Image
Top
Navigatie
Blog update op 20-07-2019 Leestijd: 1 minuten

IJsblokjes bij WHISKY ‘killing’

„Anytime is whiskytime, and anytime is now.”

De Whisky workshop “Discover the wondrous world of whisky” van 28-09-2012 was een groot succes! Ik heb enorm leuke en interessante mensen leren kennen. De whisky’s die we geproefd hebben waren niet allemaal mijn smaak. Er waren 2 uitzonderingen die ik zeker nog eens ga proberen. En nu weet ik wel wat ik lekker vind, wat de verschillen zijn en waar je op moet letten…

De hapjes die erbij geserveerd werden maakten het helemaal af en de manier waarop Ronald Anneveldt de workshop leidde was gewoonweg super! De reacties na afloop waren dan ook erg positief en smaakten naar meer. Een geweldige en geslaagde avond!!

De Whisky workshop staat in de krant!

Publicatie whisky workshop

Vandaag is er een geweldig stukje in de krant (Limburgs Dagblad/De Limburger) geschreven door Ray Simoen en met foto’s van Annemiek Mommers over onze whisky nosing & tasting. Geschreven op dezelfde manier zoals de workshop werd gegeven.

Lees het stuk uit de krant

Jules (eetcafé en Partycentrum Mareveld) en Eric (Slijterij De Gulden Hoeck), nogmaals bedankt voor deze gelegenheid, het was top!

Delen is lief

Geschreven door

Muriel Snijders - Brand coach

Hi! Ik ben Muriel en heb inmiddels al honderden ondernemers geholpen met hun online én offline zichtbaarheid op het gebied van branding, design en social media. Met mijn jarenlange ervaring kan ik ondernemers en bedrijven net als jij helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Want geen enkel bedrijf is hetzelfde. Ik zorg dat je een sterk merk krijgt dat je doelgroep aanspreekt en je bedrijf laat groeien. Spreek ik je snel?

Categorieën

in de media

Volg illgraffdesign op Instagram

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account