Bizpoint

Merkbeleving van bedrijfspand door gevelbekleding in huisstijl

Over het bedrijf

Bizpoint Roermond is een royaal en representatief bedrijvencentrum, gelegen op het bedrijventerrein Roerstreek-Noord. Een plek waar professionele ZZP'ers en MKB bedrijven een instapklaar kantoor kunnen huren.

De uitdaging van het bedrijf​

Het bedrijvenpand viel op dat moment niet op. Doordat het pand zelf wat verder van de weg afligt en redelijk opgaat in de omgeving qua kleur. Er moest daarom gekeken worden naar een gevelbekleding oplossing, waardoor het geheel meer zou opvallen bij passerend verkeer. Waar ook de herkenbaarheid van het merk werd benadrukt. Zonder dat het al te schreeuwerig zou worden.

Bestaande situatie bedrijfspand zonder gevelbekleding
Bestaande situatie bedrijfspand zonder gevelbekleding

Hoe zijn we te werk gegaan?

Aan de hand van de bestaande huisstijl zijn er diverse mock-ups gemaakt voor de gevelbekleding van het bedrijfspand.

Vaak hebben opdrachtgevers geen idee van wat er allemaal mogelijk is of hoe iets eruit gaat zien. Door middel van een mock-up – zeg maar een soort virtueel voorbeeld – kan ik vrij snel de mogelijkheden laten zien. Zo krijg je een beter beeld van hoe en wat, zonder dat je achteraf voor verrassingen komt te staan.

Nadat het ontwerp voor de gevelbekleding was goedgekeurd door de opdrachtgever, moest dit nog voorgelegd worden aan de schoonheidscommissie. Deze waren jammer genoeg een andere mening toebedeeld en vonden dat het geheel niet past bij het algehele straatbeeld. Het project is daarmee helaas stopgezet.

Jaren later hebben ze de vlakken compleet oranje ingekleurd, zodat het alsnog deels past bij het brand design.

Gevelbekleding voor bedrijfspand in huisstijl
BizPoint - merkbeleving van bedrijfspand door gevelbekleding in huisstijl BizPoint - merkbeleving van bedrijfspand door gevelbekleding in huisstijl
Zichtbaarheid Workshop in Zuid-Limburg: offline, online de beste worden
Beter zichtbaar worden?

Volg dé zichtbaarheid workshop voor ambitieuze ondernemers

In 3 stappen leer je hoe jij jezelf goed in de markt zet op een authentieke manier, zonder jezelf te verliezen. Zowel voor je website, je social media, je mailings en alle overige communicatie middelen.
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet