Meld je aan voor het gratis webinar: Verover het hart van je ideale klant

Koningsdag wordt nat en koud (maar gelukkig hebben we de inhakers)

Koningsdag wordt nat en koud (maar gelukkig hebben we de inhakers)

Op 27 april wordt in het hele land Koningsdag gevierd met verschillende festiviteiten, waaronder de vrijmarkten en het dragen van oranje kleding. Maar ook met heel veel leuke en toffe inhakers.

Koningsdag is namelijk geen Koningsdag zonder inhakers.

De slechte weersvoorspellingen zijn een dankbaar thema op social media, zeker voor op hitte hopende biermerken als Heineken (‘Kou van Oranje’) en Amstel (‘Natúúrlijk wordt het koud en nat!’).

Hoe wordt er op koningsdag tot nu toe koninklijk ingehaakt?

Google trapt elk jaar af door haar search engine afbeelding te veranderen. De welbekende Nederlandse tompouce mag dan uiteraard niet ontbreken.
Koningsdag 2016 Google
Koningsdag Google search engine
Koningsdag 2016 Amstelbier
En waar de getapte gasten uit Amsterdam bijdehand doen, kan de concurrentie uit het oosten van het land natuurlijk niet achterblijven: daarom haakte Grolsch stijlvol in met: ‘Op de vorst.’
Koningsdag 2016 Grolsch Vorst
Uiteraard doet ook ill graff design een duit in het zakje. 😉
Koningsdag inhaken ill graff design

Mora haakt in met Oranje oven!

Mora houdt van feestjes én oranje’, dus brouwde reclamebureau Alfred een inhaker waarbij de ovensnacks van Mora centraal staan in een lied. Het kwam al volop langs via de radio, maar ook digitale billboards pakken er fors mee uit.
‘Door middel van animatie van de tekst resoneert het liedje zelfs zonder geluid’, aldus een trotse Alfred. Deze zogenaamde ‘giant flows’ zijn te zien op verschillende NS-stations en in de grote steden. Op Facebook komen beeld en geluid samen. ‘Oranje oven!’
Koningsdag 2016 Mora bitterballen

Toffe inhakers voor het hele jaar

Wil je zelf toffe inhakers bedenken voor de rest van het jaar? Download dan nu mijn inhaakkalender.

Op deze inhaakkalender staan meer dan 1.900 belangrijke, leuke, grappige en speciale dagen al voor jou aangegeven. Je kunt deze data gebruiken als aanleiding om over iets te schrijven of je aanbiedingen hierop aan te passen. Voel je trouwens niet onder druk gezet om content te delen voor AL deze feestdagen! 😉

Ze zijn puur ter referentie voor jou. Kies de feestdagen en datums waarvan je weet dat jouw doelgroep er ook aan meedoet en blijf zo relevant mogelijk naar je branding toe als mogelijk.
Koningsdag 2016 Chocomel - Heineken
Koningsdag wordt nat en koud (maar gelukkig hebben we de inhakers)
Koningsdag wordt nat en koud (maar gelukkig hebben we de inhakers) bespreekt deze onderwerpen:
Dit artikel is geschreven door:

Muriel Snijders

Hi! Ik heet Muriel Snijders en net als jij ben ik een ondernemer met een plan: zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt. Niet om jezelf op de borst te kloppen, maar om beter te maken wat al goed is én dit durven te benoemen. Want als je jezelf niet uitspreekt, word je ook niet uitgekozen. Door een brand te ontwikkelen dat authentiek en uniek is, waar je trots op kunt zijn en dat perfect bij je past maak ik dit duidelijk. Hiermee wil ik de klanten van mijn klanten bereiken, in hoofd, hart en ziel. Om zo ondernemer voor ondernemer de wereld mooier en gelukkiger te maken. Daar word ik namelijk gelukkig van. En jij natuurlijk ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Personal branding geeft jouw authenticiteit weer, wie jij als ondernemer bent

Ken jij de Focus Academie al?

Speciaal voor de DIY ondernemer die zelf aan de slag wil. Door middel van coaching, workshops en slimme tools ontdek je hoe je focus kan aanbrengen in je Merk en Marketing. Waardoor je een solide basis krijgt, zodat je gerichter kan mikken en aantrekkelijk wordt voor de allerbeste klanten.

8 Shares
Pin4
Share4
Share
WhatsApp
Tweet