Image
Top
Navigatie
Geschreven op 14-02-2017 Leestijd: 2 minuten

ill graff design bestaat 6 jaar!

Valentijn gaat in dit geval ook over de liefde voor het vak!

6 jaar! Hoe lang? 6 jaar! Hoe dat voelt? Als een enorme mijlpaal. Er zijn momenten dat het lijkt alsof we nog maar een paar weken bestaan, zo snel veranderen wij mee met onze relaties en de markt. We zijn als team super trots op het feit dat we dit met elkaar hebben mogen bereiken. En ik als eigenaar natuurlijk helemaal. We creëren keer op keer prachtige projecten, en ook doelen op persoonlijk vlak worden behaald met een enorme drive en enthousiasme.

6 jaar bestaan ill graff design

Het is op de kop af precies 6 jaar geleden dat ik in mijn auto stapte omdat ik een afspraak had gemaakt bij de Kamer van Koophandel voor de inschrijving van mijn onderneming. Mijn beste beslissing ooit!

6 jaar is natuurlijk nog niet bijzonder lang. Echter bronnen melden dat 30% van de starters binnen één jaar alweer stopt en daarna nog eens 70% binnen 3 jaar! Als je daarbij optelt dat wij in de crisis zijn gestart in 2011 dan voelt dat enorm goed kan ik je melden. Ik kan met recht zeggen dat ik trots ben op de inbreng van een ieder die in de afgelopen 6 jaar hier een bijdrage aan heeft geleverd. Daarom wil ik iedereen bedanken die in de laatste 6 jaren direct of indirect zaken met ons heeft gedaan of alleen al over ons heeft gesproken.

Continue mogen wij met een super gemotiveerd en enthousiast team werken aan de meest uiteenlopende projecten, onze klanten groeien en wij groeien met hen mee. Wij adviseren en realiseren sterke merken met een stevige strategie en opvallende creativiteit. En denken continue mee in oplossingen die onze klanten helpen verder te groeien. Wij realiseren ons dat er veel moet gebeuren om voorop te blijven lopen, voor onszelf en voor onze relaties. Daarom hebben wij heldere doelen voor de korte en lange termijn voor ogen en zijn we gedreven om deze doelen na te streven.

Wat mij betreft een super mooie basis om door te gaan naar het volgende jubileum.

Mocht ik het nog niet persoonlijk hebben gezegd, ook jij bedankt voor jouw bijdrage (als klant of partner) aan de afgelopen 6 jaar. Bedankt! Zonder jouw vertrouwen waren wij nooit zo ver gekomen.

 

Delen is lief
 •  
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Gedeeld

Geschreven door

Muriel Snijders - Brand coach

Hi! Ik ben Muriel en heb inmiddels al honderden ondernemers geholpen met hun online én offline zichtbaarheid op het gebied van branding, design en social media. Met mijn jarenlange ervaring kan ik ondernemers en bedrijven net als jij helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Want geen enkel bedrijf is hetzelfde. Ik zorg dat je een sterk merk krijgt dat je doelgroep aanspreekt en je bedrijf laat groeien. Spreek ik je snel?

Categorieën

in de media

Tags

Volg illgraffdesign op Instagram

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account