Image
Top
Navigatie
Blog update op 01-07-2016 Leestijd: 1 minuten

Hoezo vakantie? Ga lekker klussen

Van 8-7 tot en met 15-7 zijn wij niet bereikbaar.

Waarom op vakantie gaan als thuis de klusjes klaar liggen om aan te pakken?

Klusvakantie en bereikbaarheid

Ze zeggen dat lichamelijke inspanning, geestelijke ontspanning is en toevallig heeft ill graff design nog enkele taken op haar prioriteitenlijstje staan, klaar om aangepakt te worden! Daarom laten we je weten dat van 8-7-2016 tot en met 15-7-2016 we even thuis de handjes uit de mouwen gaan steken. Op 18 juli staan wij weer compleet tot je beschikking!

Het eerste half jaar is zo razend snel voorbij gegaan door alle mooie projecten die we samen hebben mogen maken, dat het nu even tijd is om hierbij stil te staan. De fijne samenwerking met andere partijen, de diversiteit van opdrachten en het enthousiasme waarmee het resultaat wordt ontvangen. Maar we kijken ook alvast vooruit naar de interessante, creatieve en uitdagende projecten die nog in pijplijn zitten. We hebben enorm veel zin om direct weer aan de slag te gaan op 18 juli!

Is er in de tussentijd toch nog een dringende vraag, laat dan een voicemail achter op 06-17350824 en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Ga je nog op vakantie? Dan zou ik zeggen: geniet!

Delen is lief

Geschreven door

Muriel Snijders - Brand coach

Hi! Ik ben Muriel en heb inmiddels al honderden ondernemers geholpen met hun online รฉn offline zichtbaarheid op het gebied van branding, design en social media. Met mijn jarenlange ervaring kan ik ondernemers en bedrijven net als jij helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Want geen enkel bedrijf is hetzelfde. Ik zorg dat je een sterk merk krijgt dat je doelgroep aanspreekt en je bedrijf laat groeien. Spreek ik je snel?

Categorieรซn

in de media

Volg illgraffdesign op Instagram

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account