Image
Top
Navigatie

Filocus

logo ontwerp en website voor high-end luxe reisagent

Cliënt :

Filocus

Jaar :

2014

Diensten :

Over het project

Nathalie verzorgt op maakt gemaakte en high-end luxe reizen voor bedrijven. Van bestemmingsselectie, reisarrangementen, on-site hosting, programma- en workshopontwikkeling, corporate event organisatie en de opvolging ervan. Alles tot in de puntjes geregeld.

High-end reisagent zoekt luxe logo ontwerp en website

Al jaren verzorgt Nathalie de meest prachtige en luxe reizen voor al haar zakelijke klanten waar ze zowel kunnen genieten als zaken doen. Ze reist de hele wereld rond en haar klanten net zo goed. Het logo ontwerp en de website moesten daarom diezelfde high-end feel weergeven. Maar daarnaast was het ook belangrijk dat het design de Aziatische markt aanspreekt op de juiste manier.

En dat is niet zo heel gemakkelijk. Want in Azië zijn er andere “spelregels” dan wij in Nederland gewend zijn. Ook hebben kleuren een andere betekenis. Dus heel veel kleuren vielen bij voorbaat al af.
logo ontwerp en website voor high-end luxe reisagent

Opzet van het logo ontwerp en de website voor de travel agency

Samen hebben we gekozen om in het logo het silhouet van diverse belangrijke gebouwen te zetten. Op die manier benadrukt het logo het doel van deze reisagent.

in Azië staat goud voor goddelijkheid, rijkdom en macht, dus die keuze was al snel gemaakt. De kleur wit staat bijna in alle landen waar zij naartoe gaat als reisagent voor puurheid, balans en sereniteit. Door de warme paarse kleur hebben we haar warme persoonlijkheid benadrukt. (Dit staat eveneens voor rijkdom)

Door gebruik te maken van een speciale druktechniek hebben we visitekaartjes laten maken met een goudfolie, die het logo er als het ware in drukt. Zo ziet het visitekaartje er niet alleen “duurder” uit, maar het voelt ook luxe aan door het dikkere papier.

Voor de website hebben we een one-page site opgezet voor deze travel agent. Het is in principe een landingspagina die bestaat uit slechts een pagina waar je doorheen kunt scrollen. 

Door gebruik te maken van het parallax effect, kunnen diverse lagen tekst en afbeeldingen over elkaar heen bewegen. Zo krijg je een animerend effect en lijkt de website van deze reisagent te “leven”.

Door fotografie van verschillende kenmerkende reislocaties te gebruiken, word het reizen benadrukt en verhoogt het de merkbeleving van de website bezoeker.

Website voor travel agency die high-end luxe reizen organiseert
Website design voor reisagent die luxe high-end reizen organiseert
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Delen is lief

© Copyright 2021 ill graff design | Privacy | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Mijn account