Online marketing coach die je bedrijf helpt groeien met een killer marketingstrategie

Online marketing coach die je bedrijf helpt groeien

Waar in het begin van je onderneming mond-tot-mond reclame en een eigen netwerk voldoende is, wil je nu meer. Je wilt het écht goed aanpakken, je klantenkring uitbreiden en het maximale halen uit je onderneming

Daarom wil je je als bedrijf bevinden waar jouw doelgroep is: online en op sociale media. Een sterke online marketing strategie helpt je om je merk vorm te geven, naamsbekendheid voor jouw bedrijf te werven en bovendien je doelgroep te vergroten.

Als marketing coach denk ik graag met je mee over de juiste strategie en het inzetten van de juiste marketingmix qua kanalen voor meer zichtbaarheid van je merk.

Meer uit je bedrijf halen met een marketing coach

Je bent ondernemer, bent een kei in je vakgebied en hebt een geweldig idee. Je weet dat je daarvoor een marketing & sales strategie moet opzetten, maar hoe je dit doet is voor jou nog de vraag. Je hebt er de tijd of kennis niet voor en willekeurig dingen blijven uitproberen is niet jouw ding. Misschien heb je wel al eerder wat dingen geprobeerd – van posts plaatsen op social media tot nieuwsbrieven versturen –  maar zonder resultaat. Daar ben je wel klaar mee.

En nu is het tijd om een stap verder te gaan. Je wil jouw blinde vlekken ontdekken en daadwerkelijk meer uit je bedrijf halen.

Je zoekt iemand die je helpt, om de juiste keuzes te maken. Die je de weg wijst, helpt prioriteiten te stellen wat eerst en wat daarna een logische stap is. Een marketing coach waarmee je samen een stevige basis onder je bedrijf kunt zetten. Het verhaal kloppend maakt, zodat jij van daaruit je marketing met vertrouwen zelf verder kunt oppakken of slechts gedeeltelijk hoeft uit te besteden.

Zo weet je zeker dat jouw tijd en budget geïnvesteerd wordt in online marketing die écht bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf.

ill graff design is daarom niet zomaar een online marketing bureau. Die zijn er al genoeg. Dat betekent dat ik graag verder kijk dan die ene advertentie of  nieuwsbrief. Als marketing coach houd ik er van te kijken waar de kern ligt en van daaruit een steengoede marketingstrategie te ontwikkelen. Die strategie moet realistisch zijn, maar ook eentje met lef. Die helemaal bij jou past, zodat je op korte én lange termijn consistent klanten aantrekt.

Een succesvol bedrijf bouw je immers niet alleen voor nu, maar juist voor de toekomst!

Doelen halen met een slimme online marketing strategie

Een succesvolle samenwerking begint met een gedegen online marketing strategie en het eindigt met mooie resultaten. 

Vandaar dat ik aan het begin van een nieuw traject altijd benieuwd ben naar de bedrijfsdoelen van mijn potentiële klanten. “Wat wil je bereiken met je bedrijf?” is dan ook de eerste vraag die ik aan jou als online marketing coach ga stellen tijdens onze kennismaking.

Want zonder een helder doel ben je stuurloos. Je weet niet waar je prioriteiten liggen en de kans is groot dat je tijd en geld besteedt aan ‘verkeerde’ zaken waardoor je niet verder komt. Maar ook zullen de resultaten nooit worden wat je had gehoopt.

Pas als je bedrijfsdoel duidelijk is, kunnen we je online marketingdoelen formuleren die matchen bij deze bedrijfsdoelen. Zo krijg je namelijk een slimme marketingstrategie waarmee je jouw bedrijf ook écht laat groeien.

Ben jij die starter die de naamsbekendheid voor haar salon wilt vergroten, die ondernemer die meer financiële vrijheid wilt zonder 60 uur per week te draaien of de doorgewinterde MKB-er die online meer wilt verkopen zonder dat je bakken geld moet uitbesteden aan AdWords? 

Online marketing strategie

Marketing strategie & advies op maat voor MKB en zzp'ers

Wat je doel ook is, je wil groeien als bedrijf. Je wil betere resultaten behalen en dit nu écht goed gaan aanpakken. Als marketing coach help ik je die doelen te halen aan de hand van een slimme marketing strategie en een plan dat perfect bij je past. 

Bij mij kan elk soort ondernemer terecht voor de meest uiteenlopende online marketing vraagstukken:

Ik bedenk slimme oplossingen voor jouw marketing uitdagingen, passend bij je bedrijfsdoelen, rolverdeling en budget. Zo help ik je om je marketing makkelijker te maken, want je hebt het als ondernemer al druk genoeg.

Daarnaast help ik je niet alleen met het bedenken van een effectief marketing plan, maar ook bij de uitvoering als je dat wenst. Want niet iedereen heeft de zin, tijd of kennis om een plan om te zetten naar actie. Full-service wordt dat zo mooi genoemd. Maar in mijn ogen, is service altijd full.

Als marketing coach help ik je bedrijf groeien

Om als bedrijf meer omzet en klanten te krijgen heb je een gedegen plan van aanpak en de vaardigheden nodig om dit goed uit te voeren. Door onze kennis en ervaring op zowel verkoop gebied, offline en digitale marketing gebied samen te bundelen vormen jij en ik een krachtig team om je bedrijf de beste versie van zichzelf te worden.

Samen met jou schrijf ik dit marketing plan, waarin we duidelijk kijken wie de meest interessante klanten zijn en hoe we ze gaan bereiken tijdens hun klantreis binnen jouw bedrijf. Wie gaat wat, wanneer, hoe en met welk budget precies doen?

Ik adviseer je dus ook niets dat je niet nodig hebt of meer van je vergt dan dat je eruit kunt halen (tijd, energie, geld). Want online marketing is geen doel op zich. Online marketing is een middel om je doelen te behalen.

Wanneer we jouw doelen hebben bepaald, dan weet je WAT je wilt bereiken. De volgende stap is het beantwoorden van de ‘HOE-vraag’. Daaruit komen je online marketing doelen naar voren en brengen we de customer journey in kaart. Hierna kunnen we gaan bepalen welke marketingmix van communicatiekanalen het meest effectief is voor de reis van je klant door je bedrijf.

Vervolgens worden hier KPI’s ofwel Kritieke Prestatie Indicatoren aan vastgehangen die SMART worden geformuleerd. Als marketing coach vind ik het namelijk belangrijk dat je ook kunt toetsen of je jouw doelen ook gehaald hebt. Op die manier kunnen we de marketing inspanningen meten en eventueel bijsturen voor optimaal effect. 

Klantreis (customer journey) meten met KPI's

Een betere zichtbaarheid en meer klanten?

Door mijn jaren ervaring als marketing coach en ondernemerscoach weet ik wat wel en niet werkt in verschillende branches. Dat scheelt je niet alleen tijd en geld, maar het geeft ook sneller resultaat. Wel zo prettig.

Van grafische vormgeving tot webdesign en copywriting, van fotografie tot social media content planning en marketing automation. Maar ook strategisch advies en coaching behoren tot de opties. 

Alle specialisaties binnen handbereik, zodat jij als merk online kunt groeien, met één vast aanspreekpunt.

Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken wat een marketing coach voor de zichtbaarheid van jouw merk kan betekenen.

Klanten aan het woord…

Een online marketing strategie die bij je past

Je klanten maken hun keuzes gebaseerd op wat ze online kunnen vinden. Om ze te bereiken en te overtuigen dat jouw bedrijf de juiste keuze is, moet je een goede indruk maken en zichtbaar zijn.

Ik denk met je mee, kijk wat bij jou en je doelgroep past en bedenk een slimme online marketing strategie voor zowel de korte als de lange termijn. 

Daar staat tegenover dat ik ook aangeef wanneer je juist iets niet moet doen. Dat is wat een goede marketing coach doet. Het heeft namelijk geen zin om een paperclip te vervoeren met een vrachtwagen, als je een envelop kunt gebruiken voor hetzelfde resultaat. 

Neem contact op en maak een vrijblijvende afspraak om te kijken of het klikt!
Deze marketing coach STAAT VOOR:
Online marketing coach die je bedrijf helpt groeien Online marketing coach die je bedrijf helpt groeien Online marketing coach die je bedrijf helpt groeien Online marketing coach die je bedrijf helpt groeien
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet