De lokale zichtbaarheid vergroten

Abri poster ontwerpen voor diverse promotiecampagnes

Cliënt :

Diverse  klanten waaronder: Pop on Top, Media Groep Limburg, Bouwmensen, Subway, Provincie Limburg België, Brasserie de Kroon, Buchtpop, Vuurwerk Bakker, Adriaans Lingerie & Bodywear e.a.

Jaar :

2011 – heden

Over het project

Door de jaren heen heb ik verschillende abri posters en sandwichborden mogen ontwerpen. Iedere keer voor een andere promotiecampagne van een bedrijf, maar steeds voor hetzelfde doel: het vergroten van de lokale zichtbaarheid.

Lokale zichtbaarheid vergroten met een abri poster of sandwichbord

Het inzetten van meerdere abri’s, sandwichborden, posters in bushokjes of billboards langs de weg of in het stadscentrum helpen om je lokale zichtbaarheid te vergroten. Het is een ideale manier om met een outdoor campagne veel verschillende mensen direct te bereiken die jouw merk nu nog niet kennen.

Een abri poster is een ongevouwen vel papier van groot formaat, dat wordt opgehangen/opgeplakt op ramen, muren, zuilen of borden. Door het grote formaat vallen de posters op in het straatbeeld en kun je er zeker van zijn dat deze gezien worden.

Abri poster voor muziekfestival aan de muur
Plak poster om de bezorgservice onder de aandacht te brengen
Abri poster ontwerp voor promotiecampagne van lingeriezaak

Promotiecampagne haalde het nieuws

12 uur nadat de uitslag van de landelijke verkiezingen binnen was, werd het Limburgse landschap volgezet met de En Noe? posters.
Het initiatief voor deze guerrilla actie werd genomen door de Limburg Media groep. De bedoeling is om de lokale bevolking wakker te schudden. Informeer jezelf, niet alleen tijdens de verkiezingen, maar alle dagen van het jaar!

De campagne werd beloond door als openingsshot gebruikt te worden in het acht-uur-journaal. Een zeer zeker geslaagde campagne.

Campagne met abri posters en sandwichborden tijdens de verkiezingen haalt het nieuws

Abri poster ontwerpen

Hieronder kun je een kleine greep zien van de verschillende abri poster ontwerpen die ik de afgelopen jaren heb mogen maken voor promotiecampagnes.

Abri poster ontwerpen voor diverse promotiecampagnes Abri poster ontwerpen voor diverse promotiecampagnes Abri poster ontwerpen voor diverse promotiecampagnes Abri poster ontwerpen voor diverse promotiecampagnes Abri poster ontwerpen voor diverse promotiecampagnes Abri poster ontwerpen voor diverse promotiecampagnes Abri poster ontwerpen voor diverse promotiecampagnes Abri poster ontwerpen voor diverse promotiecampagnes
Zichtbaarheid Workshop in Zuid-Limburg: offline, online de beste worden
Beter zichtbaar worden?

Volg dé zichtbaarheid workshop voor ambitieuze ondernemers

In 3 stappen leer je hoe jij jezelf goed in de markt zet op een authentieke manier, zonder jezelf te verliezen. Zowel voor je website, je social media, je mailings en alle overige communicatie middelen.
8 Shares
Pin8
Share
Share
WhatsApp
Tweet