Meld je aan voor het gratis webinar: Verover het hart van je ideale klant

GRATIS E-BOOK

Krijg al je eisen voor je website helder met een briefing

Niet alleen kan je de website briefing gebruiken om een duidelijk beeld te krijgen wat jij wilt. Maar ook kan je hiermee de eisen voor je website goed overbrengen naar een website bouwer. Daarnaast kan je hem gebruiken als checklist om zelf je website te bouwen.

Klik je op e-book aanvragen dan ontvang je niet alleen de website briefing in je inbox. Maar ook een reeks van 4 handige mails die jou helpen op het gebied van website design en wat er allemaal mogelijk is. Over uitschrijven doe ik niet moeilijk, dat kan in elke mail.
Briefing om al je wensen en eisen voor je website of webshop helder te krijgen

Hiermee schrijf je een effectieve website briefing

De wensen en eisen voor je website duidelijk in kaart

Allereerst schept zo’n document interne helderheid. Je wordt gedwongen om concreet na te denken over al je website eisen. Waarom wil je een nieuwe website (laten) maken? Wat je wel en niet wil en waar jouw website of webshop aan moet voldoen.

Ook geven de 18 pagina’s vol kritische vragen in de briefing je meer inzicht. Vaak zijn er namelijk dingen waar je in eerste instantie misschien niet over hebt nagedacht.

Op die manier sla je niets over en kom je tot de essentie van het doel van je website. Bovendien helpen de tips die in de briefing voor je website staan je verder op weg wanneer je zelf je website wilt gaan bouwen.

Wil je jouw website laten bouwen? Dan kun je de website briefing als leidraad om prijsopgaven op te vragen bij website bouwers. Hiermee begrijpen ze direct wat je zoekt. Omdat je helder kunt communiceren wat je eisen voor je website zijn, kan je naderhand verschillende offertes makkelijker met elkaar vergelijken.

Wat zit er in de website briefing?

Download de website briefing

Gebruik het gratis e-book voor een goede briefing voor je website. Zodat je een professionele website bouwer kan vinden. Een die je website eisen kan omzetten naar een goed vindbare website die perfect bij je past.  

Of gebruik hem als leidraad wanneer je hem zelf gaat bouwen. Zo kun je veel problemen vooraf voorkomen en krijg je exact wat je voor ogen hebt.

Briefing voor je website laten bouwen of zelf maken

Extra tip: lees anders ook even mijn artikel Je wil als startende ondernemer een professionele website door, voor wat extra achtergrond informatie.

Briefing om al je wensen en eisen voor je website of webshop helder te krijgen
Personal branding geeft jouw authenticiteit weer, wie jij als ondernemer bent

Ken jij de Focus Academie al?

Speciaal voor de DIY ondernemer die zelf aan de slag wil. Door middel van coaching, workshops en slimme tools ontdek je hoe je focus kan aanbrengen in je Merk en Marketing. Waardoor je een solide basis krijgt, zodat je gerichter kan mikken en aantrekkelijk wordt voor de allerbeste klanten.

Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet