Image
Top
Navigatie

Nieuwtjes

De (on)zin wat ons bezig houdt. Het laatste nieuws in het vak en tips/tricks voor in het veld.

Gratis contentkalender 2019 voor al je marketingdoeleinden

De contentkalender 2019 helpt je bij het organiseren van je content. Daarop baseer je je online en offline marketingwerkzaamheden. Download hem nu gratis en begin het nieuwe jaar vol inspiratie!Meer weten?

Hoe verloopt een rebranding proces? (3)

Na flink wat brainstormen, het opstellen van het moodboard en de ontwikkeling van het logo is de volgende stap aan de beurt, de huisstijl ontwikkeling. Waarbij het van belang is dat de individuele producten samen een eenheid vormen, maar ook afzonderlijk staan als een huis. Volg het proces van A-Z met mij mee.Meer weten?

Hoe verloopt een rebranding proces? (2)

De vorige keer heb ik het gehad over de gedachte achter het rebranden van ill graff design en is een Pinterest-bord gemaakt met de stijlen die mij aanspreken. In dit deel van het rebranding proces gebruik ik het Pinterest-moodboard om een logo te ontwerpen. Volg je mee?Meer weten?

Hoe verloopt een rebranding proces? (1)

Het oude jasje dat zo heerlijk zat, is na al die jaren een beetje te krap en flets geworden. De look, de feel, het past niet meer bij de strategie en visie van IGD. Tijd om een nieuwe jas aan te trekken dat beter past bij mijn energie, richting, merkwaarden en klantbehoefte. En direct ook een geweldige kans om stapsgewijs een kijkje achter de schermen te geven over hoe ik dit rebranding proces aanpak.Meer weten?

Waarom bloggen als webwinkel belangrijk is

Een webwinkel blog levert alleen voordeel op als je het goed aanpakt. Of heb je al een blog voor je webwinkel maar weet je niet waarover je moet schrijven? Wij leggen je graag uit waarom bloggen zo belangrijk is en geven je meteen inspirerende onderwerpen die je direct kunt toepassen.Meer weten?

Hoe schrijf je een verslag van een evenement?

Je evenement stopt niet wanneer je begint met opruimen. Een geweldige blogpost na het evenement zal de rest van het jaar doorklinken. Wij vertellen je hoe.Meer weten?

7 redenen waarom je moet bloggen als bedrijf

Een blog, je kunt er als bedrijf eigenlijk niet meer zonder. Toch zijn er veel bedrijven die nog niet bloggen. Omdat ze geen tijd hebben, omdat “alles toch op Facebook staat” of omdat ze niet weten waarover ze moeten bloggen. We zetten graag 7 redenen op een rijtje voor je waarom een blog voordelen kan bieden en uiteindelijk kan zorgen voor meer omzet voor jou en je bedrijf.Meer weten?

Welke impact heeft de GDPR / AVG op mijn mailings?

Vanaf 25 mei 2018 treedt de nieuwe Europese wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), of internationaal beter bekend als GDPR (General Data Protection Regulation), in werking. Het aftellen is begonnen, terwijl voor veel bedrijven nog niet helemaal duidelijk is wat de AVG voor gevolgen gaat hebben voor hun manier van zaken doen. In deze blogpost leggen we je graag uit wat de nieuwe wet voor je e-mailmarketingactiviteiten betekent. Meer weten?

7 Instagram fouten die je beter kunt vermijden

Wanneer je volgers als bedrijf probeert op te bouwen op Instagram zijn er bepaalde fouten die je op je zakelijke account beter kunt vermijden, vooral deze…Meer weten?

Around the world in seven drams – whisky tasting

Hou jij van reizen en is jouw lievelingsdrank whisky? Zet 9 maart dan in je agenda! In deze proeverij o.l.v. The Whiskyfriend verleggen we de grenzen en maken we een rondje om de wereld met 7 verrassende whisky’s.Meer weten?

© Copyright 2018 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Mijn account | Winkelmand