GRATIS WERKBOEK
website briefing

Gebruik mijn website briefing niet alleen om je website bouwer te briefen, maar ook voor jezelf om een helder beeld te krijgen wat je exact met de nieuwe website wilt.

Briefing voor je website

Een goede website briefing is enorm belangrijk

Allereerst schept zo’n document interne helderheid. Je wordt gedwongen om concreet na te denken waarom je een nieuwe website wil (laten) maken, wat je wel en niet wil en waar deze aan moet voldoen.

18 pagina’s vol kritische vragen geven je inzicht en de handige tips helpen je verder op weg wanneer je zelf je website wilt gaan bouwen.

Wil je jouw website laten bouwen? Dan kun je de website briefing als leidraad om prijsopgaven op te vragen bij website developers. Hiermee begrijpen ze direct wat je zoekt en bovendien kun je deze offertes hierna makkelijker met elkaar vergelijken.

Gebruik mijn download voor een goede briefing om de juiste partij te vinden voor jouw website. Of als leidraad wanneer je hem zelf gaat bouwen. Zo kun je veel problemen vooraf voorkomen en krijg je exact wat je voor ogen hebt.

Extra tip: lees anders ook even mijn artikel Je wil als startende ondernemer een professionele website door, voor wat extra achtergrond informatie.

Download de website briefing nu gratis!

Gebruik mijn download voor een goede briefing om de juiste partij te vinden voor jouw website. Of er zelf mee aan de slag te gaan. Zo kun je veel problemen vooraf voorkomen en krijg je exact wat je voor ogen hebt.

Klik je op ebook aanvragen dan ontvang je niet alleen het ebook in je inbox. Maar ook een reeks van 4 automatische mails die jou helpen op het gebied van website design en wat er allemaal mogelijk is. Over uitschrijven doe ik niet moeilijk, dat kan in elke mail.
Briefing met al je eisen en wensen voor je nieuwe website
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet