Marketing coach on-demand

2022 gaat een bijzonder jaar worden als ondernemer, voor jou en voor mij

De feestdagen staan voor de deur en als ondernemer zijnde ben je de laatste dingen langzaam aan het afronden. Zeker nu er het een en ander opnieuw veranderd is door de lockdown, lockdown lite, het dringend advies of hoe je het ook wilt noemen. Enfin, dat is een discussie die mij de laatste tijd zo opbreekt, dat ik hem ook niet meer ga voeren.
Ik ga alleen nog naar het positieve kijken en wat er wél mogelijk is. Dus de laatste kerstinkopen worden op tijd online gedaan, het kerstdiner bestel ik bij mijn favoriete lokale restaurant, projecten worden afgerond en de laatste facturen gaan de deur uit.

Voor de rest focus ik mij vooral op de plannen voor het nieuwe jaar. Op nieuwe kansen, nieuwe projecten, nieuwe klanten en nieuwe oplossingen die ondernemers helpen om het beste uit zichzelf te halen. Maar ook het versterken van de banden met mijn bestaande klanten, volgers en lezers, want zonder mensen zoals jij, was ik niet waar ik nu sta. ⁠

Ik wil daarom ook nu even dit moment nemen om jou te bedanken voor je steun, je tijd en het vertrouwen in mij. Ik waardeer het enorm! 🙏

Muriel Snijders - Branding & design coach voor ondernemers

Wat zijn mijn plannen voor het aankomende jaar?

Als je mij al langer volgt, weet je dat ik het zie als mijn persoonlijke missie om jou als ondernemer te helpen om te doen waarvoor je gemaakt bent. Of dat nu slimme marketingoplossingen zijn, een merk ontwikkelen waarmee je jouw klanten raakt in hoofd, hart en ziel of als sparring partner. Want als jij vol passie kunt doen wat je het liefste doet en wat jou gelukkig maakt, daar word ik gelukkig van.

Het afgelopen jaar heb ik door het coachen van ondernemers groot en klein gekeken naar waar ondernemers net als jij voornamelijk behoefte aan hebben. Maar ook naar hoe ik ervoor kan zorgen dat je verder kan groeien als ondernemer en als mens. Waarmee ik jou kan helpen dat jij het onderscheid kunt maken, minder concurrentie ervaart en moeiteloos jouw droomklanten aantrekt.

Want als ondernemer verdien je het om opgemerkt te worden. Het beste in jezelf naar boven te halen en dit te laten zien aan de wereld.

 

Dit wil ik in het aankomende jaar als volgt gaan aanpakken:

Ik heb e.e.a. nog niet helemaal uitgekristalliseerd, maar 2022 gaat een bijzonder jaar worden. Zowel voor jou als voor mij.

Workshop om je zichtbaarheid te vergroten

Zichtbaar zijn, gezien en gehoord worden is enorm belangrijk als ondernemer zijnde. Maar ook een van de moeilijkste dingen om te doen. Dat is mij tijdens het seminar “verover het hart van je droomklant” dat ik heb mogen geven bij het Startersevent van het Starterscentrum nog eens extra bevestigd.
Veel ondernemers struggelen met het feit dat ze niet weten HOE zij zichzelf goed zichtbaar kunnen maken en de juiste klanten kunnen aantrekken. En dat zijn niet alleen starters!
Daarom heb ik dit jaar o.a. de  zichtbaarheidsworkshop  ontwikkelt waarin je leert welke 3 stappen je moet nemen om je zichtbaarheid te vergroten voor jouw unieke bedrijf. Van positionering van je bedrijf in de markt, tot de klantreis die iemand doorloopt en de boodschap die je hierbij gaat vertellen. Zowel op locatie in Limburg als via Zoom.
Dus eigenlijk is een persoonlijke één-op-één strategiesessie over hoe je content marketing optimaal kunt inzetten voor jouw specifieke bedrijf op een authentieke manier. En dat kan je gebruiken voor je social media, website, blogs en al je andere communicatiekanalen. Handig toch!
Andere workshops, live webinars, coaching sessies zitten uiteraard ook al in de pijplijn. 😉

Lokale Mastermind voor ondernemers

Een ander iets dat ik heb gemerkt de afgelopen 2 jaar, is dat veel ondernemers er tegenaan lopen om hun mooie plannen door te voeren. Je weet niet precies hoe je moet starten, de tijd ervoor maken of je er gewoon aan te houden (want je hebt zoveel mooie dingen die je wilt doen). Of je wilt als ondernemer graag even sparren met andere ondernemers in een soort van creatieve denktank, omdat je om je heen geen klankbord hebt en je wel wat steun kunt gebruiken.

Daarom wil ik het begeleiden van ondernemers in het aankomende jaar wat krachtiger maken, wat groter opzetten, zodat jij hiervan optimaal kan profiteren. Als je van jezelf weet dat je niet zo goed bent in dit soort dingen. Je behoefte hebt aan persoonlijk contact van mens tot mens, dan help ik daar graag bij. Zonder dat je meteen in dat strakke keurslijf van een netwerkclub zit waarbij de focus puur ligt op geld verdienen.

Dit is het plan:

Ik ga met een aantal gemotiveerde ondernemers offline aan de slag; Het werkplaats-idee zeg maar. Iedereen gaat aan het werk met zijn/haar jaarplan, maar we maken ook tijd om te overleggen en dilemma’s te bespreken en elkaar te inspireren of steunen van ondernemer tot ondernemer. Van mens tot mens. Samen groeien is hierbij het sleutelwoord.

En het mooie, op die manier heb je die stok achter de deur. We kennen je plannen… en houden je daar aan als groep. Een soort lokale ondernemersdenktankwerkplaats of mastermind – zoals dat zo mooi heet –  en dus niet de zoveelste Facebookgroep.

Hmmmm hiervoor moet ik nog een goede naam gaan bedenken.🤭 Maar dat komt wel goed.

Dus, wil jij serieus aan de slag in het aankomende jaar en woon je in Limburg, pak dan deze kans en laat me weten dat je meedoet. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers.

Mastermind voor lokale ondernemers in Limburg

On-demand marketing wanneer jij het nodig hebt

Als ondernemer (en zeker als ZZP-er) doe je vaak alles in jouw bedrijf. En daar is helemaal niks mis mee… tot je vastloopt. Je kan bij niemand terecht met jouw vragen, je kampt met een gebrek aan kennis of je komt tijd tekort. De wereld van marketing verandert zo snel dat je door alle rare termen, platformen, integraties en tal van oplossingen e.d. vaak niet meer weet waar je het moet zoeken. Wat wel én wat niet bij jou past.

Dan is het fijn dat je weet dat je in mij een marketingpartner hebt die je graag hiermee wilt helpen waar en wanneer jij dat nodig hebt. Met een on-demand marketing strippenkaart koop je in principe een aantal uur van mijn tijd, kennis en kunde per maand in.

Dit kan je inzetten voor advies op momenten dat je vastgelopen bent of iets nieuws wilt bedenken. Wanneer je even wat handjes te kort komt. Maar ook door jouw marketingactiviteiten (deels) uit handen te geven aan een ervaren marketeer zodat jij je kan focussen op jouw bedrijf. Zie mij als jouw tijdelijke marketingpartner op afroep, wanneer jij hier de behoefte aan hebt.

Denk hierbij aan dingen als:
Hoe die strippenkaarten er straks gaan uitzien qua pakketten, ben ik nog even mee bezig en hoop dit helder te hebben voor het einde van dit jaar. Wil je hierover meedenken, dan waardeer ik dit enorm. Want elke ondernemer is uniek en heeft een andere behoefte. Stuur mij dan een bericht per mail naar info@illgraff-design.com.
Ik hoor graag van jou hoe ik je nóg beter kan ondersteunen.
Online marketing coach en sparring partner

En als laatste nog even dit...

Ik wil meteen even dit moment pakken om aan te geven dat ik langzaam ga starten met het afronden van projecten tot 15 december. Daarna zal ill graff design vanaf 16 december tot en met 5 januari 2022 gesloten zijn.

Ik wens je veel succes én plezier in de komende tijd om alles af te ronden en met een knaller het jaar goed af te sluiten.

Neem ook even de tijd om terug te kijken wat je allemaal hebt gedaan in het afgelopen jaar. Want dat was mij een jaartje wel … En je bent er nog steeds. Daar mag je enorm trots op zijn! 😘

Alvast hele fijne feestdagen voor jou en je naasten. Geniet van deze fijne tijd samen, maak mooie herinneringen en tot in het nieuwe jaar!

 

Lieve groetjes,

Muriel Snijders
2022 gaat een bijzonder jaar worden als ondernemer, voor jou en voor mij
2022 gaat een bijzonder jaar worden als ondernemer, voor jou en voor mij bespreekt deze onderwerpen:
Dit artikel is geschreven door:

Muriel Snijders

Hi! Ik heet Muriel Snijders en net als jij ben ik een ondernemer met een plan: zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt. Niet om jezelf op de borst te kloppen, maar om beter te maken wat al goed is én dit durven te benoemen. Want als je jezelf niet uitspreekt, word je ook niet uitgekozen. Door een brand te ontwikkelen dat authentiek en uniek is, waar je trots op kunt zijn en dat perfect bij je past maak ik dit duidelijk. Hiermee wil ik de klanten van mijn klanten bereiken, in hoofd, hart en ziel. Om zo ondernemer voor ondernemer de wereld mooier en gelukkiger te maken. Daar word ik namelijk gelukkig van. En jij natuurlijk ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
5 Shares
Pin2
Share3
Share
WhatsApp
Tweet