Image
Top
Navigatie

Online zichtbaarheid vergroten van je bedrijf

Laat zien dat jij de beste bent in jouw vakgebied!

In welke branche je ook werkt – van horeca ondernemer tot schoonheidsspecialist – (online) zichtbaarheid is enorm belangrijk om een positieve indruk te maken. Zowel bij potentiële nieuwe klanten, als bij bestaande relaties. Een goede branding met passend design zorgen er voor dat alle uitingen van het bedrijf dezelfde positieve associatie oproepen. Want wanneer je met een authentiek kenmerkend profiel naar buiten treedt, versterk je de herkenbaarheid ván en het vertrouwen ín jouw merk.

branding & web design to #bethebest

Branding is niets meer of minder dan jouw bedrijf goed in de markt zetten. Het draait tegenwoordig niet meer alleen om jouw product of dienst, maar om het gevoel dat jij en je bedrijf geven aan een potentiële klant. Die moet geraakt worden in hart en ziel, herkenning vinden en zich aangesproken voelen. Deze klant wil zeker weten dat jij de allerbeste persoon bent om mee in zee te gaan.

Dus laat zien dat jij de beste bent in jouw vakgebied! Of je nu de beste interieurontwerper bent, make-up artist, blogger of voedingscoach.

Door een passende merkstrategie en brand design help ik jou om de beste versie van jezelf te worden. Een sterk merk dat je doelgroep aanspreekt en je bedrijf laat groeien. #bethebest

 

Online zichtbaarheid: Branding laat zien wie je bent.

 

Branding van je merk = je zichtbaarheid vergroten

Branding is niet alleen voor grote bedrijven. Ook ZZP-ers en andere kleine ondernemers hebben veel baat bij een duidelijke online en offline zichtbaarheid van hun merk. Branding geeft je publiek namelijk een duidelijk gevoel/beeld van wie je bent, waar je in gelooft en hoe je door je doelgroep gezien wilt worden… een geloofwaardige stem waar mensen naar willen luisteren.

Sterker nog, mensen kiezen liever merken waarvan ze vinden dat die bij hen passen en/of waarvan ze denken en geloven dat ze beter zijn. En uit onderzoek is gebleken dat 50% hiervan loyaal blijft aan het merk, nadat ze hun eerste aankoop hebben gedaan. Of je het leuk of onzin vindt, iets ongrijpbaars als een merk – is wat mensen over een product, dienst of organisatie denken en voelen – heeft financieel effect op je omzet.

Hoe kan ik je helpen je zichtbaarheid te vergroten?

1. BRAND STRATEGIE

Je klanten willen verbinding voelen. Door een merk duidelijk te positioneren met persoonlijkheid versterk je de herkenbaarheid van en het vertrouwen in het merk, omdat mensen er onbewust mee bekend zijn. Je helpt mensen kiezen en vertrouwen. Voor en in jou.

Als merk of bedrijf moet je exact weten waar je voor staat, waar je voor gaat en voor wie. Het is enorm belangrijk om je te onderscheiden van die andere 29.873 ondernemers die hetzelfde doen. Gelukkig is er maar een zoals jij.

Voor een sterke merkstrategie analyseren we daarom alle facetten die jou jou maken voor het fundament – de basis van je bedrijfs-DNA.

2. BRAND IDENTITY

Dit is meer dan alleen een logo of briefpapier in je huisstijl. Brand identity is dat wat jouw merk uniek maakt en je onderscheidt van anderen.

Wat het uitstraalt, de naam, de tone of voice van hoe je communiceert, fotografiestijl, typografie, iconografie, kleuren die je gebruikt en eigenlijk hoe alles voelt. Het is dat wat jou verbindt met het hart en ziel van je publiek.

Door duidelijke keuzes te maken krijg je een sterk en herkenbaar merk waarmee je je kunt onderscheiden en klanten zich mee willen verbinden.

3. BRAND DESIGN

Je krijgt nooit meer een tweede kans om een geweldige eerste indruk te maken. Wanneer jij niet je bedrijf persoonlijk kunt toelichten, gaat je brand design pas echt aan het werk. Of het nu om een Instagram story, een bedrijfsbrochure of je website gaat, een duidelijke samenhang is superbelangrijk en versterkt je imago.

Het is tijd voor een brand design dat perfect bij jou en je bedrijf past, je merkverhaal vertelt en doelgroep laat zien wat er mogelijk is wanneer ze voor jou kiezen!

4. REBRANDING

Sluit je huidige merkidentiteit niet meer geheel aan op jou en je bedrijf? Omdat je bedrijf enorm is gegroeid, je merk een niet zo goed imago heeft of niet de juiste klanten aantrekt?

Ook dan ben je bij mij als brandcoach aan het juiste adres. Samen kijken we hoe jouw merkidentiteit het beste kunnen aanscherpen die past bij jouw visie en de ondernemer die je nu bent.

Maak direct een afspraak

 

Are you ready to #bethebest ?

Ik help je graag je zichtbaarheid te vergroten door jouw authentieke verhaal te vertellen met een goede merkstrategie, een verfijnd brand design én een goed vindbare website.

Bel direct voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in voor branding en design dat écht bij je past. Binnen een werkdag neem ik contact met je op.

  • Liever even bellen? Vul dan je telefoonnummer in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2020 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account