Als ondernemerscoach help ik jou om te groeien als ondernemer en als mens

Sparringpartner voor ondernemers

Succesvol ondernemen met je bedrijf is niet altijd gemakkelijk. Je houdt enorm veel ballen in de lucht, probeert de juiste balans te vinden tussen zakelijk en privé, de focus te behouden, te groeien als ondernemer en je dromen waar te maken.

En dagelijks komen er allerlei problemen, uitdagingen, kansen en bedreigingen op je pad waar je iets mee moet. Welke kansen moet je pakken? Waar zeg je nee tegen? Want je weet niet wat je wilt en eigenlijk wil je alles. Hoe maak je de juiste keuzes? 

Daardoor sta je constant op AAN. En krijg je het gevoel dat je in rondjes loopt maar geen steek verder komt. Bovendien weet je dat het anders zou moeten kunnen. Alleen die eerste stap… Waar moet je mee beginnen?

Het ondernemerschap kan soms zwaar vallen

Want er komt nogal wat kijken bij het ondernemer zijn (ondernemerschap); Administratie, verzekeringen, inkoop, marketing, acquisitie… En daarbovenop komen ook nog eens de onderstaande dingen waar je tegenaan loopt:

 • Er zijn eindeloos veel dingen die je 's nachts wakker houden?

  Je ligt in bed, starend naar het plafond en je blijft maar malen in je hoofd. Waardoor jij niet alleen steeds in hetzelfde rondje blijft draaien. Maar ook voel jij je vermoeid, ongemotiveerd of lusteloos.

 • Trek je niet de klanten aan die je wilt hebben?

  Klanten die jou niet waarderen en wat jij voor ze kan betekenen daar ben je wel klaar mee. Bijvoorbeeld de stresskip, rupsjenooitgenoeg, de koopjesjagers en al die andere irritante klanten die je als een sloofje behandelen. Je wil stiekem alleen nog maar werken met écht leuke klanten die je energie geven.

 • Ben je steeds druk bezig, maar kom je geen stap vooruit?

  Als ondernemer werk je dag en nacht aan je bedrijf. Je agenda staat bomvol met afspraken, eindeloze to-do-lijstjes, nieuwe ideetjes voor producten of diensten, reminders en noem maar op. Maar je krijgt geen voldoening (meer) van je harde werken. En je vraagt je soms af waar je het nog allemaal voor doet?

 • Ben je wel goed genoeg?

  Twijfel je vaak aan jezelf of je kunnen? En heb jij gedachtes zoals: Zitten mensen überhaupt op mij te wachten? Kan ik dit wel, wat als er geen klanten meer komen? Mijn concurrenten doen het veel beter dan ik.

 • Vind je het moeilijk om de juiste balans te houden?

  Je weet dat persoonlijk geluk en zakelijk succes hand in hand gaan. Maar je hebt het gevoel dat je steeds tussen beide moet kiezen. Waardoor je privé leven effect heeft op de groei van je bedrijf en je bedrijf haar weerslag heeft op je gezin.

 • Hou jij jezelf onnodig klein?

  Omdat je bescheiden bent, sta je niet graag "in the picture". Maar ook weet je dat je meer van jezelf moet laten zien om je zichtbaarheid te vergroten van je bedrijf. Tegelijkertijd vraag jij je af: wie ben ik om...?

 • Heb je het gevoel dat je er alleen voor staat?

  In je directe omgeving ben je omringd door ja-knikkers of mensen die zelf geen ondernemer zijn. Zij begrijpen je niet of geven je - ook al is het goedbedoeld - vaak advies waar je niets aan hebt. Waardoor je het gevoel krijgt dat je er alleen voor staat. En dat kan soms best pittig zijn.

 • Focus je te weinig op de essentie van je bedrijf?

  Mis je de strategie en focus om concrete stappen te zetten met je bedrijf? En heeft de waan van de dag je vast in haar grip? Waardoor jij je aan het eind van de week/maand of jaar vaak afvraagt wat je eigenlijk allemaal hebt gedaan...

 • Merk je dat je steeds minder plezier haalt uit wat je doet?

  Hoewel je succesvol bent, merk je toch dat het enthousiasme, de passie voor je werk langzamerhand afneemt. Waar het aan ligt, daar kan je de vinger niet precies op leggen. Is het tijd voor wat anders?

 • Verval je steeds opnieuw in je oude gedrag?

  Je maakt mooie plannen, maar ze uitvoeren komt er maar niet van. Want je loopt tegen dingen aan, steelt ze steeds vaker uit, raakt gefrustreerd.. En uiteindelijk stop je die mooie plannen weer in de koelkast. Vervolgens ga je weer verder op de manier zoals je altijd al deed. Zucht.

Ondernemerscoach helpt je groeien als ondernemer door te sparren over de dingen waar je tegenaan loopt
Een goede ondernemerscoach helpt je groeien als ondernemer door te sparren over de dingen waar je tegenaan loopt

Een ondernemerscoach helpt je orde op zaken te stellen

Ik weet hoe het voelt. Of je nu al jaren ondernemer bent, of pas gestart. Iedere ondernemer zal zich vast in het bovenstaande herkennen. En natuurlijk kun je alles zelf gaan ondervinden en ontdekken. Echter verlies je hierdoor veel tijd, maak je al snel kostbare fouten en zal het ondernemerschap je uiteindelijk opbranden. 

Daarom hebben bijna alle succesvolle ondernemers een zakelijke sparringpartner of ondernemerscoach waar ze mee kunnen sparren. Een ondernemerscoach helpt jou om de juiste stappen te zetten. Iemand die je strategieën, tactieken en manieren kan leren om nog meer uit het leven én je bedrijf te halen. Zodat je kan groeien als ondernemer en weer kan doen waarvoor je gemaakt bent.

MET EEN BAK VOL AAN GEDEGEN KENNIS VAN “HOE HET BETER KAN ” HELP IK JE ALS SPARRINGPARTNER GRAAG OP JOUW WEG NAAR SUCCES.

Samen sparren over het ondernemerschap

Wil je eindelijk jouw dromen realiseren en groeien als ondernemer en mens?

Door middel van coaching kan ik je ondersteunen om jouw doelen te bereiken. Niet alleen met kennis uit de boeken. Maar ook met mijn jarenlange ervaring als consultant in diverse branches, als 6e graad ondernemer en als merk & marketing coach.

Niet volgens het boekje. Noch via een one-size-fits-all succesformule of hoe het volgens anderen moet. Maar toegesneden op jouw eigen manier. En in jouw ritme.

Omdat dit de enige manier is dat het echt gaat werken voor jou en je bedrijf.

Wat haal je uit deze coaching voor ondernemers?

Een goede coaching sessie met een sparringpartner levert je niet alleen inzichten op, maar een plan waarbij jij je goed voelt. Waardoor je weer vooruit gaat kijken.

Zodat je opnieuw vol passie en plezier aan de slag kunt en er voldoening uit haalt. Waardoor je erop kan vertrouwen dat wat je doet, ook goed doet en dat het klopt. Met de bedoeling je weer vol zelfvertrouwen zit, de balans en focus terug hebt en de resultaten behaalt die jij wil behalen.

Coaching is niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor je klanten.

Want als je goed in je vel zit, bewust en effectief bezig bent en een doel voor ogen hebt, werkt dit door op alles wat je doet.

Sparringpartner voor ondernemers voor meer inzicht en groei in het ondernemerschap
Ook als je al jarenlang ondernemer bent, kan het best lastig zijn om je zichtbaarheid op een passende manier te vergroten en te verbeteren. Muriel wist al snel met gerichte vragen de voor mij juiste stijl te vinden. Haar adviezen volgen op logische wijze uit een weldoordachte dialoog.
branding en marketing coach voor mediator uit Heerlen
Hans Verstappen
Conflictcoach - Corio Bemiddeling en Mediation
Zoekende naar informatie over marketing en social media kwam ik bij Muriel terecht. Ik heb haar leren kennen als een sociale, warme, vriendelijke dame met passie voor haar werk. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Al tijdens ons eerste gesprek kreeg ik goede tips, eyeopeners en tools om mee aan de slag te gaan. Muriel is professioneel, doortastend, beschikt over een goed empathisch vermogen. Zij weet feilloos aandachtspunten te vinden en te benoemen. Het is fijn om iemand te hebben gevonden die met mij meedenkt en bruikbare adviezen en tools geeft. Ik verheug mij op een vruchtbare samenwerking en kijk al uit naar ons volgende gesprek!
Gina van Dijk
Mosstovo – Kledingwinkel Noorwegen

Wat doe je als ondernemerscoach tijdens een sparringsessie?

Allereerst moeten we natuurlijk kijken of het klikt. Want om resultaatgericht te kunnen werken aan persoonlijke ontwikkeling en professionele groei is vertrouwen in jouw sparringpartner enorm belangrijk. Daarom start ik altijd met een eenmalige gratis koffiedate. Dit is een korte sparringsessie van 30 minuten via de telefoon of Zoom(beeldbellen). Dus eigenlijk is het een digitaal bakkie doen met een andere ervaren ondernemer. 😉

Voor sommige ondernemers is deze sparringsessie van 30 minuten vaak al voldoende om vooruit te kunnen. Enkel door even te sparren met iemand die je dingen weer in het juiste perspectief laat zien. En je haalt uit je blinde vlek.

Maar ook als je meer wilt weten over het ondernemerschap of verdieping zoekt bij een specifiek vraagstuk voor je Merk & Marketing kan je bij mij als coach terecht. Zo heb je niet alleen een vaste sparringpartner die jouw taal spreekt, motiveert, kritische vragen stelt, je aan het denken zet. Maar ook een ondernemerscoach die de kennis in huis heeft, de stok achter de deur is en je helpt knopen door te hakken. 

Een goede coaching sessie met een sparringpartner voor ondernemers levert je inzicht op

Welke onderwerpen komen aan bod?

Aangezien je 24 uur per dag ondernemer bent, komt vrijwel alles aan bod tijdens de coaching sessies. Je zakelijke leven en je persoonlijke situatie zijn namelijk onlosmakelijk aan elkaar verbonden en heeft invloed op elkaar.

Als ik kijk naar de ondernemers die ik al heb kunnen helpen, zijn de meest voorkomende onderwerpen waarover wij sparren: 

Ik vond de sparringsessie met Muriel erg prettig. Ze denkt goed mee en heeft leuke tips waar ik mee aan de slag kan. Wat ik ook erg prettig vind is dat Muriel je met het totale concept van je bedrijf behulpzaam kan zijn. Heel erg bedankt!
Ondernemerscoach voor handgemaakte juwelen
Rilana
Isja Jewels – Handgemaakte, unieke en persoonlijke sieraden
Als ik zeg dat Muriel een duizendpoot is dan doe ik haar tekort. Een duizendpoot kenmerkt zich namelijk door generalisme en in de breedte overal wel ergens verstand van hebben. Bij Muriel is het een duizendpoot van breedte en diepte. Zelden een technisch onderlegd, creatief, strategisch en operationeel bevangen persoon leren kennen met daarbij een gezonde meedenkende commerciële inslag én realisme en dat in één persoon. Haar expertise is zo breed dat het benoemen teveel ruimte vergt en kan enkel afsluiten dat zij een "schot in de roos" is.
Online marketing coach voor website, social media en mailings
Mark Eurlings
Opmax - Online marketing & SEO

Ben ik de juiste match als sparringpartner?

Wanneer je er voor kiest dat wij een match zijn, plan je jouw coaching sessie in. Hiermee heb je meteen een vast blok in jouw agenda (en een stok achter de deur) om te werken aan jouw bedrijf.  Tijdens onze sparringsessie draait het 100% puur om jou en jouw doelen. Waarbij je niet gestoord wordt door je alledaagse bezigheden. Maar je puur bezig bent met jouw ondernemerschap vraagstukken en persoonlijke dilemma’s. Noem het me-time. 😉

Met als doel: groei van jou als persoon, groei van het merk en groei van je bedrijf.

Wat is het absoluut niet?

Wanneer je op zoek bent naar iemand die jouw rol als ondernemer gaat overnemen, ben ik niet de juiste match. Want om verandering teweeg te brengen, zal je er zelf iets voor moeten doen. Als sparringpartner kan ik je enkel de tools overhandigen en het advies, jij moet zelf de stappen zetten. Zie mij daarom als je “fitness coach’ die je helpt wanneer je het nodig hebt. Maar dan voor je bedrijf. In de sportschool heb je soms ook een coach nodig die jou steeds weer even verder en op weg helpt. Dat is ook wat ik doe als sparringpartner!

Met als doel dat die ondernemersvlam binnen in jou na een sparringsessie opnieuw uitgroeit tot een laaiend vuur. En we er samen alles uit halen wat er in zit. Waardoor je weer met passie AAN jouw bedrijf werkt in plaats van IN jouw bedrijf. 

Focus on where you want to go, not on what you fear.

Tony Robbins - auteur, coach, motivational speaker en filantroop

Is een ondernemerscoach wel iets voor mij?

Het maakt niet uit of je wel of geen personeel hebt, starter bent of een ouwe rot in het vak, je veel of weinig omzet draait… Je moet bereid zijn om het beste uit jezelf te willen halen

En een sparringsessie met een ervaren ondernemerscoach zorgt daarvoor.
Namelijk soms moet je uit de waan van de dag stappen. Even uit je bedrijf. En het vanuit een ander perspectief bekijken. Zodat je nieuwe inzichten opdoet, issues beter leert aanpakken, zonder dat je steeds tegen dezelfde dingen blijft aanlopen of het allemaal alleen moet uitvogelen. Want daar word niemand vrolijk van.

Zo kun je werken aan jezelf als persoon en je bedrijf. Waardoor je die succesvolle ondernemer wordt (en blijft) die je voor ogen hebt. 

Met als gevolg dat je zelfstandig ondernemerschap (weer) een feestje vindt én oprecht gelukkig bent met wat je doet. Kortom dat je weer gelooft in wat je te bieden hebt en de focus om te komen waar je wilt zijn. 

En je moet niet bang zijn dat ik je als sparringpartner af en toe eens even stevig aanpak. Ondernemers zijn namelijk eigenwijs. Dat ben ik ook, maar dan wel met goed onderbouwde argumenten. 😉
Gisterochtend een telefonisch gesprek gehad met Muriel over het opstarten van mijn eigen bedrijf. We hebben gesproken over waar mijn krachten liggen, wat mijn aanpak uniek maakt, welke klanten je wel en niet wilt hebben en hoe je nou een leuke bedrijfsnaam bedenkt. Muriel is een heerlijk enthousiast en eerlijk mens. Een gesprek met haar loopt zo makkelijk en vloeiend, alsof je elkaar al een hele tijd kent. Als je iemand zoekt die professioneel is, kennis van zaken heeft en net zo enthousiast is over jouw bedrijf als jijzelf, neem dan contact met Muriel op. Je doet jezelf en je bedrijf er een plezier mee.
Celine Cremers
Startende ondernemer
Via een oproepje in een netwerk groep kwam ik met Muriel in contact. Zij bood mij een sparringsessie aan en daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. In een call van een uur heb ik 4 kantjes vol geschreven met alle tips en feedback en inzichten die ze me gaf. Hieruit bleek wel dat ze veel kennis van zaken heeft en heeft ze mij overtuigd dat ze veel kennis heeft over hoe je jezelf (of in dit geval je stichting) goed in beeld brengt. Met haar tips kan ik weer even vooruit, maar ik zou in de toekomst zeker Muriel weer benaderen voor hulpvragen hierbij
Marleen van der Horst
Stichting Rocking Up X-mas

Welke coaching past het beste bij jou?

Ik heb 3 coaching pakketten voor je opgezet. Dat maakt het lekker duidelijk en transparant.

Koffiedate
Liever eerst uitproberen?
gratiseenmalig vrijblijvend sparren
Een koffiedate is een eenmalige, vrijblijvende sparringsessie van maximaal 30 minuten.
 • sessie van 30 minuten

 • frisse blik van iemand die meedenkt

 • via Zoom of per telefoon

Aanbevolen

Single Spark Sessie
even kort samen de diepte in
179een enkele losse sessie

Loop je ergens tegenaan en wil je even sparren met een ervaren ondernemer? Dan is dit jouw beste keuze.

 • sessie van 90 minuten

 • nieuwe inzichten en veel aha-momentjes

 • handvaten om zelf mee aan de slag te gaan
 • externe blik van een ervaren ondernemer

 • zowel voor zakelijke als privé doelen

 • meer rust in je hoofd en vertrouwen in wat je doet
+ Alle voordelen
Make it Bloom
intensief aan de slag met je bedrijf
279een enkele losse sessie

Gericht adviesgesprek over het vermarkten van je bedrijf op een specifiek gebied. Hoe kunnen we jouw merk laten groeien op een efficiënte manier voor meer resultaat?

 • sessie van 3 uur

 • gericht Merk & Marketing advies zonder het eindeloos vergaderen of de lange saaie rapporten die toch in je la belanden

 • een duidelijke focus op wat belangrijk is
 • to-the-point oplossingen voor jouw hulpvraag

 • meer inzicht en ideeën, waar je zelf doelgericht mee aan de slag kunt gaan

 • Nazorg mogelijk in de vorm van een strippenkaart om je op het juiste spoor te houden en bij te sturen waar nodig.

+ alle voordelen
Door het stellen van subtiele vragen heeft Muriel me gedwongen om mijn start up vanuit een ander licht te bekijken en heeft ze me laten inzien dat mijn benadering niet de juiste was. Mijn koers is onveranderd, maar het voertuig is door de heldere kijk van Muriel veranderd. En dit alleen al tijdens een van haar bekende koffiemomenten.
On target marketing
Boris Cornelissen
On Target – Doelencoach
Toen ik Muriel via de dierenartsenpraktijk (waar ik destijds werkte) leerde kennen, was er al direct een klik en zij is eigenlijk mijn eerste stap richting ondernemerschap geweest in meerdere aspecten. Nu ik, een aantal jaren later, volledig voor mezelf ben begonnen, heeft zij mij de belangrijkste handvatten gegeven als ondernemer. Ik ben vanuit mijn doelgroep gaan denken als katten expert. Haar benadering is enorm fijn en als ik dat met steekwoorden moet omschrijven, komen de woorden professioneel, begripvol en hartelijk het sterkst naar voren. Zij weet precies hoe het ondernemen werkt en deelt haar kennis met de passie en enthousiasme die ik duidelijker in mijzelf ben gaan zien door haar. Fantastisch mens om mee te werken!
Kattenexpert - Kattencoach
Kelsey Hendriks
Kattenexpert & gedragstherapeut bij Kels' Cats
Ik vond het gesprek met jou super prettig. Jij gaf me de ruimte om open over mezelf te vertellen. Daarbij straal je positiviteit en luchtigheid uit. Ik heb je als authentiek, helder en direct ervaren. Bedankt nogmaals voor je tijd. Was zeker van waarde voor mij.
Marcel Boymans
Mind & Bodyworker
Net een eerste coaching call gehad met Muriel. Ik mocht haar alles vragen: van doelgroep over prijszetting naar mogelijke zoekwoorden van mijn ideale klant. Ze gaf rechttoe-rechtaan haar mening en advies. Het was een zeer open en fijn gesprek.
Tina Tits
Grafisch ontwerp Tina
Hartstikke leuk open gesprek gevoerd over hoe en vooral ook waarheen ik wil en kan groeien. Muriel heeft veel scherpe inzichten en samen zijn we tot inzichten gekomen die ik alleen niet bereikt had (of pas veel later). Dankzij Muriel weet ik nu waar ik mijn focus op kan leggen en tevens de bevestiging dat ik ook al goed op weg ben. Bedankt!
Rik Broers
Startende ondernemer

Boek nu jouw sparringsessie

Blijf niet hangen in het oude patroon van niet durven, te lastig en het steeds maar uitstellen. Hierdoor maak je groei onmogelijk. Durf te kiezen voor een bedrijf waar je gelukkig van wordt. 

Dus boek nu jouw sparringsessie in mijn online agenda op een moment dat dit jou het beste uitkomt. Dan duiken we samen in je huidige situatie, zodat je meer helderheid krijgt over waar je tegenaan loopt. Na het gesprek heb je het inzicht waar je naar op zoek bent en de handvaten om er zelf mee aan de slag te gaan. 

Laten we samen de uitdaging aangaan! 💛
⁠Ik ben er klaar voor, jij ook?

Veelgestelde vragen voor deze ondernemerscoach

Een businesscoach richt zich puur op het bedrijf. Een ondernemerscoach, zoals ik, richt zich op de ondernemer en de mens die hier achter schuilt. In mijn ogen kan je een bedrijf namelijk niet coachen. Dit pak je aan met de mens die erachter zit. Want de keuzes die een ondernemer maakt voor zijn of haar bedrijf, die maken uiteindelijk het verschil of een bedrijf succesvol wordt.
Een Business Buddy is iemand die net als jij ondernemer is, maar in een ander vakgebied zit of al wat meer ervaring heeft met het ondernemerschap. Door kennis uit te wisselen en elkaar te motiveren, kan je elkaar helpen om een betere ondernemer te worden.

Een sparringpartner gaat met je in gesprek, maar praat niet met je mee. Wat een business buddy soms wel doet, om je gevoelens niet te krenken. Zo zorg ik als sparringpartner ervoor dat jij als ondernemer eerlijke feedback krijgt, zonder doekjes erom te winden. Kritisch, maar op een opbouwende manier. 😉 Waardoor je anders gaat denken over het ondernemerschap, hoe je de dingen doet die je doet, je toekomst en vooral ook over jezelf.

Wanneer je toch liever een Business buddy zoekt, dan is mijn Flourish and Bloom Mastermind waarschijnlijk een betere fit.

Twijfel je nog of ik de ondernemerscoach ben die je zoekt? Plan dan eerst een gratis koffiedate in. Dit is een vrijblijvende coaching sessie van 30 minuten via de telefoon of Zoom. Op die manier leren we elkaar beter kennen. Ik wil namelijk dat jij 100% zeker weet dat ik de juiste ondernemerscoach voor jou ben. Want anders gaat het sowieso niet werken. Niet voor jou, maar ook niet voor mij.

Neem dus je tijd, lees deze pagina nog eens rustig door en plan dan een koffiedate om al je aanvullende vragen te stellen. Dan ontdek je meteen of wij de juiste match zijn.

Heb je de behoefte om over onderwerpen te sparren zoals; bedrijfsovername, opzetten van een BV, fiscale voordelen of ontslagrecht e.d.? Dat is iets wat ik liever overlaat aan de desbetreffende specialisten op dat gebied. Indien mogelijk verwijs ik je graag door. Aangezien zij jou hierin perfect kunnen ondersteunen.

Soms kan het ondernemerschap best lastig zijn en zit je midden in je blinde vlek. Dan wil je even kort sparren met een ervaren ondernemer. Hiervoor bied ik de Single Spark sparringsessie aan. Om je te helpen dingen in een ander licht te zien.

Dit is voor veel ondernemers een prettige en laagdrempelige manier om nieuwe inzichten op te doen. 

Bij de Make it Bloom coaching sessie gaan we in op een specifieke hulpvraag voor het vermarkten van je bedrijf. Waarbij we kijken hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien op een efficiënte en doeltreffende manier. 

Uiteraard kan dat. Tijdens de eerste sessie bespreken we jouw hulpvraag en kan je er zelf al mee aan de slag. Maar merk je nu dat je toch blijvend ondersteuning nodig hebt, of iemand die je helpt op het juiste spoor te blijven, dan maken we gebruik van een strippenkaart voor coaching on demand. 

Wanneer je niet in Limburg woont of liever digitaal wilt sparren, dan kan dat natuurlijk ook! Je kan dit direct aangeven wanneer je jouw sparringsessie inboekt.
Jouw tijd is kostbaar, net zoals mijn tijd. Maar ik weet ook hoe het is om ondernemer te zijn en dat het dan nét even niet uitkomt. Je toch even een klant wilt helpen of naar een betaalde klus moet. Dat begrijp ik. Dan kan je met de link in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen, tot 24 uur van te voren je afspraak verzetten of annuleren. Dat is wel zo handig. 😉
Als je ondernemer bent (ja, ook ZZP-ers vallen hieronder) dan kun je coachingskosten gewoon opvoeren als bedrijfskosten. Wel zo fijn!

Geld zou nooit een issue mogen spelen als het gaat om de groei als ondernemer. Dus uiteraard is dit mogelijk. Stuur mij dan even een mailtje op info@illgraff-design.com.

Ondernemerscoach - Sparringpartner voor ondernemers Ondernemerscoach - Sparringpartner voor ondernemers Ondernemerscoach - Sparringpartner voor ondernemers
Personal branding geeft jouw authenticiteit weer, wie jij als ondernemer bent

Ken jij de Focus Academie al?

Speciaal voor de DIY ondernemer die zelf aan de slag wil. Door middel van coaching, workshops en slimme tools ontdek je hoe je focus kan aanbrengen in je Merk en Marketing. Waardoor je een solide basis krijgt, zodat je gerichter kan mikken en aantrekkelijk wordt voor de allerbeste klanten.

5 Shares
Pin4
Share1
Share
WhatsApp
Tweet