Image
Top
Navigatie

Nieuwtjes

De (on)zin wat ons bezig houdt. Het laatste nieuws in het vak en tips/tricks voor in het veld.

Gratis contentkalender 2019 voor al je marketingdoeleinden

De contentkalender 2019 helpt je bij het organiseren van je content. Daarop baseer je je online en offline marketingwerkzaamheden. Download hem nu gratis en begin het nieuwe jaar vol inspiratie!Meer weten?

Webshop tip: klanten bedanken is klanten binden

Een eenvoudig, klein bedankbriefje kan ervoor zorgen dat jouw klant zich geliefd voelt en voordat je het weet bedankt die klant jou in overvloed. Ik leg je graag de voordelen uit waarom klanten bedanken meer klanten aan je kan binden.Meer weten?

Retouren verminderen van je webwinkel: 5 tips

Nederlanders sturen bijna helft van hun online gekochte kleding weer terug! Schrik jij ook net zo hard als ik als je dit leest? Daarom heb ik 5 tips voor jou als webwinkel eigenaar die je direct kunt toepassen om het aantal retouren direct te verminderen.Meer weten?

Spark up your business

Laten we eerlijk tegen elkaar zijn, als ondernemer heb je bergen werk liggen en soms raakt dan de structuur een beetje zoek. Ik help je met het stroomlijnen van processen, kijk wat er geautomatiseerd of vereenvoudigd kan worden zodat jij weer toe komt aan jouw passie, namelijk je bedrijf. Meer weten?

Hoe verloopt een rebranding proces? (3)

Na flink wat brainstormen, het opstellen van het moodboard en de ontwikkeling van het logo is de volgende stap aan de beurt, de huisstijl ontwikkeling. Waarbij het van belang is dat de individuele producten samen een eenheid vormen, maar ook afzonderlijk staan als een huis. Volg het proces van A-Z met mij mee.Meer weten?

Hoe verloopt een rebranding proces? (2)

De vorige keer heb ik het gehad over de gedachte achter het rebranden van ill graff design en is een Pinterest-bord gemaakt met de stijlen die mij aanspreken. In dit deel van het rebranding proces gebruik ik het Pinterest-moodboard om een logo te ontwerpen. Volg je mee?Meer weten?

Hoe verloopt een rebranding proces? (1)

Het oude jasje dat zo heerlijk zat, is na al die jaren een beetje te krap en flets geworden. De look, de feel, het past niet meer bij de strategie en visie van IGD. Tijd om een nieuwe jas aan te trekken dat beter past bij mijn energie, richting, merkwaarden en klantbehoefte. En direct ook een geweldige kans om stapsgewijs een kijkje achter de schermen te geven over hoe ik dit rebranding proces aanpak.Meer weten?

Waarom bloggen als webwinkel belangrijk is

Een webwinkel blog levert alleen voordeel op als je het goed aanpakt. Of heb je al een blog voor je webwinkel maar weet je niet waarover je moet schrijven? Wij leggen je graag uit waarom bloggen zo belangrijk is en geven je meteen inspirerende onderwerpen die je direct kunt toepassen.Meer weten?

Hoe schrijf je een verslag van een evenement?

Je evenement stopt niet wanneer je begint met opruimen. Een geweldige blogpost na het evenement zal de rest van het jaar doorklinken. Wij vertellen je hoe.Meer weten?

7 redenen waarom je moet bloggen als bedrijf

Een blog, je kunt er als bedrijf eigenlijk niet meer zonder. Toch zijn er veel bedrijven die nog niet bloggen. Omdat ze geen tijd hebben, omdat “alles toch op Facebook staat” of omdat ze niet weten waarover ze moeten bloggen. We zetten graag 7 redenen op een rijtje voor je waarom een blog voordelen kan bieden en uiteindelijk kan zorgen voor meer omzet voor jou en je bedrijf.Meer weten?

© Copyright 2019 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Mijn account | Winkelmand