Image
Top
Navigatie

Campagne voeren

Sterk en strategisch advies voor zowel online als offline.

Hoe zorg je ervoor dat je je bedrijf of een speciale actie extra onder de aandacht brengt?

Als bedrijf zijnde wil je graag je doelgroep aanspreken en deze omzetten naar vaste klanten. Maar hoe doe je dat? Sterke merken bouwen, dat is waar ill graff design bijna dagelijks mee bezig is. Wij kunnen jouw ultieme merkwaarden naar boven halen en krachtig neerzetten in een stevige strategie met opvallende creativiteit.

Facebook campagne

Hoe zorg je als bedrijf voor meer likes op Facebook? Hoe zorg jij dat je via Facebook je product kunt aanbieden of jouw doelgroep kunt vergroten?

Het opzetten van een advertentiecampagne op Facebook met een ‘Fan Page App’ als campagne-spil kan je bedrijf, merk of organisatie veel opleveren. Het is één van de belangrijkste pijlers van Facebook marketing. Een goede set-up is daarbij van cruciaal belang wil de campagne slagen. Belangrijk is dat de juiste doelgroep, de juiste advertentie (boodschap) te zien krijgt.

ill graff design zet de Facebook campagne optimaal voor je op zodat je altijd de doelgroep bereikt die voor jou het meest relevant is.

Facebook campagne Cosmetic Xpert
Google (Adwords) campagne

Google Adwords is een manier om gerichte bezoekers naar je website te krijgen. Bij het opzetten en onderhouden van AdWords campagnes is een solide basis van groot belang. Vooral door de stijgende concurrentie op AdWords in vrijwel iedere branche, worden online adverteerders meer dan ooit uitgedaagd om campagnes specifiek te richten op de bezoekers die uiteindelijk overgaan tot een conversie.

Nog te vaak komen AdWords campagnes voorbij die zijn opgezet zonder een doordachte strategie. De basis van een goede AdWords strategie is het centraal stellen van de doelgroep. De inzichten die volgen vanuit een grondige analyse van je doelgroep vertalen we voor je naar een doelgroep-gerichte campagne.

Het opzetten van een evenement

Door haar jaren ervaring met het organiseren van diverse evenementen kan ill graff design je voorzien van sterk en goed advies. Samen zetten we een pakkende strategie neer voor een succesvolle campagne!

Organiseer een open dag

Heb je er al eens aan gedacht om een open dag te organiseren voor al je huidige en nieuwe klanten? Door een spectaculaire open dag te organiseren staat jouw onderneming één dag geheel in het middelpunt van de belangstelling. Je geeft een kijkje achter de schermen van je bedrijf, vergoot de naamsbekendheid van je onderneming en komt op informele wijze in contact zonder dat jij je opdringt. Wij helpen je om van deze open dag op het bedrijf een geweldig succes te maken.

 

Tijd voor actie, let's meet!

Bel nu +31 (0) 6 173 50 824. Of vul onderstaand formulier in en ik neem vaak nog dezelfde werkdag contact met je op om een afspraak te maken.

  • Liever even bellen? Vul dan je telefoonnummer in.
  • Ik neem je privacy serieus en gebruik jouw persoonsgegevens alleen om de producten en services te leveren die je opvraagt. Door op onderstaande button te klikken geef je toestemming dat ill graff design je gegevens opslaat. Lees hier mijn volledige cookie- en privacy beleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account