Image
Top
Navigatie
Blog update op 21-12-2014 Leestijd: 1 minuten

Ontwikkeling nieuwe website

Goed werk vergt tijd...

updaten website 2014

updaten website 2014

De nieuwe website van ill graff design is nog steeds in ontwikkeling.

De opzet en implementatie van de nieuwe website gaat toch ietwat langer duren dan in eerste instantie de bedoeling was. Uitzoeken van relevant werk, aanpassen van bestaande teksten en het maken van nieuwe teksten, een meer logische structuur én directe downloads voor tips en tricks. Wel fijn om te zien wat ill graff design de afgelopen jaren allemaal heeft ontworpen en hoeveel groei is er geweest in die tijd. Maar helaas, de opdrachten stromen binnen en deze hebben dan uiteraard voorrang!

Het portfolio wordt daarom niet meer geüpdate op versie 2 van de website. Al het nieuwe werk komt op versie 3 te staan. Wil je in de tussentijd toch op de hoogte blijven van ons laatste werk, kijk dan eens op Facebook of Instagram.

De komende tijd zullen er ook enkele sneakpeaks van de nieuwe website op te zien zijn, dus hou het in de gaten!

Delen is lief

Geschreven door

Muriel Snijders - Brand coach

Hi! Ik ben Muriel en heb inmiddels al honderden ondernemers geholpen met hun online én offline zichtbaarheid op het gebied van branding, design en social media. Met mijn jarenlange ervaring kan ik ondernemers en bedrijven net als jij helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Want geen enkel bedrijf is hetzelfde. Ik zorg dat je een sterk merk krijgt dat je doelgroep aanspreekt en je bedrijf laat groeien. Spreek ik je snel?

Volg illgraffdesign op Instagram

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account