Meld je aan voor het gratis webinar: Verover het hart van je ideale klant

Heeft jouw website die optimale klant- en merkbeleving?

Heb jij een optimale klant- en merkbeleving op je website?

Ontdek met de Merkanalyse welke factoren een positief of juist negatief effect hebben op hoe een websitebezoeker de merkbeleving op je website ervaart.

Hierna kan je zelf je website optimaliseren naar een site waarbij een bezoeker aan alles voelt dat het klopt. En ze bij jou aan het juiste adres zijn. Het resultaat? Een betere vindbaarheid, minder bezoekers die je website verlaten, meer leads en dus meer omzet.

Als een website bezoeker zich niet aangesproken voelt, is hij weg...

Wanneer je een website laat maken, wordt er voornamelijk gekeken naar de vindbaarheid en de snelheid van de site. Want als je niet gevonden wordt, of de site niet snel genoeg laadt, dan loop je klanten mis. Maar meestal gaat die  website uitsluitend over “onze diensten” en “onze producten” die je levert en over het bedrijf zelf. 

En dan vergeet je eigenlijk de reden WAAROM je jouw website laat maken. Namelijk voor je klant! Goed vindbaar zijn op Google is leuk. Maar die gaat echt niet zorgen dat er producten worden verkocht of dat iemand je inhuurt voor je diensten.

Dus je kan nog zo’n snelle website of de eerste positie in Google hebben… Als je bezoeker binnen een paar seconden geen reden ziet om te blijven, is hij weg. Want die bezoeker zoekt naar een oplossing voor zijn probleem in de eerste instantie. En niet naar jouw platte product of dienst.

Met een optimale merkbeleving op je website maak je het verschil

Overal waar jouw potentiële klanten komen, worden zij blootgesteld aan communicatieboodschappen van honderden bedrijven. Net als dat van jou. Allemaal roepen zij dat ze dé oplossing hebben voor die klant. Waarom zou een klant dan specifiek voor jouw bedrijf moeten kiezen? Hoe maak je het onderscheid? En kan je jouw merk eruit laten springen?

Het antwoord is best eenvoudig: met een optimale klant- en merkbeleving op je website.

Hierdoor kan een website bezoeker sneller begrijpen wat jij voor hem of haar kan betekenen. Maar ook of jij de juiste persoon bent om die klant te helpen.

Een website bezoeker moet aan alles voelen dat deze op de juiste plek is

Begrijp jij wat jouw website bezoekers voelen, denken en ervaren als ze op je website komen?

Je krijgt namelijk maar één kans op een eerste indruk. Dus diegene moet aan alles voelen dat deze op de juiste plek is bij jou. Je maakt het onderscheid doordat je aangeeft dat zijn of haar probleem kent, de belevingswereld begrijpt en weet wat het met ze doet. 

En die verbinding laat je zien met herkenbaar beeldmateriaal en aansprekende teksten die helemaal bij jou én je droomklant passen. Op die manier trek je jouw droomklant aan. Zo MERKT deze dat je van waarde bent voor hem of haar. Daarna pas kun je het hebben over jouw prachtige oplossingen.

Twijfel jij of je huidige website jouw potentiële klanten op dit moment ook écht aanspreekt? Doe dan de Merkanalyse voor een optimale merkbeleving op je website!

Ontdek hoe je de online merkbeleving van je website kan verbeteren

In de Merkanalyse nemen we in 90 minuten je website samen onder de loep. En ga je ontdekken hoe je de website merkbeleving kunt verhogen voor jouw specifieke website met simpele aanpassingen die je zelf makkelijk kan doorvoeren. Waardoor je een website krijgt waarmee jij jezelf onderscheidend maakt in de online markt. Maar ook je droomklant op de juiste manier aanspreekt zonder ‘bla bla’ of hard geschreeuw.

Tijdens deze één-op-één sparringsessie bekijken we welke factoren een positief of juist negatief effect hebben op de klant- en merkbeleving van je website:
Het resultaat? Een betere vindbaarheid, minder bezoekers die je website verlaten, meer leads en dus meer omzet.

Hoe vraag je de Merkanalyse aan?

Door op die mooie rode knop te drukken kan je direct de Merkanalyse bestellen. Na jouw bestelling, ontvang je een mail om deze sessie in te boeken in mijn online agenda op een moment dat jou dit het beste past.

De investering voor een Merkanalyse is eenmalig € 179,00 excl. BTW.

Na afloop ontvang je een lijst met de belangrijkste aanpassingen die je zelf kan doorvoeren op 1 A4. Hiermee heb je een duidelijke leidraad om je website merkbeleving te verbeteren. Waardoor een website bezoeker straks voelt dat alles klopt, het ze raakt en ze continu bevestigt dat ze bij jou aan het juiste adres zijn.

Heb jij een optimale merkbeleving op je website? Heb jij een optimale merkbeleving op je website?
Personal branding geeft jouw authenticiteit weer, wie jij als ondernemer bent

Ken jij de Focus Academie al?

Speciaal voor de DIY ondernemer die zelf aan de slag wil. Door middel van coaching, workshops en slimme tools ontdek je hoe je focus kan aanbrengen in je Merk en Marketing. Waardoor je een solide basis krijgt, zodat je gerichter kan mikken en aantrekkelijk wordt voor de allerbeste klanten.

Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet