Meld je aan voor het gratis webinar: Verover het hart van je ideale klant

Online marketing coach die je bedrijf helpt groeien met een killer marketingstrategie

Online marketing coach die je bedrijf helpt groeien

Waar in het begin van je onderneming mond-tot-mond reclame en een eigen netwerk voldoende is, wil je nu meer. Je wilt het écht goed aanpakken, je klantenkring uitbreiden en het maximale halen uit je onderneming

Daarom wil je je als bedrijf bevinden waar jouw doelgroep is: online en op sociale media. Een sterke online marketing strategie helpt je om je merk vorm te geven, naamsbekendheid voor jouw bedrijf te werven en bovendien je doelgroep te vergroten.

Als marketing coach denk ik graag met je mee over de juiste strategie en het inzetten van de juiste marketingmix qua kanalen voor meer zichtbaarheid van je merk.

Haal meer uit je bedrijf met een marketing coach

Je bent ondernemer, bent een kei in je vakgebied en hebt een geweldig idee. Je weet dat je daarvoor een marketing & sales strategie moet opzetten, maar hoe je dit doet is voor jou nog de vraag. Je hebt er de tijd of kennis niet voor en willekeurig dingen blijven uitproberen is niet jouw ding. Misschien heb je wel al eerder wat dingen geprobeerd – van posts plaatsen op social media tot nieuwsbrieven versturen –  maar zonder resultaat. Daar ben je wel klaar mee.

Daarom is het nu tijd om een stap verder te gaan. Je wil jouw blinde vlekken ontdekken en daadwerkelijk meer uit je bedrijf halen.

Je zoekt iemand die je helpt, om de juiste keuzes te maken. Die je de weg wijst, helpt prioriteiten te stellen wat eerst en wat daarna een logische stap is. Een marketing coach waarmee je samen een stevige basis onder je bedrijf kunt zetten. Het verhaal kloppend maakt, zodat jij van daaruit je marketing met vertrouwen zelf verder kunt oppakken of slechts gedeeltelijk hoeft uit te besteden.

Zo weet je zeker dat jouw tijd en budget geïnvesteerd wordt in online marketing die écht bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf.

Online marketing zoals het hoort: sympathiek & authentiek

Hard op de trommel slaan en roepen dat je de beste bent, zoals dat vroeger ging, werkt niet. Mensen doen namelijk zaken met andere mensen. Vandaar dat ik het als online marketing bureau anders aanpak. Ik vind namelijk dat je het verdient als ondernemer, om opgemerkt te worden op de juiste manier. Met een authentiek verhaal dat je klanten raakt in hoofd, hart en ziel. 

Dat betekent dat ik graag verder kijk dan die ene advertentie of  nieuwsbrief. Als marketing coach kijk ik waar de kern ligt en van daaruit een steengoede marketingstrategie te ontwikkelen. Die strategie moet realistisch zijn, maar ook eentje met lef. Voor de korte én de lange termijn. Zodat je het onderscheid kunt maken, minder concurrentie ervaart en moeiteloos de klanten aantrekt waar jij zo happy van wordt.

Een succesvol bedrijf bouw je immers niet alleen voor nu, maar juist voor de toekomst!

Met onze campagne Eerste Optie Adoptie slaagde Muriel van ill graff design er bijzonder goed in om een vrij moeilijke boodschap op een positieve, frisse en toegankelijke manier te brengen aan een heterogeen publiek. Zowel professioneel als vlot in omgang, kortom fijn om samen te werken: Muriel is een straffe madam!
Social media Marketing strategie en campagne voor dierenasiel Belgie
Benjamin Loisin
Bite Back - Eerste optie adoptie
Muriel is een creatieve duizendpoot. Wat haar kenmerkt is zowel haar grafische als technische kennis. Dat maakt dat Muriel voor mij uniek is. Ze weet met haar inzichten heel goed de wensen van haar klant te vertalen naar concrete oplossingen en middelen. Een echte conceptdenker. Niet iemand die enkel een “opdracht” aanneemt, maar meedenkt om te komen tot een optimaal resultaat. Van strategie tot visuele identiteit en bijpassende middelen. Muriel is planmatig, houdt zich aan afspraken en is bovenal een hartstikke fijn persoon om mee samen te werken
Marketing en communicatie advies in Limburg
Cyriel Hendrix
Hendrix & co. - Marketing en communicatie

Doelen halen met een slimme online marketing strategie

Een succesvolle samenwerking begint met een gedegen online marketing strategie en het eindigt met mooie resultaten. 

Vandaar dat ik aan het begin van een nieuw traject altijd benieuwd ben naar de bedrijfsdoelen van mijn potentiële klanten. “Wat wil je bereiken met je bedrijf?” is dan ook de eerste vraag die ik aan jou als online marketing coach ga stellen tijdens onze kennismaking.

Want zonder een helder doel ben je stuurloos. Je weet niet waar je prioriteiten liggen. Hierdoor is de kans groot dat je tijd en geld besteedt aan ‘verkeerde’ zaken. Met als gevolg dat je niet verder komt. Maar ook zullen de resultaten nooit worden wat je had gehoopt.

Pas als je bedrijfsdoel duidelijk is, kunnen we je online marketingdoelen formuleren die matchen bij deze bedrijfsdoelen. Op die manier krijg je namelijk een slimme marketingstrategie waarmee je jouw bedrijf écht laat groeien.

Ben jij die starter die de naamsbekendheid voor haar salon wilt vergroten, de ondernemer die meer financiële vrijheid wilt zonder 60 uur per week te draaien of de doorgewinterde MKB-er die online meer wilt verkopen zonder dat je bakken geld moet uitbesteden aan AdWords? 

Als marketing coach help ik je een online marketing strategie opzetten waarmee je jouw doelen kan halen en je bedrijf laat groeien

Een solide basis voor online groei

Wat je doel ook is, je wil groeien als bedrijf. Je wil betere resultaten behalen en dit nu écht goed gaan aanpakken. Als marketing coach help ik je die doelen te halen aan de hand van een slimme marketing strategie en een plan dat perfect bij je past. Hierbij hou ik rekening met je bedrijfsdoelen, rolverdeling, doelgroep, niche, ligging en budget.

Op die manier wordt marketing geen moetje meer, maar moeiteloos en natuurlijk. Zo kan je op een authentieke manier je bedrijf laten groeien, zonder al die onnodige druk die je ervaart. Want als ondernemer heb je al genoeg dingen om je druk over te maken.

Marketing strategie & advies op maat voor MKB en zzp'ers

Of je nu een ZZP’er bent of twintig man personeel hebt rondrennen. Bij deze online marketing coach kan elk soort ondernemer terecht. Ongeacht de branche waarin jij je bevindt of het vraagstuk waar je mee worstelt:

Daarnaast help ik je niet alleen met het bedenken van een effectieve marketing strategie. Of het opzetten van een doordacht plan. Ook kan ik je helpen bij de uitvoering als je dat wenst. Want niet iedereen heeft de zin, tijd of kennis om een plan om te zetten naar actie. Full-service wordt dat zo mooi genoemd. Maar in mijn ogen, is service altijd full.

Als ik zeg dat Muriel een duizendpoot is dan doe ik haar tekort. Een duizendpoot kenmerkt zich namelijk door generalisme en in de breedte overal wel ergens verstand van hebben. Bij Muriel is het een duizendpoot van breedte en diepte. Zelden een technisch onderlegd, creatief, strategisch en operationeel bevangen persoon leren kennen met daarbij een gezonde meedenkende commerciële inslag én realisme en dat in één persoon. Haar expertise is zo breed dat het benoemen teveel ruimte vergt en kan enkel afsluiten dat zij een "schot in de roos" is.
Online marketing coach voor website, social media en mailings
Marc Eurlings
Opmax
Originaliteit, altijd meedenkend en een snelle afhandeling zijn één van de eigenschappen van ill graff design. ZIJ heeft ONS op de kaart gezet wat betreft social media, zowel wat betreft onze websites als ook Facebook.
Marketing strategie voor eetcafé restaurant
Marianne Horsmans
Eetcafé en partycentrum Mareveld

Kies voor een online marketing strategie die bij je past

Je klanten maken hun keuzes gebaseerd op wat ze online kunnen vinden. Om ze te bereiken en te overtuigen dat jouw bedrijf de juiste keuze is, moet je een goede indruk maken en zichtbaar zijn.

Ik denk met je mee, kijk wat bij jou en je doelgroep past en bedenk een slimme online marketing strategie voor zowel de korte als de lange termijn. 

Daar staat tegenover dat ik ook aangeef wanneer je juist iets niet moet doen. Dat is wat een goede online marketing coach doet. Het heeft namelijk geen zin om een paperclip te vervoeren met een vrachtwagen, als je een envelop kunt gebruiken voor hetzelfde resultaat. 

Deze marketing coach STAAT VOOR:
Neem contact op en maak een vrijblijvende afspraak om te kijken of het klikt!
Ik ben als bedrijf erg tevreden over Ill Graf Design. We werken inmiddels al zo'n 5/6 jaar samen. Begonnen met een fotoshoot en daarna een nieuwe website. Ik wilde iemand die voor mij denkt op gebied van webdesign, online marketing etc. Want ik heb er gewoon geen verstand van. Ik wilde graag een product van mij, meer in de belangstelling zetten en zijn een we social media campagne begonnen van 3 maanden, samen met Margot van Marigoy. Ik wilde er zelf geen werk aan hebben en heb het compleet uit handen gegeven. Was wel even een investering, maar deze heeft zich zeker terug verdiend. Ik ben na al die jaren nog steeds tevreden over Ill Graf Design en we gaan gewoon lekker verder met onze samenwerking.
Social media marketing strategie en campagne
Ilona van der Sande
Cosmetic Xpert - permanent make-up
Ook als je al jarenlang ondernemer bent, kan het best lastig zijn om je zichtbaarheid op een passende manier te vergroten en te verbeteren. Muriel wist al snel met gerichte vragen de voor mij juiste stijl te vinden. Haar adviezen volgen op logische wijze uit een weldoordachte dialoog.
branding en marketing coach voor mediator uit Heerlen
Hans Verstappen
Corio Bemiddeling en Mediation

Mijn werkwijze: als marketing coach help ik je bedrijf groeien

Om als bedrijf meer omzet en klanten te krijgen heb je een gedegen plan van aanpak nodig. Maar ook de vaardigheden om dit goed uit te voeren. Door onze kennis en ervaring samen te bundelen vormen jij en ik een krachtig team. Daarom starten we eerst bij de basis voor de strategie: je online marketing doelen. Want als je niet weet WAT je wilt bereiken, hoe wil je dan goed aanpakken? Laat staan weten dat je het bereikt hebt?

Vervolgens moeten we de ‘HOE-vraag’ beantwoorden voor je marketing strategie. Hiervoor scherpen we jouw droomklant aan en brengen we de customer journey in kaart. Daarna kunnen we eenvoudig bepalen welke marketingmix van communicatiekanalen het meest effectief is.

Ik adviseer je dus ook niets dat je niet nodig hebt. Of meer van je vergt dan dat je eruit kunt halen (tijd, energie, geld). Want online marketing is geen doel op zich. Online marketing is een middel om je doelen te behalen.

Als laatste nemen we al deze informatie op in een overzichtelijk marketing plan. Waarin duidelijk naar voren komt wie de meest interessante klanten zijn. Maar ook hoe we ze gaan bereiken tijdens hun klantreis binnen jouw bedrijf. Wie gaat wat, wanneer, hoe en met welk budget precies doen?

Het meten van je marketing strategie hoort er standaard bij

Ook hangen we KPI’s ofwel Kritieke Prestatie Indicatoren aan jouw doelen vast, die SMART worden geformuleerd. Als marketing coach vind ik het namelijk belangrijk dat je ook kunt toetsen of je die doelen gehaald hebt. Op die manier kunnen we de marketing inspanningen meten en eventueel bijsturen voor optimaal effect. 

Klantreis (customer journey) meten met KPI's
Zoekende naar informatie over marketing en social media kwam ik bij Muriel terecht. Ik heb haar leren kennen als een sociale, warme, vriendelijke dame met passie voor haar werk. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Al tijdens ons eerste gesprek kreeg ik goede tips, eyeopeners en tools om mee aan de slag te gaan. Muriel is professioneel, doortastend, beschikt over een goed empathisch vermogen. Zij weet feilloos aandachtspunten te vinden en te benoemen. Het is fijn om iemand te hebben gevonden die met mij meedenkt en bruikbare adviezen en tools geeft. Ik verheug mij op een vruchtbare samenwerking en kijk al uit naar ons volgende gesprek!
Gina
Mosstovo Lifestyle shop - Noorwegen

Een passende oplossing voor elk marketing vraagstuk

Door mijn jaren ervaring als online marketing coach weet ik wat wel en niet werkt in verschillende branches. Dat scheelt je niet alleen tijd en geld, maar het geeft ook sneller resultaat. Wel zo prettig.

Voor zowel het opzetten van een marketing strategie, als het uitvoeren van het marketing plan naar een website, social media, e-mail marketing, contentcreatie of drukwerk kan je bij ill graff design terecht. Alle specialiaties binnen handbereik, met één vast aanspreekpunt.
Maar ook strategisch advies en coaching op een deelgebied binnen marketing behoren tot de opties. 

Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken wat een marketing coach voor de zichtbaarheid van jouw bedrijf kan betekenen.

e-mail marketing

Waar social media nogal vluchtig is en de zoekmachine alleen gebruikt wordt als men iets direct nodig heeft, bereik je met een email marketing altijd de ontvanger via hun inbox.
e-mail marketing
Online marketing coach die je bedrijf helpt groeien Online marketing coach die je bedrijf helpt groeien Online marketing coach die je bedrijf helpt groeien Online marketing coach die je bedrijf helpt groeien
Personal branding geeft jouw authenticiteit weer, wie jij als ondernemer bent

Ken jij de Focus Academie al?

Speciaal voor de DIY ondernemer die zelf aan de slag wil. Door middel van coaching, workshops en slimme tools ontdek je hoe je focus kan aanbrengen in je Merk en Marketing. Waardoor je een solide basis krijgt, zodat je gerichter kan mikken en aantrekkelijk wordt voor de allerbeste klanten.

Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet