Verbeter je vindbaarheid op Google met de website analyse

En ontdek hoe je van minder bezoekers, meer klanten maakt
Wanneer het al een tijd geleden is dat je een website hebt laten maken, is het verstandig om na een bepaalde periode te kijken of de website nog steeds voldoet aan je verwachtingen.
Dan is het verstandig om een website analyse door te voeren. Zodat je exact weet hoe de vork in de steel zit.
Verbeter je vindbaarheid op Google met een website analyse

Ontdek nieuwe kansen met een website analyse

Dat wil niet zeggen dat je website ineens niet meer goed genoeg is hoor. 😉 Maar meestal is het de normaalste zaak van de wereld dat, nadat de website online is gezet, er niet meer kritisch gekeken word naar hoe de website presteert, de vindbaarheid en wat er beter kan. Dat is begrijpelijk. Je verwacht immers dat de website die je hebt laten bouwen volledig klaar is na oplevering.

Daar kan ik volledig inkomen. Desondanks kun je zonder te meten niet weten waar nog groei mogelijk is of de effectiviteit checken. Met een website analyse probeer je de echte sterkten en zwakten van je website in kaart te brengen. Zo krijg je een goede basis om mee van start te gaan. Hiermee kun je de resultaten van de website perfect optimaliseren voor jouw ideale (potentiële) klant.

Maak van jouw website een conversie machine!

Door middel van een website analyse kunnen we exact zien wat er goed werkt en welke verbeterpunten er eventueel zijn.

Google Analytics is een gratis statistiekenprogramma van Google die sinds de oplevering van je website data heeft verzameld (mits dit goed is ingesteld).

Het doel van Analytics is om de beheerder of eigenaar van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen, vindbaarheid en paginaweergaves. Hiermee kun je dus perfect zien wat bijvoorbeeld de herkomst is van jouw bezoekers, hoe lang men op een bepaalde pagina blijft, op welke pagina men de website verlaat en welke bezoekers je het meeste opleveren.

Maar met alleen de resultaten uit een Google Analytics scan ben je er nog niet. Tijdens deze volledige check wordt ook gekeken naar hoe het brein van jouw klant werkt en hoe je deze nóg beter kunnen aanspreken.

Met behulp van de conversie optimalisatie tips uit de website analyse leer je herkennen waar website bezoekers je site verlaten en hoe je dit kunt voorkomen. 

Ontdek strategische informatie die er écht toe doet!
Website beter vindbaar maken met een website analyse

Laat je website groeien met een website analyse

Ga goed van start om jouw klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn én online verder te groeien.

Naast dat ik je inzicht geef in hoe jij de vindbaarheid van je website of webshop beter kunt optimaliseren voor Google, krijg je ook alle tips en adviezen die je helpen om van minder bezoekers, meer klanten te maken. Het kleinste detail kan al een verdubbeling voor je omzet betekenen! Plus je krijgt alle verborgen informatie boven water om strategische keuzes te maken voor een betere vindbaarheid.

Zo kost een website analyse je geen geld, maar levert het het op.

Met de website analyse krijg je een helder inzicht in:

Je bent namelijk veel gerichter bezig en weet exact waar je de focus op moet leggen aan de hand van harde feiten. Met deze verbeteringen kan je dus jouw business met 10%, 30% of zelfs 50% beter laten presteren. Want hoe hoger de bezoekerswaarde is, hoe beter en sneller jij je omzet verhoogt.

Maak jouw website beter vindbaar in Google

Als je een beetje handig bent, kun je al veel van mijn tips en aanbevelingen direct zelf doorvoeren op de website om hem te verbeteren. Maar als je toch nog wat hulp nodig hebt, ben ik er voor je.

De kosten voor een website analyse incl. een adviesgesprek is € 399,00 excl. BTW. Voor een diepgaande analyse van je webshop is dit € 499,00 excl. BTW.

In het analyserapport van ca. 20 pagina’s leg ik je precies uit hoe je alle adviezen in de praktijk brengt en neem de tijd voor jouw vragen.
Dit is een website analyse die nét dat stapje verder gaat.

Het resultaat? Je krijgt een website die zo goed geoptimaliseerd is, dat Google bijna verplicht is om jou die nummer 1 positie te geven.

Investeren in jezelf, dat verdien je (terug)!

Vraag de website analyse nu aan

Wil je jouw website verbeteren dan is het belangrijk om te weten waar het mis gaat en waarom. Een website analyse geeft je het antwoord op deze vragen. Wanneer je een website analyse laat doorvoeren krijg je een helder inzicht in waarom jouw site geen verkeer genereert of waarom jouw conversies niet verbeteren.

Daarnaast ontdek je waar er kansen liggen om de vindbaarheid van je website te verbeteren. Alsook hoe je jouw bezoekers op de juiste manier aanspreekt om met jou in zee te gaan.

Zeg ‘ja’ tegen een website die voor jou werkt!

Een website analyse werkt zowel voor een website of webshop, maar ook voor een website gemaakt in Wix. Ik help je graag op de juiste weg.

 

Verbeter je vindbaarheid op Google met een website analyse
Zichtbaarheid Workshop in Zuid-Limburg: offline, online de beste worden
Beter zichtbaar worden?

Volg dé zichtbaarheid workshop voor ambitieuze ondernemers

In 3 stappen leer je hoe jij jezelf goed in de markt zet op een authentieke manier, zonder jezelf te verliezen. Zowel voor je website, je social media, je mailings en alle overige communicatie middelen.
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet