Content marketing coach voor ondersteuning bij je contentmarketing

Content marketing coach; zodat je het vol vertrouwen zelf kan doen!

Als content coach leer ik je hoe jijzelf contentmarketing effectiever inzet, in plaats van het voor je te doen.

Ik neem dus niet jouw marketinginspanningen over zoals een marketingbureau dat zou doen. En betaal je geen handenvol geld aan marketing uitbesteden om je bedrijf goed in de kijker te zetten. Want zodra je hiermee stopt, zal je ook minder zichtbaar zijn. 

Doordat je leert van mijn kennis en ervaring als marketing coach, geef ik je de regie terug over je eigen marketing. Zodat je hierna vol vertrouwen aan de slag kunt gaan met je content. Met meer inzicht en beter resultaat.

Contentmarketing op jouw manier

Als brand- en marketing coach zie ik het als mijn persoonlijke missie dat je als ondernemer gezien wordt, op de juiste manier met een verhaal dat raakt.

En met contentmarketing kan je dit prima zelf doen. Daar heb je geen duur marketingbureau voor nodig. Want dat verhaal, dat zit in jou. 

Dus is het alleen een kwestie om dat eruit te halen. En je het inzicht en de tools te geven waardoor je zelf aan de slag kan met je content. Of dat nu voor je website is, je blogs, mailings of social media.

Wat kun je van mij als content coach verwachten?

Je zou een content marketing coach kunnen vergelijken met fitness coach. Je wilt je lichaam verbeteren en beter in vorm komen. Dus je huurt een fitness coach in om je hiermee te helpen. Dit doe je omdat deze je lichaam niet kan overnemen om het voor je te trainen. Maar je wel kan adviseren hoe je dit het beste aanpakt.

Zo doe ik dit als content coach niet veel anders. Mijn advies is gebaseerd op mijn ervaring uit het verleden en kennis van wat wel en niet werkt. En mede door mijn 20+ jaar als coach weet ik hoe ik die inzichten makkelijk kan aanpassen voor jouw specifieke situatie, branche en doelen.

Hierdoor verbeter jij je eigen kennis en ervaring om je autoriteit, vertrouwen en naamsbekendheid met contentmarketing te vergroten. En je vervolgens vol zelfvertrouwen nieuwe klanten weet aan te trekken.
Deze content marketing coach leert jou om contentmarketing op een authentieke manier in te zetten. Waardoor je vol vertrouwen aan de slag kan gaan met je zichtbaarheid.
Deze content marketing coach leert jou om contentmarketing op een authentieke manier in te zetten. Waardoor je vol vertrouwen zelf aan de slag kan gaan met je zichtbaarheid.

Contentmarketing oplossingen voor elk soort ondernemer

Als content marketing coach help ik je om je bedrijf te laten groeien. Om het doel te bereiken waarnaar je op zoek bent. Zoals meer verkopen, meer volgers, meer websiteverkeer, betere rankings of iets anders zijn. Bekijk de verschillende contentmarketing oplossingen en kies wat het beste bij jou aansluit.

Contentmarketing strategie en planning

Content strategie & planning

de basis van je contentmarketing

Doordat we je bestaande inspanningen samen analyseren, ontdek je wat je goed doet en wat je kan verbeteren. En help ik je als marketing coach om een strategie en plan te ontwikkelen waarmee je jouw klanten raakt in hoofd, hart en ziel.

Zo ga je gestructureerd – en vanuit je doelgroep – met contentmarketing aan de slag. En is de kans op succes vele malen groter dan wanneer je zonder plan van start gaat.

Voor de rest leg ik de bal bij jou neer en hou je verantwoordelijk voor het resultaat. Want zo ben je ook sneller geneigd je eraan te houden.

Zichtbaarheidsworkshop

Samen aan de slag met je contentmarketing

Als ondernemer wil je zo efficiënt mogelijk met je tijd omgaan. Je wilt alleen posts maken voor Social Media, blogs schrijven voor je website of nieuwsbrieven uitsturen als dat je iets oplevert.

Maar hoe weet je welke aanpak het beste is voor jouw bedrijf zonder dat je er uren aan kwijt bent? Welke kanalen kun je het beste inzetten om jouw doelgroep te bereiken? En waar ga je eigenlijk over schrijven of video’s van maken?
Tijdens deze persoonlijke strategiesessie krijg je de basis van contentmarketing aangeleerd. In 3 simpele stappen leer je hoe je jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid kunt vergroten op een slimme manier.
Waardoor de moeiteloos de klanten aantrekt waar jij zo happy van wordt. En kan stoppen met content maken die je toch niets oplevert.
Sprekende contentcreatie voor contentmarketing

Content creatie

Moeite met het maken van creatieve content?
Met contentcreatie deel je kennis, vertel je jouw verhaal en bind je klanten aan je merk. Dit kan in de vorm zijn van tekst, beeld of video.
Maar niet iedereen is even goed in het schrijven van pakkende teksten of afbeeldingen maken die je doelgroep aanspreken. Laat mij je helpen. Ook als je slechts wat extra contentondersteuning nodig hebt.

Van het opmaken van je weggever, social media templates of de lay-out van je mailings tot het inschakelen van een fotograaf of copywriter.  Ook kan ik je aanleren om deze contentcreatie skills zelf te ontwikkelen in de vorm van een workshop. 

Voor elke wens zoek ik een passende oplossing.

Slimme contentplanning tools

Zet je contentmarketing plannen om naar daden

Contentmarketing is mooie manier om online op te vallen, klanten aan je te binden, meer verkeer naar je website te leiden en zo nieuwe leads aan te trekken. Maar dan moet je wel de juiste tools hebben om je contentplanning te helpen uitvoeren.

Maar door alleen leuke teksten te verzinnen en mooie visuals te maken ben je er nog niet. Want zonder een duidelijk plan heeft jouw content geen kans van slagen; goede planning tools zijn dan ook onmisbaar. Zo kun je gericht aan de slag en écht naar iets toe werken.
Contentmarketing tools voor meer focus bij je planning
Content marketing coach voor ondersteuning bij je contentmarketing
Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet