Ondernemercoach - coaching voor ondernemers die willen groeien

Ondernemerscoach: sparren met een ervaren ondernemer

Veel ondernemers lopen op een bepaald moment vast. Want je loopt steeds tegen beperkingen aan, je privéleven lijdt onder de druk van je bedrijf, ervaart veel stress, of je wilt groeien, maar je weet niet hoe je dit goed aanpakt. Als ondernemerscoach ga ik naast je staan en help je de focus te vinden die je nodig hebt.

Als ondernemer voel je constant een bepaalde druk. Bijvoorbeeld om succesvol te zijn, veel omzet te draaien, goed zichtbaar te zijn of om aan andermans verwachtingen te voldoen. Daardoor sta je constant op AAN. 

Net zoals jij weet ik na 12+ jaar dat het ondernemerschap niet altijd een feestje is. En je niet elke dag vol energie je bed springt om aan de slag te gaan. Dat je het gevoel hebt steeds in rondjes te lopen, maar geen steek verder komt…

Het ondernemerschap kan soms zwaar vallen

Want er komt nogal wat kijken bij het ondernemer zijn. Het is niet puur bezig zijn met waar je goed in bent. Zo heb je jouw administratie, verzekeringen, inkoop, marketing, acquisitie… Bovendien komen er dagelijks nog allerlei problemen, uitdagingen, kansen en bedreigingen op je pad waar je iets mee moet;

Trek je niet de klanten aan die je wilt hebben?

Klanten die jou niet waarderen en wat jij voor ze kan betekenen daar ben je wel klaar mee. Bijvoorbeeld de stresskip, rupsjenooitgenoeg, de koopjesjagers en al die andere irritante klanten die je als een sloofje behandelen. Je wil stiekem alleen nog maar werken met écht leuke klanten die je energie geven. Hoe kan je die leuke klanten aantrekken?

Ben je steeds druk bezig, maar kom je geen stap vooruit ?

Als ondernemer werk je dag en nacht aan je bedrijf. Je agenda staat bomvol met afspraken, eindeloze to-do-lijstjes, nieuwe ideetjes voor producten of diensten, reminders en noem maar op. Maar je krijgt geen voldoening (meer) van je harde werken. En je vraagt je soms af waar je het nog allemaal voor doet?

Zijn er eindeloos veel dingen die je 's nachts wakker houden?

Je ligt in bed, starend naar het plafond en je blijft maar malen in je hoofd. Waardoor jij niet alleen steeds in hetzelfde rondje blijft draaien. Maar ook voel jij je vermoeid, ongemotiveerd of lusteloos.

Ben je wel goed genoeg?

Twijfel je vaak aan jezelf of je kunnen? En heb jij gedachtes zoals: Zitten mensen überhaupt op mij te wachten? Kan ik dit wel, wat als er geen klanten meer komen? Mijn concurrenten doen het veel beter dan ik.

Vind je het moeilijk om de juiste balans te houden?

Je weet dat persoonlijk geluk en zakelijk succes hand in hand gaan. Maar je hebt het gevoel dat je steeds tussen beide moet kiezen. Waardoor je privé leven effect heeft op de groei van je bedrijf en je bedrijf haar weerslag heeft op je gezin.

Hou jij jezelf onnodig klein?

Omdat je bescheiden bent, sta je niet graag "in the picture". Maar ook weet je dat je meer van jezelf moet laten zien om je zichtbaarheid te vergroten van je bedrijf. Tegelijkertijd vraag jij je af: wie ben ik om...?

Heb je het gevoel dat je er alleen voor staat?

In je directe omgeving ben je omringd door ja-knikkers of mensen die zelf geen ondernemer zijn. Zij begrijpen je niet of geven je - ook al is het goedbedoeld - vaak advies waar je niets aan hebt. Waardoor je het gevoel krijgt dat je er alleen voor staat. En dat kan soms best pittig zijn.

Focus je te weinig op de essentie van je bedrijf?

Mis je de strategie en focus om concrete stappen te zetten met je bedrijf? En heeft de waan van de dag je vast in haar grip? Waardoor jij je aan het eind van de week/maand of jaar vaak afvraagt wat je eigenlijk allemaal hebt gedaan...

Merk je dat je steeds minder plezier haalt uit wat je doet?

Hoewel je succesvol bent, merk je toch dat het enthousiasme, de passie voor je werk langzamerhand afneemt. Waar het aan ligt, daar kan je de vinger niet precies op leggen. Is het tijd voor wat anders?

Verval je steeds opnieuw in je oude gedrag?

Je maakt mooie plannen, maar ze uitvoeren komt er maar niet van. Want je loopt tegen dingen aan, steelt ze steeds vaker uit, raakt gefrustreerd.. En uiteindelijk stop je die mooie plannen weer in de koelkast. Vervolgens ga je weer verder op de manier zoals je altijd al deed. Zucht.

Ondernemerscoach helpt je groeien als ondernemer door te sparren over de dingen waar je tegenaan loopt
Een goede ondernemerscoach helpt je groeien als ondernemer door te sparren over de dingen waar je tegenaan loopt

Een ondernemerscoach helpt je weer zaken op scherp te stellen

Ik weet hoe het voelt. Of je nu al jaren ondernemer bent, of pas gestart. Iedere ondernemer zal zich vast in het bovenstaande herkennen. En natuurlijk kun je alles zelf gaan ondervinden en ontdekken. Echter verlies je hierdoor veel tijd, maak je al snel kostbare fouten en zal het ondernemerschap je uiteindelijk opbranden. 

En laten we even heel eerlijk tegen elkaar zijn… dit heb je vast al geprobeerd, maar het werkte niet. 

Anders was je nu niet hier beland. Soms kan je gewoon wat hulp gebruiken. Om het ondernemerschap wat lichter te maken. Je uit je blinde vlek te halen en je op scherp te stellen.

Gedegen kennis van hoe het beter kan

Daarom hebben bijna alle succesvolle ondernemers een zakelijke sparringpartner of ondernemerscoach waar ze mee kunnen sparren. 

Een ondernemerscoach helpt jou om focus aan te brengen, zodat je de juiste stappen kan zetten. Iemand die je strategieën, tactieken en manieren leert om nog meer uit het leven én je bedrijf te halen. Waardoor je weer toekomt aan dat waarvoor je gemaakt bent.

Want laten we wel wezen… we zijn allemaal mens. En we hebben niet alle wijsheid in pacht. Ik ook niet. Maar we kunnen wel leren van elkaar. Zowel van elkaars succes, tegenslagen en de manier hoe we hiermee omgaan.

Samen leren: Ondernemerscoaching voor ondernemers en ZZP-ers

Ook voor mij was het ondernemer zijn niet vanzelfsprekend...

Hoewel mijn beide ouders – en nog 5 generaties erboven – ondernemers waren, had ik wel een idee van wat het ondernemerschap inhield. Maar niet wat het betekende om een ondernemer te zijn. Laat staan hoe het voelde om een succesvolle ondernemer te zijn.

En dat is ook niet iets dat iemand je 123 kan leren. Want er bestaat geen handboek “Hoe word ik een succesvolle ondernemer?” waarmee je aan de slag kan. Dit is iets dat je moet ervaren. Door risico’s te nemen, buiten je gebaande paden te durven lopen en veel op je snufferd te vallen. Maar ook door je weer te herpakken en opnieuw op te staan. Ondernemen is niet voor niets een werkwoord.

Zelfs met een heel kennispakket aan ervaring achter de kiezen als consultant, projectleider en internationaal trainer/coach in diverse branches, liep ik steeds opnieuw tegen dingen aan. Voornamelijk mijzelf. Want als ik makkelijk 2 banen en een studie tegelijkertijd kon volgen, dan moest dit ook wel lukken. Dus aan mijn tomeloze inzet of ambitie lag het niet. 

Je moet niet alles alleen willen doen

Maar ik vond het antwoord ook niet door mijn neus in diverse mindset- en ondernemers boeken te stoppen. Of de talloze DIY YouTube video’s en online cursussen. Met de bedoeling daar mijn aha-moment uit te halen.
Ofschoon ik daar wel veel aan heb gehad (en een paar mooie technieken uit heb opgedaan), kon ik niet alles 1-op-1 toepassen. Dus ben ik gaan onderzoeken wat voor mij werkt. Ook schakelde ik een ondernemerscoach in. Want je kan maar tot op zekere hoogte met jezelf spiegelen. 

Doordat ik kon sparren met een andere ervaren ondernemer, heb ik inzichten op kunnen doen waar ik anders nooit zelf op was gekomen.

Soms moet je uit de waan van de dag stappen

Gewoon even uit je bedrijf. En het vanuit een ander perspectief bekijken. Zodat je issues beter leert inschatten, je ze goed kan aanpakken, zonder dat je steeds tegen dezelfde dingen blijft aanlopen of het allemaal alleen moet uitvogelen. Want daar word niemand vrolijk van.

En het maakt niet uit of je wel of geen personeel hebt, starter bent of een ouwe rot in het vak, je veel of weinig omzet draait… Je moet bereid zijn om het beste uit jezelf en je bedrijf te willen halen

Alleen zo kun je die succesvolle ondernemer worden (en blijven) die je voor ogen hebt. Daarnaast is ondernemerscoaching niet alleen goed voor jezelf, maar ook fijn voor je klanten.

Want als je goed in je vel zit, bewust en effectief bezig bent en duidelijke focus voor ogen hebt, werkt dit door op alles wat je doet.

En dat wens ik ook voor jou.

Coach voor ondernemers voor meer inzicht en groei in het ondernemerschap

Focus on where you want to go, not on what you fear.

Tony Robbins - auteur, coach, motivational speaker en filantroop

Hoe kan ik jou helpen als ondernemerscoach?

Wanneer je op zoek bent naar iemand die jouw rol als ondernemer gaat overnemen, ben ik niet de juiste match. Want om verandering teweeg te brengen, zal je er zelf iets voor moeten doen. 

Als sparringpartner kan ik je enkel de tools overhandigen en het advies, jij moet zelf de stappen zetten. Zie mij daarom als een “fitness coach” die je helpt wanneer je het nodig hebt. Maar dan voor je bedrijf. In de sportschool heb je soms ook een coach nodig die jou even verder op weg helpt.

Dat is ook wat ik doe als ondernemerscoach.

Met de bedoeling dat je de juiste focus terug hebt, weet wat je volgende stap is en de resultaten behaalt die jij wil behalen. Waardoor je opnieuw vol passie en plezier aan de slag kunt en er voldoening uit haalt. En je erop kan vertrouwen dat wat je doet, ook goed doet en dat het klopt

En je moet niet bang zijn dat ik je als sparringpartner af en toe eens even stevig aanpak. Ondernemers zijn namelijk eigenwijs. Dat ben ik ook, maar dan wel met goed onderbouwde argumenten. 😉
Ook als je al jarenlang ondernemer bent, kan het best lastig zijn om je zichtbaarheid op een passende manier te vergroten en te verbeteren. Muriel wist al snel met gerichte vragen de voor mij juiste stijl te vinden. Haar adviezen volgen op logische wijze uit een weldoordachte dialoog.
branding en marketing coach voor mediator uit Heerlen
Hans Verstappen
Conflictcoach - Corio Bemiddeling en Mediation
Zoekende naar informatie over marketing en social media kwam ik bij Muriel terecht. Ik heb haar leren kennen als een sociale, warme, vriendelijke dame met passie voor haar werk. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Al tijdens ons eerste gesprek kreeg ik goede tips, eyeopeners en tools om mee aan de slag te gaan. Muriel is professioneel, doortastend, beschikt over een goed empathisch vermogen. Zij weet feilloos aandachtspunten te vinden en te benoemen. Het is fijn om iemand te hebben gevonden die met mij meedenkt en bruikbare adviezen en tools geeft. Ik verheug mij op een vruchtbare samenwerking en kijk al uit naar ons volgende gesprek!
Gina van Dijk
Mosstovo – Kledingwinkel Noorwegen

Verwacht geen high-end businesscoach

Ten eerste gebruik ik geen woorden als high-end of je naar de next level tillen, dat laat ik liever over aan anderen. Ik sta liever met beide pootjes op de grond en geef realistisch advies waar je echt iets mee kan. 

Ten tweede richt een businesscoach richt zich puur op het bedrijf. Een ondernemerscoach, zoals ik, richt zich op de ondernemer en de mens die hier achter schuilt. 

In mijn ogen kan je een bedrijf namelijk niet coachen. Dit pak je aan met de mens die erachter zit. Want de keuzes die een ondernemer maakt voor zijn of haar bedrijf, die maken uiteindelijk het verschil of een bedrijf succesvol wordt.

Wil je weten of wij een match zijn?

Natuurlijk moet er een bepaalde basis van vertrouwen zijn, wil ik jou goed kunnen helpen. Daarom  start ik altijd eerst met een gratis koffiedate. Dit is een korte sparringsessie van 30 minuten via de telefoon of  videobellen om te zien of het klikt. Dus eigenlijk is het een digitaal bakkie doen met een andere ervaren ondernemer. 😉 

Voor sommige ondernemers is deze sparringsessie van 30 minuten vaak al voldoende om vooruit te kunnen. Enkel door even te sparren met iemand die je dingen weer in het juiste perspectief laat zien. En je haalt uit je blinde vlek.

Koffiedate - korte coaching sessie voor ondernemers
Gisterochtend een telefonisch gesprek gehad met Muriel over het opstarten van mijn eigen bedrijf. We hebben gesproken over waar mijn krachten liggen, wat mijn aanpak uniek maakt, welke klanten je wel en niet wilt hebben en hoe je nou een leuke bedrijfsnaam bedenkt. Muriel is een heerlijk enthousiast en eerlijk mens. Een gesprek met haar loopt zo makkelijk en vloeiend, alsof je elkaar al een hele tijd kent. Als je iemand zoekt die professioneel is, kennis van zaken heeft en net zo enthousiast is over jouw bedrijf als jijzelf, neem dan contact met Muriel op. Je doet jezelf en je bedrijf er een plezier mee.
Celine Cremers
Startende ondernemer
Via een oproepje in een netwerk groep kwam ik met Muriel in contact. Zij bood mij een sparringsessie aan en daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. In de call heb ik 4 kantjes vol geschreven met alle tips en feedback en inzichten die ze me gaf. Hieruit bleek wel dat ze veel kennis van zaken heeft en heeft ze mij overtuigd dat ze veel kennis heeft over hoe je jezelf (of in dit geval je stichting) goed in beeld brengt. Met haar tips kan ik weer even vooruit, maar ik zou in de toekomst zeker Muriel weer benaderen voor hulpvragen hierbij
Marleen van der Horst
Stichting Rocking Up X-mas
Asset 3 - Meer focus voor je merk en marketing

Waar ik voor sta

No-nonsense communicatie,
doelgericht + betrokken,
authentieke merken,
slimmer werken
met duurzame strategieën.

Wat ik niet doe

Trends volgen,
jezelf klein houden,
gladde praatjes,
quickfix oplossingen,
of om dingen heen draaien.

Asset 4 - Meer focus voor je merk en marketing

Ondernemerscoaching gericht op jouw specifieke hulpvraag

Wanneer je er voor kiest dat wij een match zijn, zal ik je een van de 2 onderstaande coaching sessies adviseren. Of – en dat kan ook – je doorverwijzen naar een specialist die jou beter kan ondersteunen.

Maar als je wilt sparren over het ondernemerschap of verdieping zoekt bij een specifiek vraagstuk voor je Merk & Marketing kan je bij mij als coach terecht. 

Zo heb je niet alleen een vaste sparringpartner die jouw taal spreekt, motiveert, kritische vragen stelt, je aan het denken zet. Maar ook een ondernemerscoach die de kennis in huis heeft, de stok achter de deur is en je helpt om de juiste knopen door te hakken. 

Single Spark Sessie

Even kort samen sparren met een ervaren ondernemer
179 losse sparring sessie
 • coaching sessie van 90 minuten
 • persoonlijk 1-op-1 of via videobellen
 • zowel voor zakelijke als privé doelen
 • meer rust in je hoofd en vertrouwen in wat je doet
 • nieuwe inzichten en veel aha-momentjes
 • handvatten om zelf mee aan de slag te gaan
 • externe blik van een ervaren ondernemer
Ik vond de sparringsessie met Muriel erg prettig. Ze denkt goed mee en heeft leuke tips waar ik mee aan de slag kan. Wat ik ook erg prettig vind is dat Muriel je met het totale concept van je bedrijf behulpzaam kan zijn. Heel erg bedankt!
Ondernemerscoach voor handgemaakte juwelen
Rilana
Isja Jewels – Handgemaakte, unieke en persoonlijke sieraden
Ik vond het gesprek met jou super prettig. Jij gaf me de ruimte om open over mezelf te vertellen. Daarbij straal je positiviteit en luchtigheid uit. Ik heb je als authentiek, helder en direct ervaren. Bedankt nogmaals voor je tijd. Was zeker van waarde voor mij.
Marcel Boymans
Mind & Bodyworker

Make it Bloom

Gerichte marketing coaching over een specifiek onderwerp
450 losse marketing coaching sessie
 • marketing coaching sessie van 3 uur
 • persoonlijk 1-op-1 of via videobellen
 • gericht merk en marketing advies
 • to-the-point oplossingen voor jouw hulpvraag
 • een duidelijke focus op wat belangrijk is
 • voor zowel de korte als de lange termijn
 • nazorg mogelijk met marketing on demand
* Nazorg mogelijk in de vorm van een strippenkaart om je op het juiste spoor te houden en bij te sturen waar nodig.
Als ik zeg dat Muriel een duizendpoot is dan doe ik haar tekort. Een duizendpoot kenmerkt zich namelijk door generalisme en in de breedte overal wel ergens verstand van hebben. Bij Muriel is het een duizendpoot van breedte en diepte. Zelden een technisch onderlegd, creatief, strategisch en operationeel bevangen persoon leren kennen met daarbij een gezonde meedenkende commerciële inslag én realisme en dat in één persoon. Haar expertise is zo breed dat het benoemen teveel ruimte vergt en kan enkel afsluiten dat zij een "schot in de roos" is.
Online marketing coach voor website, social media en mailings
Mark Eurlings
Opmax - Online marketing & SEO
Hartstikke leuk open gesprek gevoerd over hoe en vooral ook waarheen ik wil en kan groeien. Muriel heeft veel scherpe inzichten en samen zijn we tot inzichten gekomen die ik alleen niet bereikt had (of pas veel later). Dankzij Muriel weet ik nu waar ik mijn focus op kan leggen en tevens de bevestiging dat ik ook al goed op weg ben. Bedankt!
Rik Broers
Startende ondernemer
Een goede coaching sessie met een sparringpartner voor ondernemers levert je inzicht op

Welke onderwerpen komen aan bod?

Aangezien je 24 uur per dag ondernemer bent, komt vrijwel alles aan bod tijdens de coaching sessies. Je zakelijke leven en je persoonlijke situatie zijn namelijk onlosmakelijk aan elkaar verbonden en heeft invloed op elkaar.

Als ik kijk naar de ondernemers die ik al heb kunnen helpen, zijn de meest voorkomende onderwerpen waarover wij sparren: 

Door het stellen van subtiele vragen heeft Muriel me gedwongen om mijn start up vanuit een ander licht te bekijken en heeft ze me laten inzien dat mijn benadering niet de juiste was. Mijn koers is onveranderd, maar het voertuig is door de heldere kijk van Muriel veranderd. En dit alleen al tijdens een van haar bekende koffiemomenten.
On target marketing
Boris Cornelissen
On Target – Doelencoach
Toen ik Muriel via de dierenartsenpraktijk (waar ik destijds werkte) leerde kennen, was er al direct een klik en zij is eigenlijk mijn eerste stap richting ondernemerschap geweest in meerdere aspecten. Nu ik, een aantal jaren later, volledig voor mezelf ben begonnen, heeft zij mij de belangrijkste handvatten gegeven als ondernemer. Ik ben vanuit mijn doelgroep gaan denken als katten expert. Haar benadering is enorm fijn en als ik dat met steekwoorden moet omschrijven, komen de woorden professioneel, begripvol en hartelijk het sterkst naar voren. Zij weet precies hoe het ondernemen werkt en deelt haar kennis met de passie en enthousiasme die ik duidelijker in mijzelf ben gaan zien door haar. Fantastisch mens om mee te werken!
Kattenexpert - Kattencoach
Kelsey Hendriks
Kattenexpert & gedragstherapeut bij Kels' Cats
Muriel geeft duidelijke tips die gericht zijn op jouw specifieke situatie. In mijn geval vond ik het fijn dat ze het vanuit een creatieve kant kon bekijken. Ik heb nu een duidelijke analyse van mijn bedrijf en goede tips waar ik mee aan de slag kan.
Andrea Beckers
BeckFlash Fotografie
Net een eerste coaching call gehad met Muriel. Ik mocht haar alles vragen: van doelgroep over prijszetting naar mogelijke zoekwoorden van mijn ideale klant. Ze gaf rechttoe-rechtaan haar mening en advies. Het was een zeer open en fijn gesprek.
Tina Tits
Grafisch ontwerp Tina
Hartstikke leuk open gesprek gevoerd over hoe en vooral ook waarheen ik wil en kan groeien. Muriel heeft veel scherpe inzichten en samen zijn we tot inzichten gekomen die ik alleen niet bereikt had (of pas veel later). Dankzij Muriel weet ik nu waar ik mijn focus op kan leggen en tevens de bevestiging dat ik ook al goed op weg ben. Bedankt!
Rik Broers
Startende ondernemer

Overtuigd? Dan boek nu jouw coaching sessie in

Zodat je opnieuw vol passie en plezier aan de slag kunt en er voldoening uit haalt. Waardoor je erop kan vertrouwen dat wat je doet, ook goed doet en dat het klopt. Met de bedoeling je weer vol zelfvertrouwen zit, de balans en focus terug hebt en de resultaten behaalt die jij wil behalen.

Met als gevolg dat je zelfstandig ondernemerschap (weer) een feestje vindt én oprecht gelukkig bent met wat je doet. Kortom dat je weer gelooft in wat je te bieden hebt en de focus om te komen waar je wilt zijn. 

Blijf niet hangen in het oude patroon van niet durven, te lastig en het steeds maar uitstellen. Hierdoor maak je groei onmogelijk. Durf te kiezen voor een bedrijf waar je gelukkig van wordt. 

Dus boek nu jouw sparringsessie in mijn online agenda op een moment dat dit jou het beste uitkomt. Dan duiken we samen in je huidige situatie, zodat je meer helderheid krijgt over waar je tegenaan loopt. Na het gesprek heb je het inzicht waar je naar op zoek bent en de handvaten om er zelf mee aan de slag te gaan. 

Laten we samen de uitdaging aangaan! 💛
⁠Ik ben er klaar voor, jij ook?

Veelgestelde vragen voor deze ondernemerscoach

Een Business Buddy is iemand die net als jij ondernemer is, maar in een ander vakgebied zit of al wat meer ervaring heeft met het ondernemerschap. Door kennis uit te wisselen en elkaar te motiveren, kan je elkaar helpen om een betere ondernemer te worden.

Een ondernemerscoach gaat met je in gesprek, maar praat niet met je mee. Wat een business buddy soms wel doet, om je gevoelens niet te krenken. Zo zorg ik als sparringpartner ervoor dat jij als ondernemer eerlijke feedback krijgt, zonder doekjes erom te winden. Kritisch, maar op een opbouwende manier. 😉 Waardoor je anders gaat denken over het ondernemerschap, hoe je de dingen doet die je doet, je toekomst en vooral ook over jezelf.

Wanneer je toch liever een Business Buddy zoekt, dan is mijn Flourish and Bloom Mastermind waarschijnlijk een betere fit.

Twijfel je nog of ik de ondernemerscoach ben die je zoekt? Plan dan eerst een gratis koffiedate in. Dit is een vrijblijvende coaching sessie van 30 minuten via de telefoon of videobellen. Op die manier leren we elkaar beter kennen. Ik wil namelijk dat jij 100% zeker weet dat ik de juiste ondernemerscoach voor jou ben. Want anders gaat het sowieso niet werken. Niet voor jou, maar ook niet voor mij.

Neem dus je tijd, lees deze pagina nog eens rustig door en plan dan een koffiedate om al je aanvullende vragen te stellen. Dan ontdek je meteen of wij de juiste match zijn.

Het kan zijn dat ik jou als ondernemerscoach op sommige vlakken niet afdoende helpen. Dan verwijs ik je graag door naar een specialist op dit vakgebied. Aangezien zij jou hierin perfect kunnen ondersteunen. Denk aan lifecoaching, burn-outs, bedrijfsovername, subsidie aanvragen en dergelijke…

Soms kan het ondernemerschap best lastig zijn en zit je midden in je blinde vlek. Dan wil je even kort sparren met een ervaren ondernemer. Hiervoor bied ik de Single Spark sparringsessie aan. Om je te helpen dingen in een ander licht te zien.

Dit is voor veel ondernemers een prettige en laagdrempelige manier om nieuwe inzichten op te doen. 

Bij de Make it Bloom coaching sessie gaan we in op een specifieke hulpvraag voor het vermarkten van je bedrijf. Waarbij we kijken hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien op een efficiënte en doeltreffende manier. 

Uiteraard kan dat. Tijdens de eerste coaching sessie bespreken we jouw hulpvraag en kan je er zelf al mee aan de slag. Maar merk je nu dat je toch blijvend ondersteuning nodig hebt, of iemand die je helpt op het juiste spoor te blijven, dan maken we gebruik van een strippenkaart voor coaching on demand met een gereduceerd tarief.

Wanneer je niet in Limburg woont of liever digitaal wilt sparren, dan kan dat natuurlijk ook! Je kan dit direct aangeven wanneer je jouw coaching sessie inboekt.

Jouw tijd is kostbaar, net zoals mijn tijd. Maar ik weet ook hoe het is om ondernemer te zijn en dat het dan nét even niet uitkomt. Je toch even een klant wilt helpen of naar een betaalde klus moet. Dat begrijp ik. Dan kan je met de link in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen, tot 24 uur van te voren je coaching sessie verzetten of annuleren. Dat is wel zo handig. 😉

Als je ondernemer bent (ja, ook ZZP-ers vallen hieronder) dan kun je de coaching sessies gewoon opvoeren als bedrijfskosten. Wel zo fijn!

Geld zou nooit een issue mogen spelen als het gaat om de groei als ondernemer. Dus uiteraard is dit mogelijk. Stuur mij dan even een mailtje op info@illgraff-design.com.

Ondernemerscoach - Sparringpartner voor ondernemers Ondernemerscoach - Sparringpartner voor ondernemers Ondernemerscoach - Sparringpartner voor ondernemers
Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
5 Shares
Pin4
Share1
Share
WhatsApp
Tweet