Limburg Onderneemt Relaxing Business Event

Limburg Onderneemt Relaxing Business Event

Een zakelijke en inspirerende avond met top entertainment!

Woensdag 2 juli 2014 vond het tweede netwerkevenement van Limburg Onderneemt, Relaxing Business, plaats bij Sunset Lounge in Roermond. Het werd een hele bijzondere avond. In een collegiale sfeer troffen alle Limburgse ondernemers elkaar, samen proefden we van de exclusieve hapjes en gerechten. Bovenal keken we met een open blik naar de wereld en hoe wij elkaar kunnen versterken.
Het doel: verbinden van mensen op een zakelijke maar ontspannen manier.

Op en top relaxed netwerken met Limburg Onderneemt

Niet alleen het tijdstip, net voor zonsondergang begin juli, en het prachtige weer, maar bovenal de uitzonderlijke locatie gaven de titel ‘relaxing business’ een extra dimensie. Sunset Lounge, een loungepaviljoen in de Weerd aan de prachtige wateren van Roermond is de ideale gelegenheid om bezoekers een ontspannen gevoel te geven waar men geniet van het uitzicht, de zon en rust in combinatie met een walking diner én live cooking.
Niet alleen ontspanning, maar ook het netwerken werd gestimuleerd onder leiding van René Luijten van BS Morgen. Door middel van een gemodereerde netwerksessie maakte ik op een onderscheidende manier kennis met mede-ondernemers. Iedereen genoot van een zakelijke avond met top entertainment!
Gastspreker tijdens deze avond was Jerry Winkler.
Jerry Winkler ooit dakloos en verslaafd, wist destijds dat er meer moest zijn in het leven… Maar de zoon van een miljonair? Dat had hij nooit durven dromen. Helaas heeft hij zijn vader Alfred Winkler nooit gekend. Jerry kwam erachter wie zijn vader was jaren nadat de man was overleden. Zijn motto ‘Laat dat wat je denkt wie je bent niet in de weg staan voor wat je werkelijk kunt worden’ lichtte hij toe tijdens een inspirerende presentatie.

Vormgeving verzorgt door ill graff design

Vier euro per kaartje ging naar de stichting van Jerry Winkler ten behoeve van dakloze en kansarme jongeren in Nederland. En daar draag ik graag mijn steentje aan bij als ondernemer. 

Niet alleen door een kaartje te kopen, maar ook heb ik voor dit Limburgse netwerk evenement de grafische vormgeving van alle online en offline advertenties met plezier verzorgt.

Limburg Onderneemt Relaxing Business Event
Limburg Onderneemt Relaxing Business Event
Limburg Onderneemt Relaxing Business Event bespreekt deze onderwerpen:
Dit artikel is geschreven door:

Muriel Snijders

Hi! Ik heet Muriel Snijders en net als jij ben ik een ondernemer met een plan: zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt. Niet om jezelf op de borst te kloppen, maar om beter te maken wat al goed is én dit durven te benoemen. Want als je jezelf niet uitspreekt, word je ook niet uitgekozen. Door een brand te ontwikkelen dat authentiek en uniek is, waar je trots op kunt zijn en dat perfect bij je past maak ik dit duidelijk. Hiermee wil ik de klanten van mijn klanten bereiken, in hoofd, hart en ziel. Om zo ondernemer voor ondernemer de wereld mooier en gelukkiger te maken. Daar word ik namelijk gelukkig van. En jij natuurlijk ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet