Image
Top
Navigatie
Blog update op 01-03-2021 Leestijd: 2 minuten

Open dag van Top Alivio Feel good Spa & Food na rebranding

Feest tijdens de volledig verzorgde open dag

Facebook cover open dag

Saunacentrum Top Alivio heeft niet alleen een rebranding doorgevoerd naar het vernieuwde Feel good Spa & Food, maar ook het gehele interieur is complet vernieuwd! Alle vaste én nieuwe klanten van Top Alivio konden tijdens de open dag op 12 november alles van dichtbij bekijken én beleven.

Je kon gratis workshops volgen, meedoen aan een rondleiding en genieten van de lekkerste hapjes en drankjes uit eigen vernieuwde keuken. Later die dag werden er mooie verwenprijzen verloot. Na afloop ontving iedere bezoeker een verrassende goodiebag… Het was een TOP-dag!

Voor Top Alivio heeft ill graff design samen met Marigoy en Hendrix & Co een complete rebranding doorgevoerd. Aan de hand van 3 voorgestelde moodboards hebben we de sfeer bepaald. De uitstraling van een Mexicaanse restaurant gemixt met een saunacentrum paste niet helemaal bij het bedrijf. Daarom hebben we Top Alivio omgevormd naar een feel good spa & food plek, waarin een ontspannen en gezonde levensstijl de hoofdtoon voeren. De gedachte achter dit concept moet overal in doorklinken: van visitekaart tot aan menukaart. Van Facebook post tot aan de website.

 

Ook de open dag zelf hebben we samen mogen verzorgen waarbij er een toffe #iwashere Facebook fotoactie werd opgezet, compleet draaiboek opgesteld, diverse acties ( o.a. een make-over en verwenarrangement)  en een follow-up werden bedacht. Allemaal in dezelfde lijn qua communicatie en huisstijl.

De vele aanwezige bezoekers waren laaiend enthousiast! En de personen die er niet bij konden zijn baalden wel een beetje, maar ook daar hadden we aan gedacht. Doordat we tijdens de open dag live zijn gegaan op Facebook en foto’s plaatsten, konden de thuisblijvers toch een deel meemaken. Daarnaast konden zij een persoonlijke rondleiding krijgen op een later tijdstip, zo hoefden zij toch niets te missen van de complete make-over.

Wil jij ook een open dag organiseren?

Alles tot in de puntjes verzorgd en zonder kopzorgen volledig kunnen genieten van jouw open dag is iets dat elke ondernemer wel wenst voor zijn of haar bedrijf. Maar hoe begin je er aan? Ten eerste hoe vul je een hele dag in? Ten tweede wat levert het me uiteindelijk op? Dat zijn vragen die direct in je opkomen. Neem contact op en we lopen samen door alles heen om een top dag te organiseren!

Credit: Foto’s tijdens open dag gemaakt door Moodz Fotografie.

Delen is lief
  • 2
    Gedeeld

Geschreven door

Muriel Snijders - Brand coach

Hi! Ik ben Muriel en heb inmiddels al honderden ondernemers geholpen met hun online én offline zichtbaarheid op het gebied van branding, design en social media. Met mijn jarenlange ervaring kan ik ondernemers en bedrijven net als jij helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Want geen enkel bedrijf is hetzelfde. Ik zorg dat je een sterk merk krijgt dat je doelgroep aanspreekt en je bedrijf laat groeien. Spreek ik je snel?

Volg illgraffdesign op Instagram

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account