Image
Top
Navigatie

Illustraties met een boodschap

Maak je verhaal visueel zichtbaar en benadruk de sfeer.

Een illustratie of tekening maakt het verhaal visueel zichtbaar.

De illustratie beeldt een fragment uit waardoor de verhaallijn zichtbaar wordt voor de lezer of de sfeer accentueert. Zeker in een maatschappij waarbij het visuele aspect steeds belangrijker wordt, is een illustratie niet meer weg te denken.

Bekijk alle illustraties in het portfolio

illustraties als ondersteuning

Illustraties zijn op vele manieren toepasbaar, denk bijvoorbeeld aan icons of buttons op een website, tekeningen van complexere objecten of situaties voor een bedrijfsrapportage, Powerpoint presentaties, uitnodigingen of een schematische voorstelling van een workflow. Ook het omzetten van een foto naar een illustratie of inkleuren is mogelijk. Het ontwerpen van een tattoo of creëren van een schilderij vallen ook onder de noemer van illustrerende diensten die ill graff design je kan bieden.

Alle illustraties kunnen zowel digitaal als handgemaakt zijn, in 2D of 3D, uiteraard in jouw eigen huisstijl en smaak. Het eindproduct is altijd communicatief, to-the-point, helder in kleur en vorm.

illustratie als ontwerp voor een tattoo

Tegenwoordig is het hebben van tattoos heel populair, en dit gaat vaak ten koste van de originaliteit van de ontwerpen. Hele volksstammen lopen met sterretjes, veertjes en infinity-tekens.

Maar door de grote populariteit worden er ook steeds meer stijlen aan het tattoospectrum toegevoegd. Bijna alles is tegenwoordig mogelijk en ook de verschillende stijlen krijgen steeds meer aanhang. Er zijn zelfs tattooverzamelaars die verre reizen maken om door hun favoriete artiesten te worden getatoeëerd.

Om een tattoo ontwerp te laten maken hoef je niet zo ver te reizen, dat kan ook bij ill graff design. Door ervaring met verschillende tattoo-stijlen, het opzetten van een illustratie en kennis van het menselijk lichaam, kunnen wij het tattoo ontwerp speciaal op maat maken. Wij nemen de tijd voor jou en je idee.Want wanneer je een tattoo neemt, is het voor het leven. Daarom is het zo belangrijk dat een tattoo ontwerp moet passen bij jou, je persoonlijke stijl en smaak. Maak een afspraak om jouw idee te bespreken.

Let op: dit betreft alleen het tattoo ontwerp. ill graff design zet geen tattoo’s!

Tijd voor actie, let's meet!

Bel nu +31 (0) 6 173 50 824. Of vul onderstaand formulier in en ik neem vaak nog dezelfde werkdag contact met je op om een afspraak te maken.

  • Liever even bellen? Vul dan je telefoonnummer in.
  • Ik neem je privacy serieus en gebruik jouw persoonsgegevens alleen om de producten en services te leveren die je opvraagt. Door op onderstaande button te klikken geef je toestemming dat ill graff design je gegevens opslaat. Lees hier mijn volledige cookie- en privacy beleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2019 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Mijn account | Winkelmand