Image
Top
Navigatie

Een goed huisstijl ontwerp spreekt jouw doel(groep) aan

Onderscheidend, herkenbaar en passend bij de identiteit van je bedrijf.

Niet alleen de grafische vormgeving van je huisstijl ontwerp, maar ook de keuze van de drukkerij en de aanlevering wordt geheel voor je verzorgd.

Het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen, is één van onze sterke punten. Wij streven zowel visuele expressie als creativiteit na in de presentatie van tekst en afbeeldingen. Dit kan zowel digitaal als handgemaakt zijn.

Vormgeving van huisstijl en logo

De huisstijl is letterlijk het visitekaartje van je bedrijf.

Een huisstijl is een reeks communicatie uitingen die als doel hebben de identiteit van jouw bedrijf eenduidig naar buiten te communiceren. Zo heb je allereerst een professioneel logo nodig! Daarnaast kan dit doorgevoerd worden op de overige huisstijl ontwerpen zoals een visitekaartje, briefpapier, envelop en wellicht een bedrijfsfolder, reclamezuil of andere huisstijldragers.

Daarom ontwerpt ill graff design niet alleen de huisstijl, maar zorg dat de algehele grafische vormgeving persoonlijk en op maat gesneden is. Omdat we alle diensten samen in een totaalpakket aanbieden, heb je maar één aanspreekpunt en is alles in één keer goed geregeld.

Bekijk de ontwerpen in het portfolio

Huisstijl ontwerp ill graff design

Een sterk merk is onderscheidend

Een huisstijl kan worden gezien als een heel breed begrip. Soms wordt een huisstijl alleen gezien als een logo dat overal wordt gebruikt, maar een huisstijl is veel breder dan dat. Het is een sterk merk samenstellen (branding), dat kan gaan groeien in het consumentenbrein. Maar hoe bouw je nou zo’n sterk en onweerstaanbaar merk? Wij helpen je om je merk een plek te geven in het hart van de consument.

Promotie materiaal en drukwerk

Naast vormgeving van briefpapier, visitekaartjes en brochures verzorgt ill graff design ook de gehele uitstraling van jouw bedrijf met betrekking tot promotiemateriaal, drukwerk en reclame & belettering. Denk bijvoorbeeld aan reclame producten die ideaal in te zetten zijn als relatiegeschenk, give aways of gadgets op een beurs, evenement of speciale actie. Bij het bedenken en ontwerpen van passend promotiemateriaal wordt het doel van de campagne en de kopersdoelgroep scherp in het vizier gehouden. Door de sterke samenwerking met drukkerijen en tekstbureau’s krijg je een allround oplossing.

Creatieve ontwerpen en originele oplossingen zorgen voor de meerwaarde waar ill graff design voor staat. We letten ook op de kleintjes: liever een Word-template of een bewerkbare PDF om de drukkosten te sparen? Ook dit is mogelijk! Daarnaast is een strakke planning vanzelfsprekend: het succes van jouw (tijdelijke) promotieactie staat of valt met een perfecte timing. Ill graff design, altijd op tijd, altijd opvallend.

Tijd voor actie, let's meet!

Bel nu +31 (0) 6 173 50 824. Of vul onderstaand formulier in en ik neem vaak nog dezelfde werkdag contact met je op om een afspraak te maken.

  • Liever even bellen? Vul dan je telefoonnummer in.
  • Ik neem je privacy serieus en gebruik jouw persoonsgegevens alleen om de producten en services te leveren die je opvraagt. Door op onderstaande button te klikken geef je toestemming dat ill graff design je gegevens opslaat. Lees hier mijn volledige cookie- en privacy beleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2019 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Mijn account | Winkelmand