Image
Top
Navigatie

Laat je merk groeien met:
How to improve your brand

Met dit 10 pagina-tellende werkboek kun je structuur brengen in de brand, je doelgroep definiëren en daarnaast ook nog je oude blogs en social media accounts een upgrade geven.

  • bul-plus Weet wie jouw ideale klant is
  • bul-plus Breng structuur in je brand-elementen
  • bul-plus Neem je blog onder de loep
  • bul-plus Een goede mailinglijst is goud waard
  • bul-plus Bereik meer met je social media
How to improve your brand

Zet die eerste stap en laat je merk groeien!

Wil je een brand dat perfect bij je past, je doelgroep aanspreekt en converteert in meer business? Dan is het werkboek "how to improve your brand" dé tool voor jou.

Doordat je nu exact weet wie je ideale klant is, kun je ze veel beter aanspreken en activeren. Je hoeft niet meer eindeloos te zoeken naar je logo, teksten, foto’s die je brand goed weergeven of andere huisstijl-elementen. Je leert tevens hoe je er nu voor staat met je blogs en social media en weet waar de verbeterpunten liggen. Waardoor het een stuk eenvoudiger is om met (kleine) aanpassingen je zichtbaarheid te vergroten. En als bonus geef ik je ook nog extra tips om je mailing lijst te laten groeien.

Dus waar wacht je nog op? Zet die eerste stap naar meer zichtbaarheid, meer website bezoekers, meer leads en dus meer klanten!

Meten is weten

Goede zichtbaarheid begint met een plan. Het is essentieel om te weten wie jouw doelgroep is, waar deze zich bevindt en hoe je ze moet aanspreken. Dit werkboek helpt jou om dit boven water te halen aan de hand van harde feiten en cijfers.

Ook ga je kijken welke blogs het beste presteren en welke artikelen een “upgrade” nodig hebben, zodat je meer traffic / bezoekers naar je website gaat genereren.

Imrpove your brand aan de hand van statistieken

Zichtbaarheid vergroten

Aan de hand van de beschreven doelstellingen, kun je direct aan de slag gaan om alle verbeteringen door te voeren. Doe je dit structureel, dan groeit de zichtbaarheid van je bedrijf en creëer je fans!

P.s. je krijgt ook een paar handige tips om je mailing lijst te vergroten en hoe je dit kunt combineren met je blogs en/of social media.

En dat helemaal gratis!

Nou ja, bijna dan. In ruil voor je e-mailadres kun je het handige werkboek direct downloaden. De eerste stap om je merk te laten groeien kan van start!
Gratis werkboek how to improve your brand

Start direct met het vergroten van je zichtbaarheid!

Download het "How to improve your brand"-werkboek en laat je merk groeien!​

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ik neem je privacy serieus en gebruik jouw persoonsgegevens alleen om de producten en services te leveren die je opvraagt. Door op onderstaande button te klikken geef je toestemming dat ill graff design je gegevens opslaat. Lees hier mijn volledige cookie- en privacy beleid.

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account