Image
Top
Navigatie
Blog update op 29-06-2018 Leestijd: 1 minuten

MUKIE-ART webshop; creatief en uniek!

Online webshop voor mixed media kunst, illustraties en fotografie.

De MUKIE-ART website is vanaf vandaag online!

MUKIE-ART webshop is online

Pas afgestudeerd aan de Kunstacademie te Hasselt, maar mijn hele leven al omringd door kunst. Creatief bezig zijn is mijn passie. Het zit in mijn bloed. Dat uit ik zowel bij mijn bedrijf ill graff design in grafische vormgeving, webdesign en fotografie, als in mijn kunst en illustraties.

Daarom heb ik nu een aparte webshop gemaakt met een overzicht van mijn kunstwerken, illustraties en fotografie.

Ga naar de webshop MUKIE-ART

Geïnspireerd door actualiteiten, het dagelijkse leven, alsook mijn eigen fantasie. Vaak persoonlijke projecten, allemaal met een eigen verhaal. Kunst, in welke vorm dan ook, moet je immers aan het denken zetten en voortdurend blijven fascineren. Vandaar dat ik het maatschappelijk verantwoorde kunst noem.

De mixed media items zijn in beperkte oplage verkrijgbaar in de webshop. Daarnaast kun je leuke creatieve doe-tips bekijken, mijn gedachtekronkels lezen en andere dingen die mij inspireren.

Laat je meevoeren op mijn gedachtekronkels, ontrafel de diverse hersenspinsels en dompel je onder in mijn kijk op de wereld.

Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

Delen is lief

Geschreven door

Muriel Snijders - Brand coach

Hi! Ik ben Muriel en heb inmiddels al honderden ondernemers geholpen met hun online én offline zichtbaarheid op het gebied van branding, design en social media. Met mijn jarenlange ervaring kan ik ondernemers en bedrijven net als jij helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Want geen enkel bedrijf is hetzelfde. Ik zorg dat je een sterk merk krijgt dat je doelgroep aanspreekt en je bedrijf laat groeien. Spreek ik je snel?

Volg illgraffdesign op Instagram

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account