Image
Top
Navigatie

Nieuwtjes

De (on)zin wat ons bezig houdt. Het laatste nieuws in het vak en tips/tricks voor in het veld.

Around the world in seven drams – whisky tasting

Hou jij van reizen en is jouw lievelingsdrank whisky? Zet 9 maart dan in je agenda! In deze proeverij o.l.v. The Whiskyfriend verleggen we de grenzen en maken we een rondje om de wereld met 7 verrassende whisky’s.Meer weten?

8 top tips die elke blogger moet weten

8 blog tips die zowel beginnende als ervaren bloggers kunnen gebruiken om een blog succesvol te maken. Een succesvol blog krijg je immers niet zomaar, hier moet je hard voor werken.Meer weten?

Sigaren rollen en heerlijke whisky proeven, een top combinatie!

Hou jij van sigaren én van whisky? Dan hebben we op 20 april iets heel moois voor je in petto. Keep on rollin’, rollin’, rollin’ tijdens onze Rolling Cigars & Delicious Whisky Workshop. Leer het oude ambacht van sigaren maken met Ria Bos, onder het genot van 6 heerlijke whisky’s, persoonlijk uitgekozen door Frans Brouwer van “The Whiskyfriend”.Meer weten?

2018 staat voor de deur…

Ook wij zijn de laatste puntjes van onze to-do lijst aan het afvinken. Toch staan we nog even stil bij het afgelopen jaar vol toffe projecten, nieuwe connecties en de hartverwarmende complimenten. En maken we van deze mogelijkheid gebruik om je te informeren dat ill graff design vanaf 21 december tot en met 3 januari 2018 gesloten is. Vanaf 4 januari staan wij uiteraard weer voor je klaar.Meer weten?

Simpele tips om je website privacy vriendelijker te maken

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) komt eraan. Galina Nelissen van Flegal Juridisch Advies geeft je een aantal praktische tips om je website privacyvriendelijker te maken.Meer weten?

Gratis Scandinavisch design kerstkadopapier en mooie giftlabels

Uiteraard wil je een mooie kado-stapel onder de boom maken voor de kerst, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig hebben ill graff design en Mukie-ART ontwerpen gemaakt in Scandinavisch design die je gratis kunt downloaden. Door de handgetekende giftlabels mix en match te combineren met het bijpassende kadopapier krijg je een super feestelijk kado dat iedereen wel wilt krijgen. Zie het als ons kadootje voor jou!Meer weten?

De whisky, sherry en kaasproeverij die je niet wil missen!

Dat kaas zich graag laat begeleiden door wijn, bier of port is bekend. Maar wist je dat Sherry, maar ook Whisky in combinatie met kaas je smaakaspecten laat ontdekken die je niet voor mogelijk houdt?Meer weten?

Gratis contentkalender 2018 voor al je marketingdoeleinden

De contentkalender 2018 helpt je bij het organiseren van je content. Daarop baseer je je online en offline marketingwerkzaamheden. Download hem nu gratis en begin het nieuwe jaar vol inspiratie!Meer weten?

Movember, maand van de snor

OK, ik ben geen man en heb ook geen snor 😉 Toch aandacht voor de snor en wel vanwege Movember. Help mee om impact te maken op het gezicht van de gezondheid van de man.Meer weten?

Hoe moet je effectief bloggen met gratis checklist

Misschien denk je nu dat je al precies weet wat je moet doen voor, tijdens en na het publiceren van je blogberichten, maar doe je dit eigenlijk wel? Het zal je verbazen hoeveel bloggers niet weten wat ze moeten doen naast het schrijven van de tekst en het creëren van een blog post afbeelding.

We hebben een checklist voor je gemaakt welke je helpt om meer lezers naar je blogberichten te trekken, meer inschrijvingen op de nieuwsbrief te krijgen én helpt je om je SEO in orde te brengen.Meer weten?

© Copyright 2018 ill graff design | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Mijn account | Winkelmand