Image
Top
Navigatie

Nieuwtjes

De (on)zin wat ons bezig houdt. Het laatste nieuws in het vak en tips/tricks voor in het veld.

Een heerlijke whisky nosing & tasting avond!

Whisky, Whiskey met een e, Blend, Malt, Peated wil jij de smaakverschillen hier tussen weten? Dan is deze workshop in september echt iets voor jou. Tijdens deze nosing & tasting gaan we diverse whisky’s proeven o.l.v. The Whisky Friend te SittardMeer weten?

Rum & Cigars tasting

Een fijnproeverij waarbij je, net als een echte Cubaan, deze “wereldberoemde delicatesse” met liefde zal roken onder het genot van diverse heerlijke rumsoorten!
Meer weten?

Drukwerk of zelf printen, waar kies jij voor?

De keuze ligt uiteraard ook aan het soort informatie dat je wilt (laten) drukken. We leggen je graag alle voor-en nadelen van laten drukken of zelf printen haarfijn uit.Meer weten?

Inspiratie tripje

Van woensdag 3 mei tot en met 10 mei gaan we even inspiratie opdoen in het buitenland. Genieten van nieuwe uitzichten, nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe smaken uitproberen. Het avontuur wacht op ons, dus we pakken snel het koffer in en gaan! Alle mails, apps, sms en telefoontjes zullen na 11 mei worden beantwoord.Meer weten?

Workshop sigaren maken

Leer sigaren maken van de sigaar maakster van Nederland Ria Bos en word een officieel sigarenroller. Inclusief een heerlijke lunch verzorgd door Eetcafé en partycentrum Mareveld. Reserveer nu alvast een plekje voor jou en je vrienden!Meer weten?

Yokoso festival te Hasselt

In 2017 viert de Japanse Tuin van Hasselt zijn 25ste verjaardag en dat moet gevierd worden! Proef van alle aspecten van de Japanse cultuur in de Hoofdstad van de Smaak tijdens het Yokoso Festival tussen 4 maart en 31 oktober 2017. Op tal van locaties in Hasselt ontdek je een andere Japan-beleving. Waaronder de papieren jurk van Muriel Snijders als haar eindwerk voor de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten. Meer weten?

ill graff design bestaat 6 jaar!

6 jaar! Hoe lang? 6 jaar! Hoe dat voelt? Als een enorme mijlpaal. Er zijn momenten dat het lijkt alsof we nog maar een paar weken bestaan, zo snel veranderen wij mee met onze relaties en de markt. We zijn als team super trots op het feit dat we dit met elkaar hebben mogen bereiken. En ik als eigenaar natuurlijk helemaal. We creëren keer op keer prachtige projecten, en ook doelen op persoonlijk vlak worden behaald met een enorme drive en enthousiasme.Meer weten?

Mijn website zonder HTTPS wordt als onveilig gezien, hoe los je dat op?

Steeds vaker zie je bij sommige websites de melding: je verbinding is niet privé of deze website is niet veilig. Wat houdt dat precies in en hoe los je dat op voor je bestaande website?Meer weten?

Bijna aan het einde van 2016

2017 staat al voor de deur, maar toch wil ik graag even met je terugblikken op het afgelopen jaar. Want, al zijn de voorbereidingen voor 2016 in volle gang, er is nog veel te doen tot het einde van dit jaar. Ook maak ik meteen van deze mogelijkheid gebruik om je te informeren dat ill graff design vanaf 23 december tot en met 1 januari 2017 gesloten is. Vanaf 2 januari staan we uiteraard weer voor je klaar!Meer weten?

Web design trends voor 2017

De web trends voor 2017 zijn voornamelijk de sterk aanwezige typografie, knallende kleuren en animaties. Wil jij ook weten wat de overige 6 trends zijn? Lees dan snel verder!Meer weten?

© Copyright 2017 ill graff design | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Mijn account | Winkelmand