Brand Scan

Heb jij een merk waarmee je het hart van jouw droomklant verovert? Ben je nieuwsgierig naar hoe je de aantrekkingskracht van jouw bedrijf kunt vergroten? Ik geef je met een brandscan graag het antwoord.
Hoe authentiek is de branding van jouw merk? Met de merkanalyse ontdek je het antwoord

In een wereld waarin veel verandert, veel informatie online te vinden is en potentiële klanten de aandachtspanne hebben van een goudvis moet je als merk een waardevolle en blijvende impact maken.  Als merk (of brand) moet je daarom heel duidelijk weergeven wie je bent en wat je doet maar vooral ook waar je voor staat. 

Klopt de look en feel op je website met het verhaal dat je vertelt? Hoe kom je over op Social Media of in je nieuwsbrief? Je brand vertelt jouw verhaal als je er niet zelf bij bent om het persoonlijk toe te lichten. Of het nu om een Instagram story, een bedrijfsbrochure of de aankleding van je bedrijfspand of winkel gaat, een duidelijke samenhang is daarom superbelangrijk en versterkt je imago

Met de brandscan ontdek je of jouw merkidentiteit overeenkomt met de merkbeleving van je klant en deze ook daadwerkelijk aanspreekt.

Met de brandscan leer je of jouw merkidentiteit overeenkomt met de merkbeleving

Ontdek de gouden kansen voor je merk

Ben je benieuwd hoe jouw merk er voor staat? Straal jij uit wat je wil uitstralen en roept je merkverhaal de juiste associaties op zodat je jouw klanten raakt in hun hart en ziel

Een frisse blik kan meer opMERKen, dan wanneer je er zelf naar kijkt. Vooral handig wanneer je met de onderstaande vragen zit:

Ik neem je merk volledig onder de loep en analyseer met een frisse en open blik alle communicatiemiddelen die je momenteel inzet. Met de brand scan ga ik na hoe passend en effectief jouw huidige branding is opgezet. Er wordt gekeken of mensen snappen en voelen wie jij werkelijk bent, wat je nou eigenlijk doet en waar jij precies voor staat.

Met deze merkanalyse krijg je niet alleen zicht op hoe je er nu voor staat, maar ook helder advies om jouw merk te versterken of bij te sturen.  Een duidelijke leidraad voor een onderscheidende en opvallende merkidentiteit, die 100% aansluit bij jouw persoonlijkheid. Waarmee jij jezelf kenbaar maakt in de markt zonder ‘bla bla’ of hard geschreeuw.

Hiermee kun je dan zelf aan de slag gaan, of we gebruiken het als leidraad voor een (re)branding traject.

Een waardevol merk start met een inspirerende merkidentiteit

Wat zit er in de Brand Scan?

Ik help je graag om jouw verhaal, jouw bedrijf en jouw intenties helder te krijgen door deze onderdelen van je merk te onderzoeken:

Na de merkanalyse bespreken we tijdens een persoonlijk gesprek van 60 minuten kort de aanleiding voor de brandscan en deel ik je mijn bevindingen. Ook licht ik je toe welke stappen je moet maken om van jouw huidige merk een sterk authentiek en aantrekkelijk merk te maken.

Wat kost het en wat krijg je ervoor terug?

De investering voor een Brandscan is eenmalig € 349,00 excl. BTW. Hiermee krijg je een concrete en heldere merkformulering waar je mee aan de slag kunt gaan. Dit maakt het verschil tussen een gewone klant en een waardevolle ambassadeur voor het leven. En kies je ervoor om samen met mij het (re)branding traject aan te gaan? Dan krijg je de investering van de Brand Scan van mij terug!

Benieuwd wat een Brand Scan voor jouw merk kan betekenen?

Tijdens een vrijblijvend brand consult van 30 minuten bespreken we de aanleiding voor de merk analyse, geef ik aan hoe ik te werk ga en beantwoord eventuele extra vragen die je hebt over je merk. Hierna bepalen we samen wanneer we starten met de Brand Scan en prikken we een moment om de resultaten door te spreken.
Plan het brand consult in mijn online agenda op een moment dat jou dit het beste past.
Brand Scan - Hoe authentiek is jouw merk? Brand Scan - Hoe authentiek is jouw merk?
Zichtbaarheid Workshop in Zuid-Limburg: offline, online de beste worden
Beter zichtbaar worden?

Volg dé zichtbaarheid workshop voor ambitieuze ondernemers

In 3 stappen leer je hoe jij jezelf goed in de markt zet op een authentieke manier, zonder jezelf te verliezen. Zowel voor je website, je social media, je mailings en alle overige communicatie middelen.
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet