komt.

Klik je op e-book aanvragen dan ontvang je niet alleen de website briefing in je inbox. Maar ook een reeks van 4 handige mails die jou helpen op het gebied van website design en wat er allemaal mogelijk is. Over uitschrijven doe ik niet moeilijk, dat kan in elke mail.
Briefing om al je wensen en eisen voor je website of webshop helder te krijgen

Hiermee breng je de wensen en eisen voor je website duidelijk in kaart

Wat kun je verwachten van de Website Briefing Checklist?

Helder beeld van wat je wil

Door de vragen in de briefing word je gedwongen om concreet na te denken over al je website eisen. Je krijgt een duidelijk beeld van waarom je een nieuwe website wilt en wat je wel en niet wilt. Bovendien helpt het je om de doelen en vereisten van je website of webshop te bepalen.

Meer inzicht

De 18 pagina's vol kritische vragen in de briefing website design zorgen ervoor dat je niets over het hoofd ziet. Vaak zijn er aspecten waar je in eerste instantie misschien niet aan hebt gedacht. Met deze checklist krijg je meer inzicht en kun je weloverwogen beslissingen nemen.

Duidelijke communicatie

Als je van plan bent om je website te laten bouwen, is het essentieel om duidelijk te communiceren wat je eisen en wensen zijn. De Website Briefing Checklist helpt je hierbij als leidraad bij het opvragen van prijsopgaven bij verschillende website bouwers. Door helder te communiceren over je verwachtingen wordt het vergelijken van offertes een stuk eenvoudiger. Zo leg je een sterke basis voor een succesvolle samenwerking.

Praktische tips en adviezen

Naast de vragen bevat de checklist handige tips en adviezen die je verder helpen bij het laten bouwen van je nieuwe website. Deze waardevolle informatie stelt je in staat om eventuele problemen te voorkomen en exact te krijgen wat je voor ogen hebt.

Wat staat er in de briefing voor je website?

Download de Website Briefing Checklist

Gebruik dit gratis e-book om een goede briefing op te stellen voor je nieuwe website. Zo kun je een professionele website bouwer vinden die jouw eisen en wensen kan omzetten naar een goed vindbare website die perfect bij je past.

Of gebruik de checklist als leidraad wanneer je zelf aan de slag gaat. Hiermee voorkom je veel problemen en krijg je precies wat je voor ogen hebt.

Klaar om je nieuwe website tot een succes te maken?

Download nu de Website Briefing Checklist en zet de eerste stap naar een krachtige en effectieve website die jouw doelen ondersteunt.

Briefing voor je website laten bouwen of zelf maken

Extra tip: lees anders ook even mijn artikel Je wil als startende ondernemer een professionele website door, voor wat extra achtergrond informatie.

Briefing om al je wensen en eisen voor je website of webshop helder te krijgen
Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet