Je blog vindbaarheid verbeteren met een blog scan

Leer hoe je jouw blog kunt verbeteren met de Blog Scan

Met de Blog Scan maak ik een helder stappenplan waardoor je exact weet hoe je jouw contentmarketing effectief inzet om je zichtbaarheid te vergroten.

Je bespaart niet alleen tijd, verhoogt jouw expertstatus en leert beter bloggen. Maar ook vergroot je jouw vindbaarheid in Google, want je schrijft alleen nog blogs waar je goed op gevonden wordt én die tegelijkertijd je lezers aanspreken.

Bloggen. Het klinkt zo simpel. Even een leuk stukje tekst schrijven, online zetten en hop de klanten stromen binnen. Maar helaas, zo werkt het niet. Was het maar zo makkelijk.

Er is namelijk een verschil tussen leuk kunnen schrijven en inhoudelijke blogcontent produceren die bijdragen aan langdurig succes. Zodat je niet uren besteed aan mooie verhalen die niemand leest.

Met de Blog Scan ontdek je hoe je blogposts beter kunt optimaliseren voor Google, welk soort blogs bijdragen aan het behalen van je doelen, waar en hoe je de inhoud, structuur en leesbaarheid van je blogs kunt verbeteren, maar ook welk soort onderwerpen jouw doelgroep het meest zullen aanspreken.

Wil jij meer uit je blog halen?

Schrijf jij regelmatig een blog? En vind je het lastig om lezers te bereiken? Een frisse blik kan meer opMERKen, dan wanneer je er zelf naar kijkt. 

De inzichten die je krijgt uit de Blog Scan zijn vooral handig wanneer je met de onderstaande vragen zit:

Ik analyseer je blog op basis van je doelstellingen met een frisse en open blik. Zo krijg je niet alleen zicht op hoe je er nu voor staat, maar ook een helder advies hoe je jouw blogs kunt verbeteren en effectiever inzet voor je marketing doeleinden.

Met het analyse rapport uit de blog scan en een korte sessie van 30 minuten via Zoom, kan je hierna zelf aan de slag gaan. Of we gebruiken dit als leidraad om een effectieve content marketing strategie op te zetten.

Wat zijn de kosten van een Blog Scan?

Blog Scan
159
  • scan op basis van één bestaande blog

  • adviesrapport met feedback via de mail

  • zoomsessie van 30 minuten om het adviesrapport samen door te nemen

  • wat is het doel van je blog en doet het wat het moet doen? (vindbaarheid, naamsbekendheid, leads, omzet?)

  • technische check op structuur, SEO(vindbaarheid), titel en kopjes

  • doelgroep aanspreken: waardevolle inhoud, leesbaarheid, taalgebruik en beeldgebruik

  • komt wie jij bent en waar je voor staat goed naar voren?

  • concrete actiestappen om je blog te verbeteren

  • BONUS: advies over hoe je meer klanten uit je blog kunt halen

  • BONUS: nieuwe blogonderwerpen die perfect aansluiten op je doelgroep

Leer hoe je jouw blog kunt verbeteren met de Blog Scan Leer hoe je jouw blog kunt verbeteren met de Blog Scan Leer hoe je jouw blog kunt verbeteren met de Blog Scan
Zichtbaarheid Workshop in Zuid-Limburg: offline, online de beste worden
Beter zichtbaar worden?

Volg dé zichtbaarheid workshop voor ambitieuze ondernemers

In 3 stappen leer je hoe jij jezelf goed in de markt zet op een authentieke manier, zonder jezelf te verliezen. Zowel voor je website, je social media, je mailings en alle overige communicatie middelen.
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet