Image
Top
Navigatie

Eetcafé en Partycentrum Mareveld

Responsive website voor restaurant met parallax animaties

Klant

Eetcafé en Partycentrum Mareveld

Datum

Augustus 2016

Bekijk Project

Over het Project

Voor Eetcafé en Partycentrum Mareveld heeft ill graff design een aantal jaar terug een WordPress CMS toegevoegd aan de bestaande website. Maar omdat het bedrijf zo gegroeid is, voldeed de oude website niet meer aan de wensen en eisen van de tegenwoordige tijd.

Samen hebben we de diverse mogelijkheden besproken die ze graag in de vernieuwde website wilden hebben. Hieronder vallen de voornamelijk onderdelen en functies die een restaurant/eetcafé nodig heeft; online reserveringsformulier, een menukaart, interactieve nieuwsmodule en uiteraard een responsive design. Ook wilden ze graag een makkelijk te onderhouden website die alle diensten beter zou weergeven naar alle klanten toe. De technieken die tegenwoordig bestaan zorgen dat je mooie grote foto’s kunt presenteren zonder dat de snelheid van de website problemen van ondervindt. Door het parallax effect maak je gebruik van animaties, waardoor de website “gaat leven”.

Het WordPress CMS, en de bijbehorende training in dit systeem, zorgen dat ze de eigen website zelf eenvoudig kunnen updaten. Uiteraard is de responsive website volledig in de huisstijl, waardoor de bedrijfsidentiteit behouden blijft. De vormgeving is warm en uitnodigend met een nostalgische twist.

Daarnaast hebben we gezorgd dat de algehele look en feel perfect zou passen bij Mareveld. Door het inschakelen van copywriter Marigoy en fotograaf Eric Smeets hebben we een prachtige website kunnen opleveren, die perfect aansluit op de wensen van Mareveld en de doelgroep waarvoor deze bedoeld is.

Delen is lief

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account