GHYCZY

Online productcatalogus voor meubelontwerper

Over het bedrijf

Het familiebedrijf GHYCZY werd in 1971 opgericht door architect en ontwerper Peter Ghyczy. Zijn pionierende technieken voor het maken van meubels beïnvloeden de ontwerpindustrie al decennia lang. Een tijdloze, handgemaakte meubelcollectie waarbinnen materiaal en ambacht twee van de belangrijkste factoren zijn.

De uitdaging van het bedrijf​

Sinds de oprichting van het bedrijf heeft deze een enorme transformatie ondergaan als het gaat over de positionering van het bedrijf. Dit werd alleen niet weergegeven in de huisstijl noch de website. Daarnaast werden ze niet goed online gevonden, wat toch een van de belangrijkere factoren is, wil je zichtbaar zijn.
Uit de website analyse van Opmax, een bedrijf gespecialiseerd in SEO en SEA, kwam naar voren dat de website wel gevonden werd, maar op de verkeerde onderdelen, waardoor zij potentiële klanten misliepen. Daarnaast moest de structuur aangepast worden zodat er meer overzicht kwam in hetgeen ze voor de website bezoeker kunnen betekenen. Als ook dat de vernieuwde huisstijl – ontworpen door Matte Amsterdam – doorgevoerd moest worden in de online productcatalogus.
Webshop als online productcatalogus voor meubelontwerper

Webshop als online productcatalogus voor de meubelontwerper

Mijn samenwerkingspartner had vooraf al de Google Analytics data van de bestaande website en het resultaat van het zoekwoordenonderzoek onder de loep genomen.

Hieruit kwam naar voren dat de verschillende designcollecties niet gevonden werden. Daarnaast hebben we gekeken welke extra pagina’s nodig waren om deze meubelmaker uit Swalmen op de kaart te zetten.

Voor de belangrijkste onderwerpen is er een aparte sales landing pagina opgezet zodat ze hier goed op gevonden konden worden, waaronder de Garden Egg Chair, het materiaal en het feit dat elk stuk handgemaakt is. De familiehistorie van dit bedrijf maakt het juist zo uniek, daarom werd hier eveneens  de nadruk op gelegd.

Om de honderden producten goed weer te geven, hebben we een webshop opgezet die fungeert als een online product catalogus voor de meubelontwerper in meerdere talen. Met een heldere structuur en filtering op materiaalsoort, collectie, kleur en dergelijke, vind je snel wat je zoekt.

Voor de huisstijl integratie hebben we gebruik kunnen maken van het huisstijl handboek. Met deze duidelijke richtlijnen hebben eenvoudig het soort foto’s de kleuren en lettertypen kunnen doorvoeren, alsook de sfeer voor een optimale merkbeleving.

Huisstijl meubelontwerper voor online productcatalogus
Muriel is een zeer prettige persoon om mee samen te werken. Ze communiceert goed en snel, ze komt haar afspraken na. Ik waardeer zeer haar pro actieve en constructieve, oplossing gerichte houding. We werken graag met haar samen aan onze huidige projecten en toekomstige projecten.
Website catalogus interieur
Felix Ghyczy
GHYCZY
Plus laptop device

Voor de Garden Egg Chair is een aparte landingspagina opgezet. Zodoende heb je een mooi overzicht op een en dezelfde pagina, waarbij historie een verticale tijdlijn kan vormen. Zo kan de bezoeker de historie doorlopen van dit prachtige familiebedrijf en haar vakmanschap!

Online productcatalogus (webshop) voor meubelontwerper
Webshop voor meubelontwerper
Online productcatalogus (webshop) voor meubelontwerper
GHYCZY- online productcatalogus voor meubelontwerper - interieur designer
Social media contentkalender 2023-2024

Steek je veel tijd en energie in je social media, maar merk je dat het niets oplevert?

Elke keer is het weer een uitdaging om content te verzinnen voor je social media posts. Maar onder de streep krijg je hoogstens een paar likes. En dat kan best frustrerend zijn.

Stel je eens voor dat je nooit meer zonder inspiratie zit voor je posts. Omdat je een kant-en-klaar contentplan hebt, gebaseerd op een bewezen marketingstrategie. Waarmee je waardevolle content kan bedenken in een handomdraai. Zou dat niet heerlijk zijn?
Pin
Share
Share
WhatsApp
Tweet