Image
Top
Navigatie
Blog update op 25-07-2020 Leestijd: 2 minuten

Geen complete website, maar een online visitekaartje!

Goed vindbaar voor een klein(er) budget!

Wil je goed gevonden worden op het internet, maar ben je (nog) niet aan toe aan een website?

Vaak ben je immers al actief op veel verschillende social media zoals op Facebook en Twitter, plaatst foto’s op Flickr of Picasa, video’s op Vimeo of YouTube en hebt daarnaast nog een profiel op LinkedIn. Informatie is verspreid en niet direct duidelijk voor potentiële klanten. Je geeft eigenlijk pas een goed beeld van jezelf als je al deze online content gemakkelijk beschikbaar stelt. Geïnteresseerden hebben dan een duidelijke ingang als ze meer over jou of je bedrijf te weten willen komen.

Het online visitekaartje

ill graff design heeft dé ideale oplossing hiervoor! Het kan immers zo zijn dat je nog niet toe bent aan een volledig ingerichte website. Als een klant naar je bedrijf zoekt via internet en je niet te vinden bent, dan is de kans groot dat ze bij de concurrent uitkomen die wel vermeld staat. Dan is het wellicht een goed idee om een mini-website van 1 of 2 pagina’s te nemen. Deze heeft het uiterlijk van een representatief visitekaartje, maar dan als mini-website.

Wat zijn de voordelen van het online visitekaartje?

Dit digitale visitekaartje is ideaal, zowel voor jou als voor de bezoekers. Jij kunt alvast je domeinnaam gaan gebruiken op je briefpapier, (papieren) visitekaartje en je bedrijfswagens. Deze vorm van website is zeer zoekmachinevriendelijk en komt al snel hoog op de ranglijst van Google.

Bezoekers van het domein zien dan het mooie, duidelijke online visitekaartje, met het logo, in jouw eigen huisstijl, de openingstijden en alle contact gegevens. Ze kunnen je dan bellen of mailen of eventueel een contact formulier gebruiken om je een mailtje te sturen.

Je kunt er een paar foto’s op plaatsen van de producten of diensten die je aanbiedt en alle social media kanalen staan netjes bij elkaar. Ook niet onbelangrijk is de prijs. Dit is een alternatieve manier voor een complete website om tóch online gevonden te worden, maar voor een klein(er) budget.

Wat zijn de nadelen van het online visitekaartje?

Omdat deze vorm van website maar 1 of 2 pagina’s bevat, is er weinig ruimte voor lange teksten of veel afbeeldingen. Niet alles wat je wilt vertellen kun je plaatsen. Hou het dus kort en krachtig. Zorg dat de meest belangrijke informatie erop staat, want daar gaat het immers om.

Een overzicht van het visitekaartje

 • Een stijlvol ontwerp op maat gemaakt met het bedrijfslogo.
 • Gebruik van kleur en lettertypes in jouw huisstijl.
 • Overzichtelijk gepresenteerde contact gegevens.
 • Eventueel met contact formulier, zodat bezoekers direct een mail kunnen sturen.
 • Inclusief Google Maps met de bedrijfslocatie, zodat klanten je kunnen vinden.
 • 2 à 3 foto’s van producten of diensten die je aanbiedt.
 • Alle social media kanalen op een rij.
 • Het digitale visitekaartje is geschikt voor zowel pc, laptop, notebook, tablet als smartphone.
 • De nodige investering is zeer laag.
 • Je bent relatief snel aanwezig op het internet.
 • Het digitale visitekaartje wordt direct opgenomen in de zoekresultaten bij de diverse zoekmachines.
 • Je beschikt direct over een domeinnaam die men niet meer kan afnemen.

In de maanden september en oktober 2012 krijg je 10% korting op het complete pakket.
Wil je iets meer informatie of een pakket op jouw wensen toegespitst, vraag dan een vrijblijvend gesprek aan om jouw wensen te bespreken.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Delen is lief

Geschreven door

Muriel Snijders - Brand coach

Hi! Ik ben Muriel en heb inmiddels al honderden ondernemers geholpen met hun online én offline zichtbaarheid op het gebied van branding, design en social media. Met mijn jarenlange ervaring kan ik ondernemers en bedrijven net als jij helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Want geen enkel bedrijf is hetzelfde. Ik zorg dat je een sterk merk krijgt dat je doelgroep aanspreekt en je bedrijf laat groeien. Spreek ik je snel?

Volg illgraffdesign op Instagram

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account