Laat dat wat je denkt wie je bent niet in de weg staan voor wat je werkelijk kunt worden.

– Limburg Onderneemt Relaxing Business Event

Een zakelijke en inspirerende avond met top entertainment!

Woensdag 2 juli 2014 vond het tweede netwerkevenement van Limburg Onderneemt, Relaxing Business, plaats bij Sunset Lounge in Roermond. Het werd een hele bijzondere avond. In een collegiale sfeer troffen alle Limburgse ondernemers elkaar, samen proefden we van de exclusieve hapjes en gerechten. Bovenal keken we met een open blik naar de wereld en hoe wij elkaar kunnen versterken.
Het doel: verbinden van mensen op een zakelijke maar ontspannen manier.

Op en top relaxed netwerken met Limburg Onderneemt

Niet alleen het tijdstip, net voor zonsondergang begin juli, en het prachtige weer, maar bovenal de uitzonderlijke locatie gaven de titel ‘relaxing business’ een extra dimensie. Sunset Lounge, een loungepaviljoen in de Weerd aan de prachtige wateren van Roermond is de ideale gelegenheid om bezoekers een ontspannen gevoel te geven waar men geniet van het uitzicht, de zon en rust in combinatie met een walking diner én live cooking.
Niet alleen ontspanning, maar ook het netwerken werd gestimuleerd onder leiding van René Luijten van BS Morgen. Door middel van een gemodereerde netwerksessie maakte ik op een onderscheidende manier kennis met mede-ondernemers. Iedereen genoot van een zakelijke avond met top entertainment!
Gastspreker tijdens deze avond was Jerry Winkler.
Jerry Winkler ooit dakloos en verslaafd, wist destijds dat er meer moest zijn in het leven… Maar de zoon van een miljonair? Dat had hij nooit durven dromen. Helaas heeft hij zijn vader Alfred Winkler nooit gekend. Jerry kwam erachter wie zijn vader was jaren nadat de man was overleden. Zijn motto ‘Laat dat wat je denkt wie je bent niet in de weg staan voor wat je werkelijk kunt worden’ lichtte hij toe tijdens een inspirerende presentatie.

Vormgeving verzorgt door ill graff design

Vier euro per kaartje ging naar de stichting van Jerry Winkler ten behoeve van dakloze en kansarme jongeren in Nederland. En daar draag ik graag mijn steentje aan bij als ondernemer. 

Niet alleen door een kaartje te kopen, maar ook heb ik voor dit Limburgse netwerk evenement de vormgeving van alle online en offline advertenties met plezier verzorgt.

Limburg Onderneemt Relaxing Business Event
Limburg Onderneemt Relaxing Business Event
Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Doe mee met het gesprek, deel jouw mening. Ik hoor graag van je wat je van dit artikel vond.

Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet