Image
Top
Navigatie

Laat je merk groeien met:
How to improve your brand

Met dit 25 pagina-tellende werkboek leer je hoe je zelf makkelijk je zichtbaarheid kunt vergroten. Hoe spreek je jouw doelgroep op de juiste manier aan en waar liggen je gouden kansen voor je blogs en social media?

  • bul-plus Weet wie jouw ideale klant is 2.0
  • bul-plus Meer bereik(en) met je social media
  • bul-plus Neem je blog onder de loep (meer website verkeer)
  • bul-plus Een goede mailinglijst is goud waard
  • bul-plus Breng structuur in je brand-elementen
How to improve your brand werkboek om je merk te laten groeien

Zet die eerste stap en laat je merk groeien!

Wil je een brand dat perfect bij je past, je doelgroep aanspreekt en converteert in meer business? Dan is het werkboek "how to improve your brand" dé tool voor jou.

Met behulp van de vragen in dit brand werkboek, zet ik je aan het denken over de belangrijkste onderdelen die invloed hebben op de zichtbaarheid van je merk. Dat begint natuurlijk bij het definiëren van jouw droomklant. Want wanneer je dit heel helder voor ogen hebt, is het schrijven van een blog, Insta post of mailing een fluitje van een cent.

Vervolgens gaan we een duidelijk overzicht brengen in je huisstijl en alles wat hiermee te maken heeft. Zodat je niet meer eindeloos hoeft te zoeken naar je logo, teksten, foto’s die je brand goed weergeven of andere huisstijl-elementen. Zo blijf je consistent en vergoot je de herkenbaarheid van je merk.

Ook leer ik je hoe je jouw statistieken op de juiste manier moet lezen. Want als je weet hoe je er voor staat, weet je ook waar er verbetering mogelijk is. Door slechts kleine aanpassingen toe te passen zorg je voor meer website verkeer of meer bereik met posts  die je volgers helemaal geweldig vinden op social media.

En als cherry on top geef ik je handige tips om je mailing lijst op een slimme manier te laten groeien, zonder dat je hier extreem veel moeite voor hoeft te doen. 

Dus waar wacht je nog op? Zet die eerste stap naar meer zichtbaarheid, meer website bezoekers, meer volgers, meer likes, meer comments, meer leads en dus meer klanten!

Meer zichtbaarheid

Goede zichtbaarheid begint met een plan. Het is essentieel om te weten wie jouw doelgroep is en hoe je ze moet aanspreken. Dit werkboek helpt jou om dit boven water te halen aan de hand van vragen die verder gaan dan alleen hoe oud ze zijn of waar ze wonen.

Je leert waar en hoe je jouw statistieken voor social media op de juiste manier moet lezen. Zo weet je exact aan de hand van cijfers welk soort posts je volgers het meest aanspreken en wanneer je het meeste bereik hebt.

Ook ga je kijken welke blogs het beste presteren en welke artikelen een “upgrade” nodig hebben, zodat je meer traffic / bezoekers naar je website gaat genereren.

Improve your brand: vergroot je zichtbaarheid aan de hand van statistieken

Zichtbaarheid vergroten

Aan de hand van de beschreven doelstellingen, kun je direct aan de slag gaan om alle verbeteringen door te voeren. Doe je dit structureel, dan groeit de zichtbaarheid van je bedrijf en creëer je fans!

Leer hoe je jouw mailing lijst kan vergroten, welk soort mailings voor jou het meeste effect hebben en hoe je dit kunt combineren met je blogs en/of social media.

En dat helemaal gratis!

Nou ja, bijna dan. In ruil voor je e-mailadres kun je het handige brand werkboek direct downloaden. De eerste stap om je merk te laten groeien kan van start!

Gratis werkboek how to improve your brand

Start direct met het vergroten van je zichtbaarheid!

Download het "How to improve your brand"-werkboek en laat je merk groeien!​

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ik neem je privacy serieus en gebruik jouw persoonsgegevens alleen om de producten en services te leveren die je opvraagt. Door op onderstaande button te klikken geef je toestemming dat ill graff design je gegevens opslaat. Lees hier mijn volledige cookie- en privacy beleid.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account