Open dag na rebranden sauna

Open dag van Top Alivio Feel good Spa & Food na rebranding


Afgelopen weekend was het feest tijdens de volledig verzorgde open dag bij Top Alivio. Een saunacentrum waar alles draait om je “goed voelen”. Zij willen dat hun gasten zich speciaal voelen en zich volledig kunnen ontspannen in een mooie omgeving, waarbij puur genieten centraal staat!

Voor Top Alivio heeft ill graff design samen met Marigoy en Hendrix & Co een herpositionering met complete rebranding doorgevoerd. En dat is zeker een reden voor een feestje!

Rebranden van het saunacentrum

Tijdens het herpositioneringsgesprek is er naar voren gekomen dat de look en feel van het bedrijf anders moest. Doordat de visie van Sjoerd anders was geworden de afgelopen jaren. Paste de huidige  merkuitstraling niet meer bij het bedrijf. Top Alivio had op dat moment namelijk de uitstraling van een Mexicaans restaurant. Wel wilde hij de gemoedelijke en sfeervolle sfeer behouden waar bezoekers rust en gezelligheid vinden.

Het werd tijd voor een fris nieuw concept dat de waarden van het huidige bedrijf beter zou weergegeven. Jonger, frisser, licht, knus, groen, bewust, gezonder, lekker, ontspannen & eerlijk. Kernwoorden waar Top Alivio veel waarde aan hecht. Hiervoor heb ik een 3-tal moodboards opgesteld om de juiste richting te vinden: Luxe welness, healthy lifestyle en spa & lounge.

Moodboard rebranding saunacentrum naar luxe welness
Moodboard rebranding naar luxe welness
Moodboard rebranding saunacentrum naar healthy lifestyle
Moodboard rebranding naar healthy lifestyle
Moodboard rebranding saunacentrum naar spa & lounge
Moodboard rebranding naar spa & lounge

Een nieuwe merkidentiteit is gekozen

Na overleg hebben we de healthy lifestyle en spa & lounge gecombineerd in een nieuw geheel.  Feel Good Spa & Food was geboren, wat tegelijk ook de nieuwe pay-off is geworden. Het bedrijf is nu een plek geworden waar ontspannen, genieten en gezonde levensstijl de hoofdtoon voeren. Met daarbij mooie en bijzondere (lokale) producten, voor een eerlijke prijs.

De gedachte achter dit vernieuwde merkconcept moest vervolgens overal in doorklinken: van visitekaart tot aan menukaart. Van Facebook post, waardebonnen en de website.

Oude huisstijl met Mexicaans tintje
Oude huisstijl met Mexicaans tintje
Nieuwe huisstijl Saunacentrum
Nieuwe huisstijl Saunacentrum

Verzorgen van de open dag

Niet alleen hebben we de rebranding doorgevoerd op de website en het drukwerk. Maar ook heeft Saunacentrum Top Alivio het vernieuwde Feel good Spa & Food concept in het interieur doorgevoerd. En dat wilden we met iedereen delen. Daarom hebben we samen besloten om een open dag te organiseren voor alle vaste én nieuwe gasten voor Top Alivio. Zodat ze alles van dichtbij kunnen zien én beleven.

Voor deze open dag hebben we een compleet draaiboek opgesteld met een toffe #iwashere Facebook fotoactie. Maar ook diverse winacties ( o.a. een make-over en verwenarrangement) en een follow-up werden bedacht. Allemaal in dezelfde lijn qua communicatie en huisstijl.

Op de locatie zelf kon je gratis workshops volgen, meedoen aan een rondleiding en genieten van de lekkerste hapjes en drankjes uit eigen vernieuwde keuken. Later die dag werden er mooie verwenprijzen verloot. Na afloop ontving iedere bezoeker een verrassende goodiebag… Het was een TOP-dag!

De aanwezige bezoekers waren laaiend enthousiast over de open dag!

Maar de personen die er niet bij konden zijn baalden wel een beetje. Gelukkig hadden we ook daar aan gedacht…

Doordat we tijdens de open dag live zijn gegaan op Facebook en foto’s plaatsten, konden de thuisblijvers toch een deel meemaken. Daarnaast konden zij een persoonlijke rondleiding krijgen op een later tijdstip, zo hoefden zij toch niets te missen van de complete make-over.
Credit: Foto’s tijdens open dag gemaakt door Moodz Fotografie.

Wil jij ook een open dag organiseren?

Alles tot in de puntjes verzorgd en zonder kopzorgen volledig kunnen genieten van jouw open dag is iets dat elke ondernemer wel wenst voor zijn of haar bedrijf.
Maar hoe begin je er aan? Ten eerste hoe vul je een hele dag in en wat kost dat allemaal? Ten tweede wat levert het jou uiteindelijk op? Dat zijn vragen die direct in je opkomen als ondernemer.

Ik help je hier graag bij! Plan een afspraak in via mijn online agenda en we lopen samen stap voor stap alles door een perfecte open dag te organiseren voor jouw bedrijf!

Open dag van Top Alivio Feel good Spa & Food na rebranding
Open dag van Top Alivio Feel good Spa & Food na rebranding bespreekt deze onderwerpen:
Dit artikel is geschreven door:

Muriel Snijders

Hi! Ik heet Muriel Snijders en net als jij ben ik een ondernemer met een plan: zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt. Niet om jezelf op de borst te kloppen, maar om beter te maken wat al goed is én dit durven te benoemen. Want als je jezelf niet uitspreekt, word je ook niet uitgekozen. Door een brand te ontwikkelen dat authentiek en uniek is, waar je trots op kunt zijn en dat perfect bij je past maak ik dit duidelijk. Hiermee wil ik de klanten van mijn klanten bereiken, in hoofd, hart en ziel. Om zo ondernemer voor ondernemer de wereld mooier en gelukkiger te maken. Daar word ik namelijk gelukkig van. En jij natuurlijk ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
14 Shares
Pin12
Share2
Share
WhatsApp
Tweet