Image
Top
Navigatie

Fiervitaal

Logo, huisstijl en website ontwerp

Cliënt:

FierVitaal

Jaar:

2019

Diensten:
  • Logo ontwerp
  • Huisstijl ontwerp
  • Website ontwerp en ontwikkeling

Over het bedrijf

Linda is een voedingscoach die haar klanten helpt om op een gezonde manier een balans te vinden tussen voeding en gewicht. Met Fiervitaal wilt ze niet alleen mensen helpen om gewicht te verliezen, maar ook dat ze een meer gezonde en vitalere levenswijze op na houden. Dat ze weer fier / trots worden op zichzelf.

De uitdaging van het bedrijf

Linda was op zoek naar een partij die haar idee kon omzetten naar een sterk logo, een sprekende huisstijl en een website die bij haar past.  De website moest aanzetten tot het maken van een afspraak per mail of telefonisch, het reageren op de blog of het delen hiervan op social media.  

Door de integratie van een blog wordt haar expertise benadrukt én is de bezoeker geneigd om vaker terug te komen naar de website. Het bijkomende voordeel hiervan is dat Google deze additionele content als een meerwaarde ziet en deze zodoende hoger zal scoren qua ranking.

Als laatste moest er rekening gehouden worden met de branding van PowerSlim, waarbij alle eigen communicatiemiddelen ook los staan als een huis.

Website ontwerp in huisstijl

Hoe zijn we te werk gegaan?

Als eerste zijn wij gestart met het verzamelen van gegevens van de doelgroep en hoe we deze het beste konden aanspreken. In combinatie met de diensten die zij haar klanten gaat bieden hebben we een strategie opgesteld. Aan de hand van een moodboard zijn vervolgens de kleuren gekozen, het lettertype en een sfeer qua fotografie.

Voor het logo ontwerp zijn er diverse opzetjes gemaakt en door deze samen door te spreken en te verbeteren, zijn we stap voor stap tot het uiteindelijke logo gekomen. Dit is als basis gebruikt om de rest van de huisstijl op te maken voor de visitekaartjes en het briefpapier.

Aan de hand van de strategie hebben we een keuze gemaakt voor een WordPress website met CMS en is een structuur voor de website opgesteld. De basis hiervan rust op 2 pijlers: enerzijds PowerSlim en anderzijds op voedingsadvies. Hierop worden heel duidelijk call-to-actions weergegeven, zodat de bezoeker direct een afspraak kan maken per telefoon of via de mail. 

De blogartikelen zijn onderverdeeld in diverse categorieën zoals recepten, tips en andere relevante informatie over voeding en een gezonde leefwijze. Op een later moment worden hier nog de cases aan toegevoegd van tevreden klanten en hun verhaal.  

Een case verteld vanuit het perspectief van haar klant zal een bezoeker sneller overtuigen. omdat ervaringen uit het echte leven worden beschreven. Problemen waar anderen zich mee kunnen vereenzelvigen.

maatwerk website laten maken voor voedingscoach
Samenwerken met Muriel was top! Ik heb haar leren kennen als een zeer inspirerend en creatief persoon. Door haar inlevingsvermogen en haar enthousiasme is het net alsof het niet een opdracht is, maar alsof ze een huisstijl en website maakt voor haarzelf. Verrassende inzichten en ideeën worden uitgewerkt tot in detail. Complimenten Muriel, Je bent een op en top vakvrouw wat heeft gerelateerd in een hele mooie huisstijl en website!
logo-fiervitaal-afvalcoach-afslanken-website-branding
Linda Duineveld
Voedingscoach bij FierVitaal
Ontwerp blog-artikel recepten
Huisstijl ontwerp visitekaart en briefpapier
Responsive webdesign in huisstijl
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account